Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(lucero @ 2009 05 25, 19:40)
man ir tas pats , man isvis kepto maisto ziuriu nebegaliu... sad.gif o mano seimoj kepa ir kepa , tai va.... ir sako prisigalvoji mes valgom ka norim ir kiek norim o tu jau matai tokia jauna jau o visko valgyt negali dar ka

Nekreipk demesio... sveikata svarbiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 05 25, 11:50)
koks alus ir dar šašlykai...jokiu keptu gi negalima...gi su šia liga reikalinga griešta dieta...tiesa ligitux man atrodo ne tuos vaistus parašei...ne fruitabs o frutin... http://www.vaistai.l...archword=frutin

O man vat butent po saslyku,jei jie uzgeriami alum,nieko ir nebuna,tai kartais pasilepinu ax.gif O siaip kazko kepto-ne ne ne... schmoll.gif ir jokiu picu,hotdogu ar dar kazko panasaus negaliu net i burna paimti,ir kavinese nevalgau,nera ten man maisto schmoll.gif Tik retkarciais i Cili kaima cepelinu,bet tik ten,kitu gamybos netinka ax.gif
Atsakyti
denaxa, kaip as tau alaus pavydziu... as irgi kartais atsigeriu, bet jau taip retai, o dabar vasara, tai dar labiau norisi...
Atsakyti
o jums neuzgula nosies, ypac is ryto, nes man tai kazkaip yra uzgulta nosis pastoviai g.gif buvau pas lor gydytoja, tai sake , kad gal del refliukso, o gal del alergijos kazkam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paulinuke @ 2009 05 26, 21:25)
denaxa, kaip as tau alaus pavydziu... as irgi kartais atsigeriu, bet jau taip retai, o dabar vasara, tai dar labiau norisi...

O as zinok anksciau alaus negeriau,bet cia kai man buvo labai blogai,ir kaip tik naujakas,draugai susirinko,na ir gurkstelejau alaus biski,na ir ka,neuzilgo pajutau kad jau valgyt galiu thumbup.gif thumbup.gif tai va taip ir pradejau aluti skanauti lotuliukas.gif Bet vat galiu ji tik savaitgali paskanauti (tik jokiu budu ne sekmadienio vakara!),tai jei jau buna blogai,laukiu nesulaukiu kada tas penktadienis,o alutis jau buna stovi nupirktas ir laukia lotuliukas.gif
Bet vat kita beda yra,labai megstu karsta vyna,tiksliau gal butu sakyti megau,nes dabar jo nei laso i burna negaliu paimti verysad.gif
Atsakyti
o jum ar padeda omeprazolis , gal zinot po kiek laiko gerimo buna koks geresnis poveikis ? as anksciau oru neriaugedavau , o jy gerdama pradejau.... kaip tai suprasti...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 28, 20:41)
o jum ar padeda omeprazolis , gal zinot po kiek laiko gerimo buna koks geresnis poveikis ? as anksciau oru neriaugedavau , o jy gerdama pradejau.... kaip tai suprasti...sad.gif

jis padeda jau po 3 savaiciu, jei mazi simptomai jauciasi ir po savaites, bet jei erozijos tai per menesi uzgydo. o raugejimas 1 is simtomu, o ju begalybe, vieni nuksta, kiti atsiranda, keiciasi maisosi, arba liga paumejo. omeprozoliu yra labai daug, reikia atsirinkti kuris padeda, tikrai ne visi. man tinka pariet ir gasec (gerai, kad nors vienas pigus), o tai originalu neiperku jau smile.gif
Atsakyti
tai va kad baisiai daug tu omeprazoliu visokiu firmu , o as ir neturiu pinigu pirkt tu brangiu uz 40lt.... o gasec ziuriu 18 lt , o kazi man parduotu gasec be recepto ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 28, 21:13)
tai va kad baisiai daug tu omeprazoliu visokiu firmu , o as ir neturiu pinigu pirkt tu brangiu uz 40lt.... o gasec ziuriu 18 lt , o kazi man parduotu gasec be recepto ?

o kur tu radai toki pigu blink.gif as moku po 35, jie tikrai nepigus yra pigesniu. as brangiais vadinu kur nuo 400 prasideda jei silpnus pirkti unsure.gif kainas ivardinu menesiui (28d)
patarciau atsirinkti kas tinka neziurint i 10 lt skirtuma, nes buna kartais gyvenime, kai po to tenka moket po 1000 per menesi, nes nebera kitos iseities (cia ne tik is savo praktikos) mes su vyru bedarbiai jau senokai, bet kai neipirkau vaistu, drauges padejo, tad visad galima rasti iseiti 4u.gif
visi omeprozoliai parsiduoda be recepto
Atsakyti
o kaip manot ar blogai yra kad as vis keiciu omeprazoli ? viena savaite tas , kita savaite kitas ..... ? nes geriau is pirmo nolpaza bet nuo jo man pastiprejo skrandzio skausmai , po to nusipirkau kita pigesni nuo jo atsirado raugejimas , dabar galvoju reike vel kita pirkti.... atrodo niekas man netinka , o dabar pagalvojau kazi ar taip vis keisti jy yra gerai gydymui ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 28, 22:21)
o kaip manot ar blogai yra kad as vis keiciu omeprazoli ? viena savaite tas , kita savaite kitas ..... ? nes geriau is pirmo nolpaza bet nuo jo man pastiprejo skrandzio skausmai , po to nusipirkau kita  pigesni nuo jo atsirado raugejimas , dabar galvoju reike vel kita pirkti.... atrodo niekas man netinka , o dabar pagalvojau kazi ar taip vis keisti jy yra gerai gydymui ?

nemanau, kad blogai, bet omeprozolis kad sukeltu raugejima abejoju, priesingai gal jis tik leidzia iseiti is skrandzio orui, ko pries tai nepavykdavo, o tai yra gerai, kai jis neiseina buna kitos bedos. o omeprozolis lieka omeprozoliu, tik papildomos sudetines dalys skiriasi perkant kitus, o veiklioji visur ta pati 4u.gif
Atsakyti
paziurejau kad omeprazolio sudetyje yra net trys E...... kokia chemija cia .....
Atsakyti