Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(lucero @ 2009 06 02, 12:32)
dar liko gert 10 tabl omeprazilio , bet  as iki jo gerimo tikrai neriaugedavau , o va nuo omeprazolio matyt emiau riauget , o tas riaugejimas ir beto ir yra parasytas  salutiniuose ..... gal nutraukti vartojima ? bet lb bijau kad tada grys baisus pilvo skausmai.....

koki geri omeprozoli?
Atsakyti
omeprazol actavis , danija ... na tai skausmai gal ir sumazejo zinokit , bet uztat riaugejimas koks nemalonus prasidejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 06 02, 12:52)
omeprazol actavis , danija ... na tai skausmai gal ir sumazejo zinokit , bet uztat riaugejimas koks nemalonus prasidejo  verysad.gif

as jo turiu daugiau nei dezute likusio, galiu kam perleisti. man jis neveike visai, todel siai dienai ir turiu rimta stadija, nes mano gydytoja varna liepe juos gerti 4 metus, nors nieko nepadedavo, sake tipo padeda, tik as cia neismanau. pabandyk kokius kitus. nepaziurejau miesto, jei Vilnius, duociau gasec koki 10 kapsuliu ir paziuretum kaip jaustumeisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 06 01, 23:12)
ko čia dabar karščiuojies ...gražei mandagei parašiau kad man atrodo kad ne tuos vaistus parašei...ir koks čia klaidinimas forumo dalyviu  g.gif šiaip pasiskaityk apie frutina jis yra maisto papildas ir labai tikrai geras išmėgintas...kam vargt siust iš vokietijos...amerikos ar dar kur kai yra ir pas mus tu papildu visokiausiu...galvoji jau jei iš tos firmos tai stebuklas....ir aš esu galima sakyti pasveikus...valgau viska ir nebėra problemu...o gėriau tikrai nebrangius vaistus ir padėdavo...paprasčiausei reikia atitaikyti nes kiekvienam organizmui savas vaistas..tai vat paskaičiau tavo pirmaja žinute ir...nu niekur nesityrei tu tik supratai kad tau buvo ta liga...skundeisi rūgštingumu padidėjusiu..tai tau gal išvis ne ta liga o čia rašai kad moki gydytis...o kiti ne...tikrai ...čia reikia teigiamu emociju o ne tokiu kur paskaičius nuotaika sugenda...

