Man omeprazoliai,gasecas nepadeda visiskai,tiesiog visai jokio poveikio,geriau as ji ilgai (is pradziu biski padedavo),paskui nutariau pinigu vejais nemetyti.Labiausiai tai man Venter padejo,pigus ir paprastas vaistas,geriau as ji saziningai du menesius,na,ir dabar nebegeriu beveik nieko,tik retkarciais mezyma ar raniberlo tablete,bet retai.Bus matyt,kaip cia toliau bus,bijau per anksti dziaugtis.Labai stengiuosi normaliai valgyti,kad nebuciau alkana ir nekiltu rugstys,bijau,kad vel nepablogetu,maista ziuriu aisku,neryju bet ko.
bet parasyta kad jis daugiau opom skirtas ...
http://www.100metu.l...v_raides/venter
as tai jau ir nusivyliau tuo omeprazoliu
QUOTE(denaxa @ 2009 05 29, 23:27)
Man omeprazoliai,gasecas nepadeda visiskai,
pas tave nuo itampos viskas. dirbi jau tikrai nelengva darba ir nuolatine itampa, uztat retkarciais ir junti pas tave smulkmenele tas gerl
QUOTE(lucero @ 2009 05 29, 23:47)
o is kur atsiranda opos? nuo padidejusios rugsties, nepilnai funkcionuoja skrandzio raukas ir stresas, tam kad viska sureguliuoti padeda tik omeprozolis, kuo pigesnis tuo didesnis ir prastesnis pakaitalas, originalai kainuoja simtais. jei netycia kada suims rimtai ta linga (tfu, tfu, tfu tikiuosi to niekad nebus)- sakysi, koks nuostabus omeprozolis visus jau isbandei, kad nusivylei, netikiu stebuklu nera, visi vaistai negali tikti, o kas tinka tavo organizmui turi isbandyti pati, gali buti, kad pataikysi tik is 10-o gamintojo
QUOTE(*Malibu* @ 2009 05 30, 00:00)
pas tave nuo itampos viskas. dirbi jau tikrai nelengva darba ir nuolatine itampa, uztat retkarciais ir junti pas tave smulkmenele tas gerl
Taip,man cia matyt nervai viska daro (nors priezastis-taupymai "ant skrandzio"),nes dabar vat sumazino mums darbo valandas, maziau gaunu,bet issimiegu,itampa siek tiek atslugo,darbo metu kad nesinervuot kamsciuose imu su savim ka nors uzkasti,tai kamsciuose ir pusrycius pavalgau
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 05 29, 23:47)
Taip,jis opom skirtas,bet labai gerai mazina rugstis ir erozijas uzgydo (o pas mane ju ir skrandy,ir dvylikapirstej yra),Tiesiog kai niekas man nebepadejo,o buvo labai blogai,negalejau valgyti nieko,gydytoja patare dar sita pameginti,sako,dar toks vaistas yra.Broliui irgi su skrandziu tas pats,tai jis taip pat venteri geria.
QUOTE(daliuk @ 2009 05 25, 12:50)
koks alus ir dar šašlykai...jokiu keptu gi negalima...gi su šia liga reikalinga griešta dieta...tiesa ligitux man atrodo ne tuos vaistus parašei...ne fruitabs o frutin... http://www.vaistai.l...archword=frutin
Atsiprašau, bet aš parašiau, ką pati naudojau - AMWAY firmos maisto papilda "FRUITABS", kurio buteliuko kaina svyruoja apie 150-200 litu (200 tablečių). Jo vaistinėse nėra, tik per AMWAY konsultantus galima parsisiųsti iš užsienio. Aš parsisiunčiau iš Vokietijos. Taigi, prašau neklaidinti kitu forumo dalyviu, nes apie joki Frutin as net nesu girdejusi. Ir aš eksperimentu nedariau su visokiais vaistais, nes man tik tas padejo, o jei jums patinka pirkit pigesnius vaistus, kurie nelabai ir padeda, kaip suprantu...
QUOTE(ligitux777 @ 2009 06 01, 13:24)
Atsiprašau, bet aš parašiau, ką pati naudojau - AMWAY firmos maisto papilda "FRUITABS", kurio buteliuko kaina svyruoja apie 150-200 litu (200 tablečių). Jo vaistinėse nėra, tik per AMWAY konsultantus galima parsisiųsti iš užsienio. Aš parsisiunčiau iš Vokietijos. Taigi, prašau neklaidinti kitu forumo dalyviu, nes apie joki Frutin as net nesu girdejusi. Ir aš eksperimentu nedariau su visokiais vaistais, nes man tik tas padejo, o jei jums patinka pirkit pigesnius vaistus, kurie nelabai ir padeda, kaip suprantu...
is kur ta agresija matyt dar nieko rimto, kad gali gerti siuos, nes rimtu vaistu kaina 1 tablete 10 litu ypatingais atvejais reikia 2 tokiu per para, o taviskes ne lito nekainuoja, tai zinok visdelto tavosios pigiausios. nereikia saipytis is tu, kurie skaiciuoja kiekviena lita, bet kai vezys ant nosies vargu ar temoje zaibuotu ir taip butu kritikuojama.
