Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(*Malibu* @ 2009 06 03, 21:42)
g.gif  net idomu pasidare, gal kuri kita zino, nors nevaziuosiu, bet jei kazkas naujo, noriu zinoti  rolleyes.gif

gal kuri važiuos... g.gif o gal jie savo turi kokius ...net nežinau...vat kitasyk bus pamoka kad reik pasiklausinėt o kaip jus darot...bet tiek aš jo visko klausinėjau...tiek šnekėjom kad ir nepagalvojau paklaust...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 06 03, 20:53)
gal kuri važiuos... g.gif o gal jie savo turi kokius ...net nežinau...vat kitasyk bus pamoka kad reik pasiklausinėt o kaip jus darot...bet tiek aš jo visko klausinėjau...tiek šnekėjom kad ir nepagalvojau  paklaust...

Manau, kad jie ta bakterijos tyrima is kraujo padaro. Kazin ar dar kas naujesnio siuo metu galetu buti wink.gif

Papildyta:
QUOTE(ramadana @ 2009 06 03, 14:26)
labas,gal kas buvo susidure su chirurgu endzinu,kuris yra situ stemples operaciju pradininkas Lt,gal koki atsiliepima galit parasyt?

Sveika,

Man teko konsultuotis su siuo profesoriumi. Kaip zmogus tai jis man nelabai patiko, bet kaip savo srities zinovas, tai jis kietas. Siaip ir visi gydytojai, su kuriais teko susidurti ji gyre kaip savo srities profa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austejyte: 04 birželio 2009 - 08:52
QUOTE(Austejyte @ 2009 06 04, 09:51)
Manau, kad jie ta bakterijos tyrima is kraujo padaro. Kazin ar dar kas naujesnio siuo metu galetu buti wink.gif

tai yra pats blogiausias tyrimas bakterijai nustatyti koks begali buti. pasikartosiu, kraujas bakterijos nerodo, o tik antikunius, bakterija issigydzius, antikuniai tai lieka ir liks. pas mane visad rodo apie 60 kai maximalus minimumas yra 20, o darantis ryjant zarna - bakterijos niekad neranda, nes tiria ne antikunius, o pacias bakterijas. niekada nesutikciau su gydymu jei toki skiria, daryto is kraujo tyrimo ir pagal antikuniu kieki schmoll.gif
bet yra dar kazkoks budas uzsienyje pats naujausias uztat ir smalsu, gal ir pas mus jau yra g.gif
Papildyta:
QUOTE(Austejyte @ 2009 06 04, 09:51)
Man teko konsultuotis su siuo profesoriumi. Kaip zmogus tai jis man nelabai patiko, bet kaip savo srities zinovas, tai jis kietas. Siaip ir visi gydytojai, su kuriais teko susidurti ji gyre kaip savo srities profa.

jau kas mane guodzia, kad tos srities profu lietuva turi ne viena ir ne 2 wub.gif Didelis Aciu jiems, kad jie dar nepabego i uzsieni ax.gif
Atsakyti
gal ir pagal krauja g.gif bet prie tyrimu aš nerandu ...galėtu tikrai žmonėms parašyti kaip nustatoma...bet kad tasyk ir registraturoje nežinojo skambinau klausiau ar testuka atsivežt sako nežinau... http://www.navickopo...e...4&menu_1=85 žadėjo po keliu mėnesiu sesė varyt kai griš iš darbu vat tada prašysiu kad paklaustu kaip ten yra...
Atsakyti
aciu,austiejyte,gal galit parasyt ar cia,ar i el ppasta man,ar jis nenori operuot,ar taip pat liepia gert vaistus ir visa pagalba,labai noreciau,kad parasytumet,nes cia mano paskutine viltis,o kita sav einu konsultuotis pas ji.aciu.
Atsakyti
QUOTE(ramadana @ 2009 06 04, 14:23)
aciu,austiejyte,gal galit parasyt ar cia,ar i el ppasta man,ar jis nenori operuot,ar taip pat liepia gert vaistus ir visa pagalba,labai noreciau,kad parasytumet,nes cia mano paskutine viltis,o kita sav einu konsultuotis pas ji.aciu.

