QUOTE(inguliukas24 @ 2009 05 16, 14:17)
Malibu tai kaip istiesu su ta operacija, kiek laiko praejo po operacijos, kad jau taip gerai jautiesi, kiek laiko ligoninej gulejai ir ar reikia dabar vaistus vartoti. Aciu
Ai kad patvirtinti ar tau reikia operacijos, ar dareisi dar kokius tyrimus
Ai kad patvirtinti ar tau reikia operacijos, ar dareisi dar kokius tyrimus
man operacija atliko pries 1.5 men, ligonineje laiko 4 paras po operacijos ir para iki jos, jei yra komplikaciju tada ilgiau, bet ten konvejeriu eina ir jau i tavo vieta numatytas kitas zmogus, tikrai nelaukia kol pilnai pasveiksi. grizau labai prastoj buklej, nors saukiau, kad neblogai vaistus geriau 2 sav ir daugiau nebereikia. tyrimu zinoma reikejo, bet ta operacija daro isskirtinais atvejais ir nera garantiju, kad pades.
QUOTE(wity @ 2009 05 16, 15:47)
Malibu, o kuris atvejis pas tave buvo, kad operavo?didele isvarza?Beja, gasec 40 yra vaistineje pirkt
tai gerai, kad yra. nes kova nebebuvo ir sake nebeves daugiau
pas mane jau blogiausias atvejis, todel ir dare operacija. o dabar jauciuosi fantastiskai, o kas dedasi viduje tikrinsiuos tik po 5 men tikiuosi nepabloges. svarbu dabar esu zvali, patenkinta, gyvenimas visai kitom spalvom nusidaze, o kai prisimenu laika kai bijodavau uzmigti, o dar lavbiau bijojau pabusti, ir nuolatines asaras, nezinau kaip as istveriau. o jus neprisigalvokit visokiu ligu, kol nera niekjo rimto.
Sveikatytes