Visos turetumet tik dziaugtis, kad tai nera sunki stadija ir norint galima visai pasveikti, o ne uzgaulioti, tavo vaistai sudas mano geri, nera blogu ar geru, yra tik kurie tinka arba ne
Austejyte, kaip tu? kaip tavo liezuvis, vis dar nuolat skauda? gal tu visdelto operuokis jau, nelauk kol baretas bus zymiai pasistumejes, o ir nieko blogo nebejausi. as tai patenkinta operacija. tik nezinau kokie tyrimai bus rudeni is onkologinio manau puikus
QUOTE(*Malibu* @ 2009 05 28, 23:01)
o kur tu radai toki pigu as moku po 35, jie tikrai nepigus yra pigesniu. as brangiais vadinu kur nuo 400 prasideda jei silpnus pirkti kainas ivardinu menesiui (28d)
patarciau atsirinkti kas tinka neziurint i 10 lt skirtuma, nes buna kartais gyvenime, kai po to tenka moket po 1000 per menesi, nes nebera kitos iseities (cia ne tik is savo praktikos) mes su vyru bedarbiai jau senokai, bet kai neipirkau vaistu, drauges padejo, tad visad galima rasti iseiti
visi omeprozoliai parsiduoda be recepto
patarciau atsirinkti kas tinka neziurint i 10 lt skirtuma, nes buna kartais gyvenime, kai po to tenka moket po 1000 per menesi, nes nebera kitos iseities (cia ne tik is savo praktikos) mes su vyru bedarbiai jau senokai, bet kai neipirkau vaistu, drauges padejo, tad visad galima rasti iseiti
visi omeprozoliai parsiduoda be recepto
Aš jūsų mergaitės nesuprantu - kiekvieną mėnesį perkat vaistus po 35 litus, per metus susidaro kiek? 420 litu, o kur dar dietos, nervai, skausmas ne to užvalgius... Mano vyras is pradžių pirko vaistus už 200, nes pilnas maišelis jų buvo, ir sitaip gydydavosi kas pusmeti... O as nusipirkau (dėl SAVĘS) Fruitabs, ir kai pamaciau, kad vyrui jo vaistai nepadeda, tai daviau savo ir be jokiu gydytoju receptu, tai jau metai laiko kaip ramu, nors vyras beveik kiekviena diena isgeria alaus, geria kavos po kelis puodelius, buna kad per darbus pirma karta per diena pavalgo tik vakare... Savaitgaliais valgom kepsni kavineje, jis labiausiai megsta karbonadą tarkiniame blyne... O juk ten vieni riebalai... Kartais paskanaujam ir pica, ir kebabu... Bet rugstis nekyla... O per tuos metus isgerem visa seima tik puse buteliuko tu tableciu, taigi kainavo ne daugiau kaip 100 litu... Tai ar jus mokat skaiciuoti?
Papildyta:
QUOTE(*Malibu* @ 2009 06 01, 14:33)
is kur ta agresija matyt dar nieko rimto, kad gali gerti siuos, nes rimtu vaistu kaina 1 tablete 10 litu ypatingais atvejais reikia 2 tokiu per para, o taviskes ne lito nekainuoja, tai zinok visdelto tavosios pigiausios. nereikia saipytis is tu, kurie skaiciuoja kiekviena lita, bet kai vezys ant nosies vargu ar temoje zaibuotu ir taip butu kritikuojama.
Visos turetumet tik dziaugtis, kad tai nera sunki stadija ir norint galima visai pasveikti, o ne uzgaulioti, tavo vaistai sudas mano geri, nera blogu ar geru, yra tik kurie tinka arba ne
Cia ne agresija, o tiesiog gaila jusu, nes pagal vaistu pavadinimus matau, kad ir mano vyras tokius gere, jam yra stemples isvarza ir isopejimai, skrandzio ir dvylikapirstes zarnos opos... Jo ir tevo, ir senelio skrandziai jau isoperuoti, tai ir jis mano, kad ir jo tokia ateitis laukia... Taigi nemanau, kad jo liga nieko tokio... Tiesiog cia visos skundziasi, kaip blogai, kad vasara neina paskanauti alumi ir saslykiukais, o gydytoju vaistai nepadeda... Tai as juk nesakau, kad mano vaistai geriausi, tiesiog jei jusiskiai nepadeda ir nezinot ka daryti, tai galima isbandyti ir kazka kita... Is to juk man jokio pelno, nes as pati neplatinu, tik zinau kur isigyti... O cia kiekvieno zmogaus apsisprendimas, ka vartoti... Bet jei jau kitiems tikrai prastai, tai griebsis ir siaudo, kad tik pasveiktu, ar ne taip...
