QUOTE(daliuk @ 2009 06 01, 23:12)
ko čia dabar karščiuojies ...gražei mandagei parašiau kad man atrodo kad ne tuos vaistus parašei...ir koks čia klaidinimas forumo dalyviu
šiaip pasiskaityk apie frutina jis yra maisto papildas ir labai tikrai geras išmėgintas...kam vargt siust iš vokietijos...amerikos ar dar kur kai yra ir pas mus tu papildu visokiausiu...galvoji jau jei iš tos firmos tai stebuklas....ir aš esu galima sakyti pasveikus...valgau viska ir nebėra problemu...o gėriau tikrai nebrangius vaistus ir padėdavo...paprasčiausei reikia atitaikyti nes kiekvienam organizmui savas vaistas..tai vat paskaičiau tavo pirmaja žinute ir...nu niekur nesityrei tu tik supratai kad tau buvo ta liga...skundeisi rūgštingumu padidėjusiu..tai tau gal išvis ne ta liga o čia rašai kad moki gydytis...o kiti ne...tikrai ...čia reikia teigiamu emociju o ne tokiu kur paskaičius nuotaika sugenda...
Tai va jei pati naudojai, tai ir aprasyk, kaip tau frutinas padejo, gal ir as tavo patarimu pasinaudosiu. O kai pamaciau visiskai nepazistama pavadinima ir kad as suklydau, tai supanikavau, kas bus, jei kas nors pabandys to vaisto pasinaudoje mano patarimu ir atsitiks kas nors. As galiu kalbeti tik apie tai, kas man paciai padejo. O del kitu papildu is vaistines... Tai esu isbandziusi ju daugybe ir visokiu visokiausiu, bet matomas efektas buvo tik butent is tos firmos. Jei ju butu nusipirkti pas mus vaistinese, tai as tikrai neieskociau, kad butu butinai is uzsienio, nes taip mandriau... Ir dabar esu nusipirkusi is vaistines kitokiu, bet taip ir stovi, nes kiek gali ju gerti... Padeti vis tiek nepadeda. O del ligos... Aisku, as del kiekvieno menkniekio nebegu pas gydytoja, nes neturiu tam ir laiko ir pinigu... Siais laikais prabanga sirgti... Kenciu kiek galiu... Nestumo metu gydytoja mate, kad man blogai, nes praktiskai net vanduo keldavo rugsti, kol daeidavo iki vemimo... Sake, kad mano tokia prasta busena buna tik vienetams moteru nestumo metu, bet juk vaistu negalima gerti... Savo gydytojai per visa praktika tokia bukle pasitaike pirma karta. Tai tik laselines, kiekviena diena vis kitokios sudeties, truputi apstabde tuos blogumus. Ir tai ne siaip vemimas, kuris kamuoja moteris nestumo metu. Jei rugstim tiesiog atpildavau, gerkle buvo perstinti ir skaudi, visa isopejusi, balsas uzkimes. Darbe moterys sake, kad per gyvenima nemaciusios, kad kam taip butu buve... Taigi, nemanau, kad tik jums blogai, tiesiog as parasiau viska tik stambiu fonu, o nenoriu lįsti i smulkmenas, kaip ten buvo... Nes puikiai ir pati zinau, ka reiskia siaip padidejes rugstingumas, o kur nukrypimas nuo normos... O del streso darbe kai buvo, tai sutapo, kad tuo metu ir skyriausi su vyru, tai nervai įtempti buvo be galo, todel vaistai iprasti nepadejo, pirmiausia bandziau tvarkyti nervus, o ne tik skrandi. Bet viskas nurimo galutinai tik issiskyrus. As nesakau, kad vaistai blogai, juk ir pati pastoviai turedavau mezym forte ar pankreatino, bet jie padeda tik tam sykiui, o kita diena gali buti vel tas pats. Jei galima negerti stipriu vaistu, kuriuos reikia vartoti po kelis menesius, ir begales salutiniu poveikiu, tai as geriau renkuosi papilda, nes jis manau vis delto ne tiek dirgina zarnyna... Be to, as ir nemaniau, kad cia man jau yra liga, o tik bukle, kai kenteti galima, tik kai paskaiciau apie refliuksa ir jo pozymius, tai ir supratau, kad man irgi jie atitinka, tik gal man buvo pati pradzia, ar lengva bukle... O del emociju, tai as sakau, ka tuo momentu jauciu, nors tai daugeliui zmoniu ir nepatinka... Bet pastebejau, jog uzsleptos emocijos ir neissakyti priekaistai ar nepasitenkinimas kazkuo gyvenime jautresniems zmonems butent ir issaukia skrandzio negalavimus, nes visos ligos tik nuo nervu...