ar jus kalbat cia apie endokrinologa navicka ?
QUOTE(lucero @ 2009 06 03, 13:58)
ar jus kalbat cia apie endokrinologa navicka ?
Kad Navicko klinikoje,zarnele ryti reikia tik pas Zindziu?kazkas apie kazka parase,bet neparase gyditojo butent to kuris endoskopuoja skranduka
o gal zinot ar universitetinej navickas priima su siuntimu ar ne ?
taip žarnyte ryt pas Žindžiu reikia...pas Navicka buvau dėl skydliaukės bet sirgau ir šia liga...tai taip fainei pasišnekėjom...moka jie gerai psihologiškai žmogu kaip sakant paimt...aš buvau klinikoje pas ju tenais...ir ten buvau be siuntimo o kaip kitur gal kitos mergaitės žino ..bet man atrodo turėtu priimt su siuntimu tik neaišku kokios eilės...pasiskambinau ryte ir 17 val. jau pas Žindžiu žarnike rijau privačiam...kai blogai tai noris kuo greičiau...
Papildyta:
mes apie žmogu kaip daktara šnekėjom... o ne apie žarnelės rijima...
Papildyta:
QUOTE(Redauta @ 2009 06 03, 15:12)
Kad Navicko klinikoje,zarnele ryti reikia tik pas Zindziu?kazkas apie kazka parase,bet neparase gyditojo butent to kuris endoskopuoja skranduka
mes apie žmogu kaip daktara šnekėjom... o ne apie žarnelės rijima...
as norejau parasyti Navicko klinikoj pas Zindziu, sory kad suklaidinau o Navickas su skydliauke dirba
o kiek pas zindziu kainuoja tas tyrimas?ka jis apskritai sako apie tas isvarzas?as ketinu irgi pas ji vaziuot, tik vis neprisiderinu laiko, nes is kito miesto.man dar nera diagnozuota isvarza,bet manau, kad ja patvirtins, nes nera gerai.. geriu vaistus pagereja, bet jei negeriu ir vel tas pats..duobutej negrauzia,bet labai skrepliojuos ir nosis uzgulta
QUOTE(wity @ 2009 06 03, 19:08)
o kiek pas zindziu kainuoja tas tyrimas?ka jis apskritai sako apie tas isvarzas?as ketinu irgi pas ji vaziuot, tik vis neprisiderinu laiko, nes is kito miesto.man dar nera diagnozuota isvarza,bet manau, kad ja patvirtins, nes nera gerai.. geriu vaistus pagereja, bet jei negeriu ir vel tas pats..duobutej negrauzia,bet labai skrepliojuos ir nosis uzgulta
aš ir iš kito miesto...bet kaip rašiau kai blogai nebežiūri nei kelio nieko...nes tie vietinei daktariukai nieko ir nedaro kaip tik vaistus rašyt ir bemoka...žinok žiema buvau nepamenu tiksliai...be bakterijos tyrimo lyg 160 ...nu žinok tikrai kad neapsimeluociau ...va kainyna radau..pasižiūrėk gal suprasi... http://www.navickopo...e...9&menu_1=82 ...ne gal mažiau...daktaro konsultacija 80...žarnos ryjimas lyg 60 ...tai butu 140 ir bakterijos ištyrimas 25..
QUOTE(daliuk @ 2009 06 03, 18:31)
aš ir iš kito miesto...bet kaip rašiau kai blogai nebežiūri nei kelio nieko...nes tie vietinei daktariukai nieko ir nedaro kaip tik vaistus rašyt ir bemoka...žinok žiema buvau nepamenu tiksliai...be bakterijos tyrimo lyg 160 ...nu žinok tikrai kad neapsimeluociau ...va kainyna radau..pasižiūrėk gal suprasi... http://www.navickopo...e...9&menu_1=82 ...ne gal mažiau...daktaro konsultacija 80...žarnos ryjimas lyg 60 ...tai butu 140 ir bakterijos ištyrimas 25..
o tai bakterijos tyrimas ne zarnos ryjimo metu, tada kitas ikainis, ar cia pripliusuoti reikia prie ryjimo? nu ir pigu ten pas jus, pas mus 85 proc brangiau o kaikur ir 120 proc brangiau
QUOTE(daliuk @ 2009 06 03, 10:08)
tai va ligitux...šiame skyrelyje dalyvauju nuo 2007 metu.stengiausi dalinau patarimus nu man atrodo kad tikrai nuo mano vaistu ar patarimu niekas dar nenusinuodijo ar sau labai pakenkė...iki šiol sulaukiu mamyčiu laiškeliu i kuriuos mielai atsakau...o frutinas geras tuo kad gali gert laukiancios leliuku..augalinis ...man asmeniškai turbut tiko omeprozolis rusiškas...o parveždavo draugė man už 5 litus berods dėžute...o išmėginus buvau praktiškai visus nexium..labonax.....tik va kur malibu gėrė musėt pariet nemėginau taigi kaip rašiau kiekvienam savo...dabar užėjus negerumui išgeriu arbatos nuo rugšties ir man to užtenka...o dėl emociju...kiekvienas turim savo nervukus bet reikia kažkaip juos nugesinti...man vienas daktaras yra pasakes...jokiu kriminaliniu laidu jokio smurto per televizija ar panašiai...stengtis atsiriboti nuo kitu nelaimiu...ar panašei...stengtis pasauli matyti gražu gera optimistiška...o ne visur juoda...ir man išeina pagaliau...pasidžiaugi saulute prasiskleidusiu gėlės žiedu...ar paukšteliu atskridusiu...semiesi tik teigiamu emociju ir ju tu blogu nebus ir nereikės ju išlieti ant ko...buvau jautri buvau karštakošė bet..viskas yra dideliu noru padaroma...ir pas mane dabar teigamos emocijos...nu gerai jau prirašiau aš savo filosofiju...užtenka...nesirkit mergelikės....sėkmės...