Cia ne agresija, o tiesiog gaila jusu, nes pagal vaistu pavadinimus matau, kad ir mano vyras tokius gere, jam yra stemples isvarza ir isopejimai, skrandzio ir dvylikapirstes zarnos opos... Jo ir tevo, ir senelio skrandziai jau isoperuoti, tai ir jis mano, kad ir jo tokia ateitis laukia... Taigi nemanau, kad jo liga nieko tokio... Tiesiog cia visos skundziasi, kaip blogai, kad vasara neina paskanauti alumi ir saslykiukais, o gydytoju vaistai nepadeda... Tai as juk nesakau, kad mano vaistai geriausi, tiesiog jei jusiskiai nepadeda ir nezinot ka daryti, tai galima isbandyti ir kazka kita... Is to juk man jokio pelno, nes as pati neplatinu, tik zinau kur isigyti... O cia kiekvieno zmogaus apsisprendimas, ka vartoti... Bet jei jau kitiems tikrai prastai, tai griebsis ir siaudo, kad tik pasveiktu, ar ne taip...
O be to, tie jusu "Rimti" vaistai dar ir dabar guli pas mane vaistineleje, jei dar ju galiojimas nesibaige...
QUOTE(ligitux777 @ 2009 06 01, 13:50)
Aš jūsų mergaitės nesuprantu - kiekvieną mėnesį perkat vaistus po 35 litus, per metus susidaro kiek? 420 litu, o kur dar dietos, nervai, skausmas ne to užvalgius... Mano vyras is pradžių pirko vaistus už 200, nes pilnas maišelis jų buvo, ir sitaip gydydavosi kas pusmeti... O as nusipirkau (dėl SAVĘS) Fruitabs, ir kai pamaciau, kad vyrui jo vaistai nepadeda, tai daviau savo ir be jokiu gydytoju receptu, tai jau metai laiko kaip ramu, nors vyras beveik kiekviena diena isgeria alaus, geria kavos po kelis puodelius, buna kad per darbus pirma karta per diena pavalgo tik vakare... Savaitgaliais valgom kepsni kavineje, jis labiausiai megsta karbonadą tarkiniame blyne... O juk ten vieni riebalai... Kartais paskanaujam ir pica, ir kebabu... Bet rugstis nekyla... O per tuos metus isgerem visa seima tik puse buteliuko tu tableciu, taigi kainavo ne daugiau kaip 100 litu... Tai ar jus mokat skaiciuoti?
Papildyta:
O be to, tie jusu "Rimti" vaistai dar ir dabar guli pas mane vaistineleje, jei dar ju galiojimas nesibaige...
Papildyta:
jei turi pariet kurie 10 tableciu kainuoja 104 lt ir tai penkiom dienom, as mielai priimsiu dovana. man vaistai metams kainavo nei daug nei mazai kaip 2000metu masina (12000) bet dabar po operacijos pakanka pigesniu, bet tik vieni, kiti nepadeda ir dabar megaujuosi uz 35 lt -28 vnt, o jusu 200 tableciu 150-200 litu, tai paskaiciuokim. Su tokiu pykciu toli neisit, as cia uzeinu su bendramintem pabendrauti, o jei kazkam nera nuotaikos, gaila, kad ir kaip noreciau perleisti dali savo geruju emociju, nepavyks, nes tai neimanoma. visos ligos nuo nervu ir tai ne veltui sakoma. vienam cukralige, kitam sirdies bedos, bet viskas nuo to. As ismokau nereaguot i kitu zmoniu neigiamas emocijas ir pagerejimas labai akivaizdus
ko jus tokia pikta, argi kas temoje uzgauliojo, argi kam nors pikta kokius vaistus geriat? Duok Dieve, kad tik jums ir visiems kitiems kazkas padetu- vaistukai, ramybe, gamta, knyga, jokio skirtumo kas. argi nesmagiau kai kazkas gali pasidziaugti kad kazkam gera.
Man asmeniskai nesvarbu kas ka geria is kur perka ir uz kiek. vieni neisgali, kitiem tenka isbandyti 10 rusiu, kol randa tinkamus, bet argi cia esme, svarbu rezultatas ir teigiamos emocijos. Senbuviu ratelis dingsta, nes daug nauju zmoniu kuriu postai persisunke sunkiom emocijom, bet ne skausmu.
