gal
kazi ar man jis isgyde ta zaizda
Nežinau, bet man ir po Nexium viskas atsinaujino, o pasirodo, jog mano skrandis kažkaip švytuoja į šonus, dėl to atsinaujina erozijos Aišku tai gali būti susiję ir su nervais. Bet blogiausiai pasijuntu kai užnešu savo 15 kg gražuolę į 5 a.
wow, raganiuketuke skaito :wub
siandien rijau zarna klaipedoj pas zindziu, tai pasake, kad man yra gerl netipine forma, t.y.pakitimu kaip ir nera, bet mane vargina tie simptomai tos vadinamos stemples isvarzos nera, bet raumuo tas yra susilpnejes, nes rugstis kai jis silpnesnis pakyla ir sukelia tuos nemalonius pojucius zodziu reix toliau ziureti save ir kai uzeis blogumai pavartot vaistuku...
Merginos, o kaip atskirti ar gerklę skauda nuo peršalimo, ar nuo skrandžio?
QUOTE(wity @ 2009 06 19, 22:44)
siandien rijau zarna klaipedoj pas zindziu, tai pasake, kad man yra gerl netipine forma, t.y.pakitimu kaip ir nera, bet mane vargina tie simptomai tos vadinamos stemples isvarzos nera, bet raumuo tas yra susilpnejes, nes rugstis kai jis silpnesnis pakyla ir sukelia tuos nemalonius pojucius zodziu reix toliau ziureti save ir kai uzeis blogumai pavartot vaistuku...
is aprasymo panasu i ta vadinama psichologine, kur nera nieko, o jauciami simptomai. tokiu atveju dazniausiai reikia tik nervu sistema suustiprinti. gal net vitamino b kompleksinio kurso pakaktu tik skaiciusi apie tai, nedaug girdejusi realiai
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 06 19, 23:02)
Merginos, o kaip atskirti ar gerklę skauda nuo peršalimo, ar nuo skrandžio?
na as skiriu, nes jie man skiriasi ir galu gale jei gerkle balta, o skauda, tai rugstys. turetum jausti, nes kai persali truputi kitoks jausmas
na taip, as manau, kad pas mane tos bedos nuo streso, nes vienu laikotaroiu labai daug streso apturejau, tada pamazu viskas ir prasidejo pamazu nes iki tol ne karto gyvenime nebuvo problemu su skranziu bet kai jau tas raumens darbas normalus sutrinka,tai jau jo nesustiprinsi..remuo vistiek kartosis, jei susinervinsi ar ne taip ka suvalgysi..kazkaip nesitikiu, kad visiskai pasveikciau, na jei taip nutiktu, tai sokineciau is laimes nes tie simptomai nera tikrai is maloniuju..
kaip tau,Malibu, sveikatele?o pas tave jau buvo ta vadinama isvarza?kiek tu metu sirgai ta liga iki operacijos?
kaip tau,Malibu, sveikatele?o pas tave jau buvo ta vadinama isvarza?kiek tu metu sirgai ta liga iki operacijos?
QUOTE(wity @ 2009 06 20, 15:46)
na taip, as manau, kad pas mane tos bedos nuo streso, nes vienu laikotaroiu labai daug streso apturejau, tada pamazu viskas ir prasidejo pamazu nes iki tol ne karto gyvenime nebuvo problemu su skranziu bet kai jau tas raumens darbas normalus sutrinka,tai jau jo nesustiprinsi..remuo vistiek kartosis, jei susinervinsi ar ne taip ka suvalgysi..kazkaip nesitikiu, kad visiskai pasveikciau, na jei taip nutiktu, tai sokineciau is laimes nes tie simptomai nera tikrai is maloniuju..
isvarza pas mane buvo mazyte tik 1.5-2 cm, sakyciau kaip ir nebuvo. o operacijos prireike daugiau truputis nei po 4 metu jauciuosi dabar gana gerai o tau pasveikti visi sansai, tik noro ir optimizmo reikia. lygtais ad israso reikiamus ir funkcija atsistato pilnai, juk ja perduoda nervinemis lastelemis aisku as ne medike, tik daug skaitau apie tai
QUOTE(wity @ 2009 06 20, 23:18)
na jo,reix tvarkyt tuos savo nervus.. faina, kad yra dar tox forumas ir zmoniu su kuriais gali pasidalint patirtim ir atrodo iskart geriau pasidaro
Papildyta:
o jums merginos nekrenta svoris nuo tu maisto derinimu ir dietu?
Papildyta:
o jums merginos nekrenta svoris nuo tu maisto derinimu ir dietu?
Dar ir kaip krenta.Tiksliau,krito,siuo metu pasitvarke kiek skrandzio reikalai,pradejau normalesni maista valgyti,tai pavyko pora kg priaugti,siek tiek i zmogu bent jau panasi pasidariau nes buvo jau visai baisiai... Ir silpna nebesidaro.Tik vat idomu,ar ilgam...
as atrodo valgau ne tiek mazai, bet man neauga svoris isviso.. kaip noreciau 5kg priaugti, bet niekaip neina, visiem tik juokas ima kai pasakai kai nori svorio priaugt sako dziaukis, kad neauga, bet kazkaip kad jau ne i zmogu panasusu esi, tai irgi ne kas
Papildyta:
na man dar yra skydliauke suaktyvejus, aisku tai dar kazkiek priduoda, siuo metu gyduas skydliaukes suaktyvejima, tai yra viltis gal paskui ir ataugs to svorio kai susinormalizuos jos veikla
Papildyta:
na man dar yra skydliauke suaktyvejus, aisku tai dar kazkiek priduoda, siuo metu gyduas skydliaukes suaktyvejima, tai yra viltis gal paskui ir ataugs to svorio kai susinormalizuos jos veikla