Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

nes man lyg ir nustate , liepe gert raniberl o as nesuprantu..... kad cia visos sneka apie rugstis kazkokias , o as pvz daugiausia skundziuos pilvo putimo , skausmu pilve ypac kairej pusej ... ir kartais retai raugeju oru tartum isvemti vemti noris ar pykinimo jausmas , bet tu paciu rugsciu ar skysciu jokiu man nekyla i virsu , tai kam man tas raniberl ar jis man sumazins pilvo putima ir remens skausmus ?
Atsakyti
Buvau klaipedoj ryti eilines zarnos ir ka kabinete isbuvau lygiai 5 minutes su visu zarnos rijimu, gydytojas sugebejo islementi, kad isvarza, refliuksas ir kad jei vaistai nebepadeda reik operuoti. Daugiau jokiu paaiskinimu doh.gif, o galvojau gausiu daugiau informacijos. Sakykit ar kuriai prie visu siu bedu dar buvo paskirtas Domstal vaistas 4u.gif

user posted image

Atsakyti
ar tu ryjai universitetinej jurininku ? as tai ten pasibaisejau , truko tik 2 min gal....
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 18, 23:10)
ar tu ryjai universitetinej jurininku ? as tai ten pasibaisejau , truko tik 2 min gal....

jei nereikia biop[sijos ta procedura ir teturi trukti pora minuciu, o jus ka tikites, kad kaip tarybiniais laikais ikis zonda ir 20 min seles i bliuda varvinsit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 18, 22:31)
nes man lyg ir nustate , liepe gert raniberl o as nesuprantu..... kad cia visos sneka apie rugstis kazkokias , o as pvz daugiausia skundziuos pilvo putimo , skausmu pilve ypac kairej pusej ... ir kartais retai raugeju oru tartum isvemti vemti noris ar pykinimo jausmas , bet tu paciu rugsciu ar skysciu jokiu man nekyla i virsu , tai kam man tas raniberl ar jis man sumazins pilvo putima  ir remens skausmus ?

Visa tai ka tu rasai gali buti GERL simptomai. As anksciau nejausdavau jokios rugsties, bet GERL progresavo, nes budavo kiti simptomai, apie kuriuos net nepagalvodavau, kad tai GERL, pvz., rytais perstedavo gerkle, durdavo pasirdzius, svaigdavo galva, skaudedavo nugara ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 05 18, 23:04)
Buvau klaipedoj ryti eilines zarnos ir ka kabinete isbuvau lygiai 5 minutes su visu zarnos rijimu, gydytojas sugebejo islementi, kad isvarza, refliuksas ir kad jei vaistai nebepadeda reik operuoti. Daugiau jokiu paaiskinimu doh.gif, o galvojau gausiu daugiau informacijos.  Sakykit ar kuriai prie visu siu bedu dar buvo paskirtas Domstal vaistas 4u.gif
user posted image

As tai Klaipedoj pas gydytoja Zindziu Navicko konsultacinej poliklinikoj buvau. Man labai patiko jo tyrimas thumbup.gif Nustate diagnoze, kurios anksciau nieks nemate (Baretto stemple; nors jos nedaug, bet pamate) ir tai tik per kelias minutes. O paskui dar pasisodines apie valanda laiko aiskino, kad man butina pakeisti savo gyvenima, maziau stresuoti. Po jo tokio gero moralo as taip viska perverciau ir kazkaip savaime eme viskas keistis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tresor @ 2009 05 18, 19:17)
O as net nezinojau apie kmynus, kad jie padidina rugstinguma doh.gif Kartais vis geriu ir geriu ir jauciu rugsty..
Gal kuri esat gerusi silta vandeni su medumi? Skaiciau, kad labai padeda, bet as medaus nemegeja. Kartais gerkle kai skaudedavo paimdavau i burna sauksteli medaus, bet man rugstys sukildavo. Reikes pabandyti gal su vandeniu nesukiltu g.gif

Siltas vanduo su medumi yra thumbup.gif As net kartais medaus ant bulkos uzsitepu ir su silta arbata geriu ir jokios rugstys nekyla. Siaip medus su siltu vandeniu veikia rugsti mazinanciai, o su saltu - rugsti didinanciai (man cia taip vienas bitininkas sake) thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 05 18, 22:20)
o jums pucia pilva pavalgius vengtino su gerl maisto ? pvz kriausiu ar pieno ... ? ar pilvo putimas ir skausmas ieina i gerl simptomus ?