Tai va jei pati naudojai, tai ir aprasyk, kaip tau frutinas padejo, gal ir as tavo patarimu pasinaudosiu. O kai pamaciau visiskai nepazistama pavadinima ir kad as suklydau, tai supanikavau, kas bus, jei kas nors pabandys to vaisto pasinaudoje mano patarimu ir atsitiks kas nors. As galiu kalbeti tik apie tai, kas man paciai padejo. O del kitu papildu is vaistines... Tai esu isbandziusi ju daugybe ir visokiu visokiausiu, bet matomas efektas buvo tik butent is tos firmos. Jei ju butu nusipirkti pas mus vaistinese, tai as tikrai neieskociau, kad butu butinai is uzsienio, nes taip mandriau... Ir dabar esu nusipirkusi is vaistines kitokiu, bet taip ir stovi, nes kiek gali ju gerti... Padeti vis tiek nepadeda. O del ligos... Aisku, as del kiekvieno menkniekio nebegu pas gydytoja, nes neturiu tam ir laiko ir pinigu... Siais laikais prabanga sirgti... Kenciu kiek galiu... Nestumo metu gydytoja mate, kad man blogai, nes praktiskai net vanduo keldavo rugsti, kol daeidavo iki vemimo... Sake, kad mano tokia prasta busena buna tik vienetams moteru nestumo metu, bet juk vaistu negalima gerti... Savo gydytojai per visa praktika tokia bukle pasitaike pirma karta. Tai tik laselines, kiekviena diena vis kitokios sudeties, truputi apstabde tuos blogumus. Ir tai ne siaip vemimas, kuris kamuoja moteris nestumo metu. Jei rugstim tiesiog atpildavau, gerkle buvo perstinti ir skaudi, visa isopejusi, balsas uzkimes. Darbe moterys sake, kad per gyvenima nemaciusios, kad kam taip butu buve... Taigi, nemanau, kad tik jums blogai, tiesiog as parasiau viska tik stambiu fonu, o nenoriu lįsti i smulkmenas, kaip ten buvo... Nes puikiai ir pati zinau, ka reiskia siaip padidejes rugstingumas, o kur nukrypimas nuo normos... O del streso darbe kai buvo, tai sutapo, kad tuo metu ir skyriausi su vyru, tai nervai įtempti buvo be galo, todel vaistai iprasti nepadejo, pirmiausia bandziau tvarkyti nervus, o ne tik skrandi. Bet viskas nurimo galutinai tik issiskyrus. As nesakau, kad vaistai blogai, juk ir pati pastoviai turedavau mezym forte ar pankreatino, bet jie padeda tik tam sykiui, o kita diena gali buti vel tas pats. Jei galima negerti stipriu vaistu, kuriuos reikia vartoti po kelis menesius, ir begales salutiniu poveikiu, tai as geriau renkuosi papilda, nes jis manau vis delto ne tiek dirgina zarnyna... Be to, as ir nemaniau, kad cia man jau yra liga, o tik bukle, kai kenteti galima, tik kai paskaiciau apie refliuksa ir jo pozymius, tai ir supratau, kad man irgi jie atitinka, tik gal man buvo pati pradzia, ar lengva bukle... O del emociju, tai as sakau, ka tuo momentu jauciu, nors tai daugeliui zmoniu ir nepatinka... Bet pastebejau, jog uzsleptos emocijos ir neissakyti priekaistai ar nepasitenkinimas kazkuo gyvenime jautresniems zmonems butent ir issaukia skrandzio negalavimus, nes visos ligos tik nuo nervu... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ligitux777 @ 2009 06 02, 22:58)
juk ir pati pastoviai turedavau mezym forte ar pankreatino, bet jie padeda tik tam sykiui, o kita diena gali buti vel tas pats.

cia virskinimo fermentai, taspats kas krandzio sultys, ranitidinas (raniberl ir kiti ) yra momentiniai nuo rugsciu.
ir kodel vis sakai, kad omeprozol yra stiprus vaistai, ju yra visokiu, priklausomai nuo dozes, buna nuo 5 iki 40 stiprumas, ypac sunkiais atvejais geriama maximali paros doze 60. ir tai vaistas vienintelis kolkas nuo gerl. magnis ir tas mazina rugsti, kaip ir medus, bet jei kalbeti apie chemini, tai lieka omepas tik smile.gif
nu vsio einu i lovyte, nes buvo sunki diena, sveikatytes visoms ir daugiau teigiamu emociju 4u.gif visos pasveiksim ir nesvarbu ar tai bulviu sulciu deka ar chemijos, bet busime laimingos sveikos ir besisypsancios mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va ligitux...šiame skyrelyje dalyvauju nuo 2007 metu.stengiausi dalinau patarimus nu man atrodo kad tikrai nuo mano vaistu ar patarimu niekas dar nenusinuodijo ar sau labai pakenkė...iki šiol sulaukiu mamyčiu laiškeliu i kuriuos mielai atsakau...o frutinas geras tuo kad gali gert laukiancios leliuku..augalinis ...man asmeniškai turbut tiko omeprozolis rusiškas...o parveždavo draugė man už 5 litus berods dėžute...o išmėginus buvau praktiškai visus nexium..labonax.....tik va kur malibu gėrė musėt pariet nemėginau taigi kaip rašiau kiekvienam savo...dabar užėjus negerumui išgeriu arbatos nuo rugšties ir man to užtenka...o dėl emociju...kiekvienas turim savo nervukus bet reikia kažkaip juos nugesinti...man vienas daktaras yra pasakes...jokiu kriminaliniu laidu jokio smurto per televizija ar panašiai...stengtis atsiriboti nuo kitu nelaimiu...ar panašei...stengtis pasauli matyti gražu gera optimistiška...o ne visur juoda...ir man išeina pagaliau...pasidžiaugi saulute prasiskleidusiu gėlės žiedu...ar paukšteliu atskridusiu...semiesi tik teigiamu emociju ir ju tu blogu nebus ir nereikės ju išlieti ant ko...buvau jautri buvau karštakošė bet..viskas yra dideliu noru padaroma...ir pas mane dabar teigamos emocijos...nu gerai jau prirašiau aš savo filosofiju...užtenka...nesirkit mergelikės....sėkmės... biggrin.gif
Atsakyti
o as to rusisko sugeriau 2 sav ir man tik pablogejo , ale jauciu salutinis pasireiske gal ? sad.gif o jum yra buve salutiniai nuo kokio omeprazolio ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 06 03, 10:59)
o as to rusisko sugeriau 2 sav  ir man tik pablogejo , ale jauciu salutinis pasireiske gal ? sad.gif o jum yra buve salutiniai nuo kokio omeprazolio ?

man ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 06 01, 13:33)
is kur ta agresija  blink.gif  matyt dar nieko rimto, kad gali gerti siuos, nes rimtu vaistu kaina 1 tablete 10 litu ypatingais atvejais reikia 2 tokiu per para, o taviskes ne lito nekainuoja, tai zinok visdelto tavosios pigiausios. nereikia saipytis is tu, kurie skaiciuoja kiekviena lita, bet kai vezys ant nosies vargu ar temoje zaibuotu ir taip butu kritikuojama.
Visos turetumet tik dziaugtis, kad tai nera sunki stadija ir norint galima visai pasveikti, o ne uzgaulioti, tavo vaistai sudas mano geri, nera blogu ar geru, yra tik kurie tinka arba ne  doh.gif 
Austejyte, kaip tu? kaip tavo liezuvis, vis dar nuolat skauda? gal tu visdelto operuokis jau, nelauk kol baretas bus zymiai pasistumejes, o ir nieko blogo nebejausi. as tai patenkinta operacija. tik nezinau kokie tyrimai bus rudeni is onkologinio  unsure.gif  manau puikus  wub.gif

Labukas, Malibu bye1.gif Gyvenu po truputuka. Liezuvio skausmai apmazejo, bet visai nenurimo. Kol kas negeriu jokiu stipriu vaistu, bandau apsieiti su Malox ir 150 mg Raniberl (kai labai reikia). Gerokai sumazejo visokie salutiniai poveikiai, ypac nuovargis ir "kibiras ant galvos", mazesni ir nugaros skausmai. Ziuresim kas toliau bus smile.gif
Atsakyti
sveikutes

man kazkaip nei geriau nei blogiau, kol geriau nexium buvo visai nieko, bet kai isgeriau 4 sav kursa vel tas pats, skauda gerkle, nugara, ir desinej pusej, vis neiseina uzgydyti tos stemples zaizdos, teks eiti vel pas gyd verysad.gif

Navickas ir man patiko, taip nuramino ax.gif o va apskrities ligoninej tai man ir labai nepatiko, padare pasake ir daryk ka nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 06 03, 13:27)
sveikutes

man kazkaip nei geriau nei blogiau, kol geriau nexium buvo visai nieko, bet kai isgeriau 4 sav kursa vel tas pats, skauda gerkle, nugara, ir desinej pusej, vis neiseina uzgydyti tos stemples zaizdos, teks eiti vel pas gyd verysad.gif

Navickas ir man patiko, taip nuramino ax.gif o va apskrities ligoninej tai man ir labai nepatiko, padare pasake ir daryk ka nori doh.gif

vat vat butent Navickas taip ir aiškino man apie gyvenima....pabendrauji su žmogumi ir tikrai kitom spalvom pasauli pradedi matyti...ir Žindžius geras gydytojas patiko man jis...
Atsakyti
Sweikos mergytes,kaip Jusu pasiilgau wub.gif Nezinau,kiek ilgai man uzdejo spama ir neturiu galimybes susisiekti su Jumis doh.gif Tikiuosi vel sugryziu Raganiukestukes logotipu wub.gif Man sveikatele nebloga,skaitau ir vis randu nauju teoriju kaip gyditis wub.gif Man tai geriausi vaistai Pariet wub.gif Siuo metu nieko negeriu thumbup.gif
Atsakyti