Kad būčiau tuos vaistus žinojus, kai laukiausi... Bet nieko, užsirašysiu pavadinimą, nes ką gali žinoti, gal dar prireiks... Tik keista, kodėl gydytojai nei vienas nepatarė juos gerti... Gal būtų buvę geriau... Beje, norėjau paklausti, kokią arbatą geri nuo rūgšties, nes gal irgi prireiks kada, o aš arbatas mėgstu... O dėl tų nervukų... Tai kai reikia emocijas nugesinti darbe, nugesinti namie... Draugų tarpe... Forumuose... Man geriau, kai išsakau savo nuomonę, o ne nutyliu, o po to išsilieju šeimoje... Sorry, paprasčiausia tą dieną man gal nereikėjo išvis lįsti į internetą, bet kaip sakoma - nesijaudink dėl to, ko negali pakeisti... Tai neimkit ir jūs į plaučius ir sėkmės gydantis... O beje - televizoriaus jau keli mėnesiai praktiškai išvis nežiūriu... Nes nėra tam laiko...
P.S. Esu optimistė, visur įžvelgiu gėrį... Bet dabar žmonės jaučia įtampą, todėl visur pilna energetinių vampyrų, kurie labai moka tą gerąją energiją ištraukti... Taigi visą dieną išbūti geros nuotaikos neįmanoma, nebent ilsėčiausi namuose visą dieną...
QUOTE(*Malibu* @ 2009 06 03, 20:55)
o tai bakterijos tyrimas ne zarnos ryjimo metu, tada kitas ikainis, ar cia pripliusuoti reikia prie ryjimo? nu ir pigu ten pas jus, pas mus 85 proc brangiau o kaikur ir 120 proc brangiau
ne matai malibu ten viska jis pliusavo...sako pokalbis žarnos ryjimas o bakterijos jis man netyrė kadangi žinojau kad yra..tai jeigu butu tyre tai butu pridėja...o žinok kaip jis ta bakterija ten tiria taip ir nesupratau...kadangi nusivežiau testuka jis juoktis pradėjo...sako mes kitaip tiriam tu testuku nenaudojam...tai kaip man neieškojo taip ir nesužinojau...
Papildyta:
QUOTE(ligitux777 @ 2009 06 03, 20:56)
Kad būčiau tuos vaistus žinojus, kai laukiausi... Bet nieko, užsirašysiu pavadinimą, nes ką gali žinoti, gal dar prireiks... Tik keista, kodėl gydytojai nei vienas nepatarė juos gerti... Gal būtų buvę geriau... Beje, norėjau paklausti, kokią arbatą geri nuo rūgšties, nes gal irgi prireiks kada, o aš arbatas mėgstu... O dėl tų nervukų... Tai kai reikia emocijas nugesinti darbe, nugesinti namie... Draugų tarpe... Forumuose... Man geriau, kai išsakau savo nuomonę, o ne nutyliu, o po to išsilieju šeimoje... Sorry, paprasčiausia tą dieną man gal nereikėjo išvis lįsti į internetą, bet kaip sakoma - nesijaudink dėl to, ko negali pakeisti... Tai neimkit ir jūs į plaučius ir sėkmės gydantis... O beje - televizoriaus jau keli mėnesiai praktiškai išvis nežiūriu... Nes nėra tam laiko...
P.S. Esu optimistė, visur įžvelgiu gėrį... Bet dabar žmonės jaučia įtampą, todėl visur pilna energetinių vampyrų, kurie labai moka tą gerąją energiją ištraukti... Taigi visą dieną išbūti geros nuotaikos neįmanoma, nebent ilsėčiausi namuose visą dieną...
žinok arbačikė man labai tiko gastrosan...kai ja pradėjau gert tai išvis liuks pasidarė... http://www.100metu.l...batos/gastrosan nu ji nėra kad rugšti mažintu galvoju bet vat nervinės kilmės uždegimams gydyti...vienu žodžiu tau ir tiktu man atrodo kai kada sunegaluos skrandukas...takažole geriu dar...šalavija labai mėgstu...ramunėlės tinka...nors dukrai netinka ji kažkodėl..matai ji irgi vaikas serga ta liga...tai išvada gali pamėgint gal tiks..va dar mamytės musu forumėlio rašė kad gerai balvočiutės arbata nuo rugšties...o man ji kažko per inkstus kirto...matyt pataikiau ant kažkokio negerai sudėtu žoleliu arba ji man paprasčiausei netiko...nebekreipk dėmesio viskas gerai...džiaukis kad gerai jautiesi...
Papildyta:
vat vat...aš ir kai dirbu susiduriu su tais vampyrais energetineis...bet kadangi dirbu su vyru kartu tai ji palieku vargt nes jis kažkaip nelabai juos jaučia...mano yra padidintas jautrumas net mėnulio fazėm tai apie tokius žmones net nešneku...bėgu kaip nuo maro bet ateina ir labai geru žmoniu...su kuriais pabendravus taip gera pasidaro...nuotaika pakyla...
QUOTE(daliuk @ 2009 06 03, 20:24)
žinok kaip jis ta bakterija ten tiria taip ir nesupratau...kadangi nusivežiau testuka jis juoktis pradėjo...sako mes kitaip tiriam tu testuku nenaudojam...tai kaip man neieškojo taip ir nesužinojau...
net idomu pasidare, gal kuri kita zino, nors nevaziuosiu, bet jei kazkas naujo, noriu zinoti