Pasidziaukit grazia diena tai ir temoje bus sviesiau ir ant dusios lengviau
QUOTE(*Malibu* @ 2009 06 01, 15:34)
jei turi pariet kurie 10 tableciu kainuoja 104 lt ir tai penkiom dienom, as mielai priimsiu dovana. man vaistai metams kainavo nei daug nei mazai kaip 2000metu masina (12000) bet dabar po operacijos pakanka pigesniu, bet tik vieni, kiti nepadeda ir dabar megaujuosi uz 35 lt -28 vnt, o jusu 200 tableciu 150-200 litu, tai paskaiciuokim. Su tokiu pykciu toli neisit, as cia uzeinu su bendramintem pabendrauti, o jei kazkam nera nuotaikos, gaila, kad ir kaip noreciau perleisti dali savo geruju emociju, nepavyks, nes tai neimanoma. visos ligos nuo nervu ir tai ne veltui sakoma. vienam cukralige, kitam sirdies bedos, bet viskas nuo to. As ismokau nereaguot i kitu zmoniu neigiamas emocijas ir pagerejimas labai akivaizdus
ko jus tokia pikta, argi kas temoje uzgauliojo, argi kam nors pikta kokius vaistus geriat? Duok Dieve, kad tik jums ir visiems kitiems kazkas padetu- vaistukai, ramybe, gamta, knyga, jokio skirtumo kas. argi nesmagiau kai kazkas gali pasidziaugti kad kazkam gera.
Man asmeniskai nesvarbu kas ka geria is kur perka ir uz kiek. vieni neisgali, kitiem tenka isbandyti 10 rusiu, kol randa tinkamus, bet argi cia esme, svarbu rezultatas ir teigiamos emocijos. Senbuviu ratelis dingsta, nes daug nauju zmoniu kuriu postai persisunke sunkiom emocijom, bet ne skausmu.
O aš ir nekalbu apie tuos, kuriems jau padėti gali tik operacija, ar dar baisesnė stadija... Aš patariu tik toms, kam liga kyla nuo streso darbe ar nestumo metu, nes taip buvo man. Negydoma liga progresuoja, o gerti visus vaistus is eiles, kol atrasi savo irgi manau rizikinga, nes vaistai nuo skrandzio ligu yra pakankamai stiprus, kad ne tik padetu, bet ir pakenktu, nes juose kiek pasaliniu poveikiu... Dekoju dievui, kad man nebuvo liga tokia baisi, kaip kai ne kurioms... O del pinigu skaiciavimo - tai as ir pati taupiau ne viena menesi, kol isgalejau nusipirkti tu vaistu, taigi zinau ir pinigo kaina. As tik sakau, kad gydytojai dazniausiai siulo tos firmos vaistus, kuriai vaistu imonei atstovauja, ir cia niekam ne paslaptis... Tai zinau is asmenines patirties. Ir dziugu, jei papulsit pas gera gydytoja, kuriam labiau rupes jusu sveikata, o ne gaunami komisiniai is vaistu platinimo... Paprasciausiai patariu isbandyti ir tiek... As nesakau, kad nutraukit savo vaistus, nes as juk siulau tik maisto papilda. Bet man jis padejo, todel manau, kad jei dar nors vienam forumo dalyviui padetu, tai ir man butu smagu, kad galejau padeti bedoje...
Aciu uz demesi, man siandien buvo gera ir grazi diena, o del asmeniniu charakterio savybiu geriau nesipykim, nes tokia as jau esu... Bjauraus charakterio, bet ta ir pati puikiai zinau...
QUOTE(ligitux777 @ 2009 06 01, 14:24)
ko čia dabar karščiuojies ...gražei mandagei parašiau kad man atrodo kad ne tuos vaistus parašei...ir koks čia klaidinimas forumo dalyviu šiaip pasiskaityk apie frutina jis yra maisto papildas ir labai tikrai geras išmėgintas...kam vargt siust iš vokietijos...amerikos ar dar kur kai yra ir pas mus tu papildu visokiausiu...galvoji jau jei iš tos firmos tai stebuklas....ir aš esu galima sakyti pasveikus...valgau viska ir nebėra problemu...o gėriau tikrai nebrangius vaistus ir padėdavo...paprasčiausei reikia atitaikyti nes kiekvienam organizmui savas vaistas..tai vat paskaičiau tavo pirmaja žinute ir...nu niekur nesityrei tu tik supratai kad tau buvo ta liga...skundeisi rūgštingumu padidėjusiu..tai tau gal išvis ne ta liga o čia rašai kad moki gydytis...o kiti ne...tikrai ...čia reikia teigiamu emociju o ne tokiu kur paskaičius nuotaika sugenda...
dar liko gert 10 tabl omeprazilio , bet as iki jo gerimo tikrai neriaugedavau , o va nuo omeprazolio matyt emiau riauget , o tas riaugejimas ir beto ir yra parasytas salutiniuose ..... gal nutraukti vartojima ? bet lb bijau kad tada grys baisus pilvo skausmai.....