Tiek kriausiu, tiek pieno nerekomenduoja vartoti prie GERL, nes kriauses sunkiai virskinasi (kaip ir obuoliai), o pienas kelia rugsti.
Atsakyti
Labadiena,as ir jungiuos prie jusu,seniai norejau surast tokia tema,nes jau vargstu gal 4 metai,jau gavau siuntima del operacijos,tai eisiu pas chirurga.
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 05 18, 23:14)
jei nereikia biop[sijos ta procedura ir teturi trukti pora minuciu, o jus ka tikites, kad kaip tarybiniais laikais ikis zonda ir 20 min seles i bliuda varvinsit  lotuliukas.gif

As buvau apskrities ligoninej, buvusiam raudonajam kryziui 4u.gif Siaip as zinau kiek trunka tas zarnos rijimas, tik norejau pasakyti, kad visiskai nieko nepaaiskino ir daryk kaip nori, nei vieno patarimo, nei tikslios diagnozes schmoll.gif

user posted image

Atsakyti
jo , as ir nieko negavau , parase atsakyma ir tiek , o seimos daktare net pas gastro nesiunte , o israse raniberl ir nolpaza............ o vakar 1 kriause suvalgiau tai buvo bloga nuo jos ;/ kaip viska reik ziuret .... o kas neturi tokiu bedu tai galvoja kad issidirbineju , kad jau nei kepto nebevalgau , o jau ir kriauses man blogai , sako tu gal isvis nebevalgyk ir badu dvesk ...
juokingai graudu biggrin.gif
o kaip jums liezuvis ? pas mane tai jau ilgokai baltos apnasos ... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 19 gegužės 2009 - 14:14
Man pagrindinis simptomas,tai skausmas,kaip uzeina,savaite be perstojo...Nepadeda man tie nurugstinantys,nors rugstys nekyla,geriu del skausmo,kad pamazintu uzdegima.Tas atsirugimas oru,jausmas kad negaliu normaliai atsirugt,stovi skrandis.Liezuvis irgi labai baltas.Puvimo jausmas,kaip kazkas rase irgi kartais buna ir skonis burnoj kosmariskas.Gydytojai nieko apart tu vaistu,kuriuos visos puikiai zino,negali pasiulyti,kartais net nematau prasmes ten eiti.Tipo kentek,daug kam taip buna,bet kartais tai baisu,kai pagalvoju,jei visa likusi gyvenima taip bus.Issiliejau,gal palengves ax.gif Aciu kad isklauset.
Atsakyti
man irgi taip pat yra.... tie skausmai ir pilvo putimas uzkniso ... man tai ypac skausmas uzeina per mmms na tada tai jau geriau valgyt tik sriubas , nes nzn kodel bet skrandis visai isproteja per mms... ar jum per pms ar mms nebuna paumejimo ?
Atsakyti
Man buna doh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 19, 20:21)
man irgi taip pat yra.... tie skausmai ir pilvo putimas uzkniso ... man tai ypac skausmas uzeina per mmms na tada tai jau geriau valgyt tik sriubas , nes nzn kodel bet skrandis visai isproteja per mms... ar jum per pms ar mms nebuna paumejimo ?

Buna ir siaubingai. Man blogiausia savijauta buna per PMS. Kita laiku galeciau ir be vaistu gyventi, bet tuo metu tai isproteti gali. Matyt hormonu kaitos jaudrina organizma ir reaguoja labiausiai tos vietos, kuriose yra problemos.
Papildyta:
QUOTE(ramadana @ 2009 05 19, 19:50)
Man pagrindinis simptomas,tai skausmas,kaip uzeina,savaite be perstojo...Nepadeda man tie nurugstinantys,nors  rugstys nekyla,geriu del skausmo,kad pamazintu uzdegima.Tas atsirugimas oru,jausmas kad negaliu normaliai atsirugt,stovi skrandis.Liezuvis irgi labai baltas.Puvimo jausmas,kaip kazkas rase irgi kartais buna ir skonis burnoj kosmariskas.Gydytojai nieko apart tu vaistu,kuriuos visos puikiai zino,negali pasiulyti,kartais net nematau prasmes ten eiti.Tipo kentek,daug kam taip buna,bet kartais tai baisu,kai pagalvoju,jei visa likusi gyvenima taip bus.Issiliejau,gal palengves ax.gif Aciu kad isklauset.

Mane irgi labiausiai varginantis simptomas yra skausmas. Kiti simptomai pries ji atrodo labai menkuciai ir su jais galima gyventi. Bet esme tame, kad pastaruoju metu labiausiai vargina ne stemples skausmas, bet liezuvio skausmas. Ji maudzia nuolatos.
Ai, bet ka cia besiskusi, pasidziaukim graziu oru, artejancia vasara thumbup.gif vacation1.gif
Atsakyti