Labas visoms
, taip uzsiskaiciau Jusu tema, kad jau ir naktis atejo, taciau nutariau jei jus ne pries prie jusu prisijungti.
Turiu ir as panasia problema. Pries gerus tris metus susirgau depresija. Geriau antidepresantus, tuo pat metu labai skaudedavo krutine, kadangi rugstys pakiladvao ir iki depresijos su skrandziu skausmu ne siejau. Daktarai istyre visa!!! Sirdy, plaucius, struma, kadangi sirdis tankiai plakdavo... Nieko
Taciau, isisiubavus mano depresijau, skrandzio skausmai irgi paumejo ir rugstys. Tai tapo nebepakeliama!!! Pasidariau gastrofibroskopija ir tada viskas paaiskejo. Heliko bacter++++ gerl'as. Dar vaikysteje sirgau dvylikapirstes opalige, deformuota tulzis na ir visos kitos bedos. Didziausia mano problema ta, kad esu itin jautri. O dar kai susirgau depresija, tai is vis blogai pasidare
Zodziu, jau metai laiko be vaistuku nepradedu nei dienos, kai geriau vaistus, nejausdavau jokiu simptomu, todel jauciausi labai patenkinta, gyvenimo budo nekeiciau (nors as ir taip per gyvenima nieko kito nedariau, tik dietu laikiausi, tokia profesija, jokiu picu cepelinu ar riebaus maisto, angliavandeniu ir t.t....) Taciau paskutiniai 3 menesiai kazkokie tragiski!!!
Zinoma pavasary ir depresija paastrejo. Bet su gerlu jau visa puokste gaunasi. Mano terapieute per tuos tris menesius mane gyde nuo anginos, nuo ausu uzdegimo ir nuo ko tik nori antibiotikais, jokio pagerejimo. Siandien buvau pas LOR gydytoja tai jis man patvirtino, kad tai nuo gerl, jis ikises man i gerkle neilga pagaliuka su lempute sugebejo ji pamatyti
Laiko man uz liezuvio ir sako: aha.... va ir priezastis tavo paraudusios gerkles.... Matau tavo gerl!!!
Idomu, ar tai tikrai imanoma, gerl matyti gerkleje?
Isbandziau daug vaistu, man labiausiai padedavo lanzulis, bet ir gasecas neblogai visai. Siandien man LOR israse Nexium, sake pabaigti gaseca ir tada pradeti nexium. Gal galetumet kas pakomentuot, kas gere nexium, kas tai per vaistas? Mane labai gazdina ta tokia paraudusi ir paburkusi gerkle, toks jausmas, kad kasnis neprarytas stovi, skauda.....
Kas liecia, stipria nervu sistema, tai net neabejoju, kad visos ligos nuo nervu
Dabar kai jau nebegeriu antidepresantu. PMS ar kitu sunkesniu laikotarpiu vartoju valerodixa. Mano psichologe man patare ji sistemingai kokios 10d. pries menesines gerti profilaktiskai, kad lengviau butu pernesti visus neigiamus simptomus, tame tarpe ir gerl paastrejima.
O del amway produktu, tai turiu tokia pazystama, kuri amway produkcijoje sau pritaiko visus vaistus, jai viskas ten tinka ir vitaminai ir papildai.... viskas. Taciau, del mano pazystamos nera ko stebetis, ji yra konsultante amway, todel ir giria savo produkcija. Man amway produktai nepadejo. Taciau, geriau pagalvojus galiu padaryti isvada, kad labai tikint tikrai pades gydymas kuriuo sventai tiki, tarsi koks placebas