Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

Beje, siulau visoms labai aktualia tema - pasidalinti receptais patiekalu, kuriuos mes galime valgyti wub.gif

Pvz., as darau keleta man pastaruoju metu labai skaniu patiekalu:
1) Svieziu burokeliu lapu sriuba:
Nuverdu vistienos gabaliuka. Supjaustau nuplautus svieziu burokeliu lapukus. Taip pat pjaustau ir kotukus bei pacius burokelius tik juos dar pries dedant i sriuba uzplikau karstu vandeniu. Veliau viska sumetu i katila. Paverdu. Pries sriubai baigiant isvirti idedu smulkiai pjaustytas bulvikes. Idedu druskytes, baziliko, krapu, petrusku. Sriubyte gatava. As tokia sriubyte valgau su labai liesa grietine (apie 12% riebumo) ir duoniukais arba padziuvusia bulka. Super skanu ir man rugsties nekelia. Bandykit, gal ir jums tiks thumbup.gif

2) Kalafijoru (1 nedidelis), morku (3 vidutine), pievagrybiu (10-12 vidutiniu) torskinys:
Apkepinu tarkuotas morkikes su prieskoniais (druska, bazilikas, krapai, petruskos). I pakepintas morkas sudedu isvirta pasmulkinta kalafijora ir smulkiai pjaustytus pievagrybius. Ipilu slakeli vandens ir patroskinu apie 15 min. Gatava thumbup.gif Siaip as dar cia idedu nublanciruota pomidora, bet jei labai nuo jo kyla rugstys, tai geriau nedeti. Toki troskinuka valgau su isvirta vistiena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 19, 20:21)
man irgi taip pat yra.... tie skausmai ir pilvo putimas uzkniso ... man tai ypac skausmas uzeina per mmms na tada tai jau geriau valgyt tik sriubas , nes nzn kodel bet skrandis visai isproteja per mms... ar jum per pms ar mms nebuna paumejimo ?

Man taip pat visi skrandzio negerumai paumeja per pms. Skrandis nevirskina, sleikstulys kamuoja, net i kai kuriuos produktus nesinori ziureti, pilvas kaip nesciosios. O kai prasideda mm pamazu viskas nurimsta.

Austejyte kokia puiki mintis su receptais thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Austejyte,2009 05 20, 08:42]
Beje, siulau visoms labai aktualia tema - pasidalinti receptais patiekalu, kuriuos mes galime valgyti wub.gif

Labai gera mintis su receptais, tik tiek kad as ne kazin ka galiu patarti, o vot jusu receptukais mielai pasinaudosiu blush2.gif

user posted image
Aciu bis.gif

Atsakyti
grikiai su soja , plovas toks .... o jum saltibarsciai ar kelia rugstinguma ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 20, 13:48)
grikiai su soja , plovas toks .... o jum saltibarsciai ar kelia rugstinguma ?

Siaubingai, nes kaip bebutu jie is pieno produkto ir marinuoto ir dar svoguno laiskai. kitaip ir but negali verysad.gif
Atsakyti
As tai tokias "pachliobkes" darau,suverciu i puoda darzoves supjaustytas,kokias galiu valgyti,ir verdu taip kad gerai suvirtu,kartais dar mesos kokios nors pridedu.Paskutiniu metu megstamiausias misinys: morkos,cukinijos,svoguno galvute,galima dar baklazanu pripjaustyti,nu ir taip pavirti ilgokai,skanu dar aliejaus iplti.Dar ta pati dariau kitaip-viska ta pjausciau ir kroviau i keptuve "ant aliejaus",pabaigoj ipildavau siek tiek vandens ir dar patroskindavau,labai skanu cool.gif Dukroms patiko su balta duona valgyti.Prieskoniu ir druskos kas kokiu ir kaip megsta smile.gif Svarbiausia,kad suverti viska i puoda ir eini savo reikalais uzsiimti,nereikia virtuvej stypsoti ir laiko gaisinti smile.gif

Saltibarsciu siemet dar nemeginau (pernai negalejau),kazkaip bijau,labai neblogai kol kas viskas,tai nesinori "susigadinti" ax.gif Beje,saltibarsciams niekad nenaudoju marinuotu burokeliu,paprastai-suryme virti batviniai (jauni burokeliai su lapeliais),bunu tokiu konservu pasidarius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 18, 22:31)
nes man lyg ir nustate , liepe gert raniberl o as nesuprantu..... kad cia visos sneka apie rugstis kazkokias , o as pvz daugiausia skundziuos pilvo putimo , skausmu pilve ypac kairej pusej ... ir kartais retai raugeju oru tartum isvemti vemti noris ar pykinimo jausmas , bet tu paciu rugsciu ar skysciu jokiu man nekyla i virsu , tai kam man tas raniberl ar jis man sumazins pilvo putima  ir remens skausmus ?

bet tai kad nuo remens ir padeda raniberl, bent jau man. o nuo pilvo putimo yra kiti vaistukai smile.gif
Papildyta:
va dar koki straipsniuka apie rugstinguma radau http://www.pasveik.l...-nelaimei/35709
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paulinuke: 20 gegužės 2009 - 19:21
geras straipsnis , va siandien kaip tik pabudau lb skaudancia gerkle .... atrodo mane ir obuoliai blogai veikia . o kaip jum obuoliai ? o gal kuri geret rusiska omeprazol?
Atsakyti
nezinau, obuoliai man kaip kartais, aisku, tikriausiai priklauso, ar jie patys rugstus smile.gif o rusisko omeprazolio nebandziau, man vis dar uztenka raniberl, tai nematau prasmes smile.gif o tau ta omeprazoli kas nors patare vartot?
Atsakyti
aha daktare , toki brangu ta omeprazoli parase , o pvz turguj jo pakaitalas yra omeprazol tik 12lt is rusijos . man tai gerai jis
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 22, 14:44)
aha daktare , toki brangu ta omeprazoli parase , o pvz turguj jo pakaitalas yra  omeprazol tik 12lt is rusijos . man tai gerai jis

Vaistinese turetu buti keliu rusiu omeprazolio aisku kaina priklauso nuo gamintojo. Kazkada turejau kuris kainavo apie 15lt, o dabar geriu kuris kainuoja 36lt. Ir nepastebiu jokio skirtumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 22 gegužės 2009 - 15:49
tai matyt nera skirtumo.... o kaip jum keptas maistas pvz kepta zuvis ir pan ? kepta keptuvej aliejuj .
Atsakyti