o tai tau kas, isvarza stulbinanciai didele, baretos stemple (priesvezine bukle), ar dar baisiau, kad apie operacija sneki taip kaip apie paskutine vilti unsure.gif
Atsakyti
mano isvarza 2 laipsnio,ne didziausia aisku,bet kad man skauda skrandi pastoviai jau 2 metai,buvo erozijos,dabar nezinau kaip,tyr.darytas gruodi,tai va ir galvoju,kad jau kai negalesiu visai kentet,kad dar operacija yra kaip paskutine viltis.o paumejo man per nestuma.jau vaikui metai,o as dar kankinuos.
Atsakyti
QUOTE(ramadana @ 2009 06 04, 14:40)
mano isvarza 2 laipsnio,ne didziausia aisku,bet kad man skauda skrandi pastoviai jau 2 metai,buvo erozijos,dabar nezinau kaip,tyr.darytas gruodi,tai va ir galvoju,kad jau kai negalesiu visai kentet,kad dar operacija yra kaip paskutine viltis.o paumejo man per nestuma.jau vaikui metai,o as dar kankinuos.

nemanau, kad tau kas darys operacija. 2 laipsnio isvarza kaip jie vadina (ne gastroenterologai, o chirurgai)- nera isvis isvarzos. cia mazyte isvarzele istikro. operuoja minimum 4 cm, arba jei nuo jos komplikacijos, kaip viena turejo reta alergija ir isvarza ja skatino labiau, nu kazkokia keista liga, o antras variantas- priesvezine bukle, del skausmu tau nedarys smile.gif
mes visos cia su skausmai ir kasdieniniais ir po vos ne 10 metu kaikurios 4u.gif
ramybe geriausias vaistukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 06 04, 14:00)
nemanau, kad tau kas darys operacija. 2 laipsnio isvarza kaip jie vadina (ne gastroenterologai, o chirurgai)- nera isvis isvarzos. cia mazyte isvarzele istikro. operuoja minimum 4 cm, arba jei nuo jos komplikacijos, kaip viena turejo reta alergija ir isvarza ja skatino labiau, nu kazkokia keista liga, o antras variantas- priesvezine bukle, del skausmu tau nedarys  smile.gif
mes visos cia su skausmai ir kasdieniniais ir po vos ne 10 metu kaikurios  4u.gif
ramybe geriausias vaistukas  wub.gif

teisingai sako Malibu, as su 2 buvau nuejus sakiau operuokit, tai man pasake kad manes ant operacinio stalo tikrai dar niekas neguldys, tikiuos labai kad ir neprireiks ax.gif

o kas kiek jus ryjat ta zarna, ryjau balandi, geriau menesi vaistus bet pabaigiau ir vel sudinai, tai gal vel ryti g.gif
Atsakyti
nu pradziuginai,bet suprantu,kad cia tokia realybe. rolleyes.gif as ir galvoju,kad man neoperuos,bet nu galvoju vis gal...neaisku kaip dabar tos stemples stovis.
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 06 04, 15:07)
o kas kiek jus ryjat ta zarna, ryjau balandi, geriau menesi vaistus bet pabaigiau ir vel sudinai, tai gal vel ryti g.gif

as paskutiniu metu rijau kas men ar kas 1.5, bet tik todel, kad blogejo savaitem, siaip rydavau kas pusmeti, nes po ryjimo vaistai kompensuojami, isskyrus originalus (pariet, nexium). nemanau, kad reikia pastoviai ryti, jei nera dideliu blogumu, stebuklingu metodu nera, vistiek jei ka skirs omepa, raniberl, motilium ar dar kazka is tu nuolatiniu gerl vaistu. as tikrinsiuos tik pries ziema, ziuresiu kaip ten kas, nes smalsu, kaip operacija suveike, nors toli grazu negaliu visko valgyti, ir skausmai yra, ir rugstys ir gerkle paskauda, tik gerokai maziau ax.gif

QUOTE(ramadana @ 2009 06 04, 15:09)
nu pradziuginai,bet suprantu,kad cia tokia realybe. rolleyes.gif as ir galvoju,kad man neoperuos,bet nu galvoju vis gal...neaisku kaip dabar tos stemples stovis.

ir kam tau ta narkoze, manai ji sveikatos priduos, ar pilvas su 5 pjuviais grazesnis bus? mano mama nepabudo po narkozes, o operacija jai buvo 7 min, o si trunka 4 val biggrin.gif
Atsakyti
as tai net ir geriant vaistus jauciu skausma kazkoki.zarna ryju kas puse metu paskutiniu metu.
Atsakyti