QUOTE(loretaval @ 2009 05 13, 08:15)
sveiki,
man taip pat nustate refliuksa, nes pastoviai isgrauzta gerkle. Kitokiu simptomu kaip ir nejauciu, tik retkarciais skrandi suskausta.
noreciau paklausti-ar gali nuo tos raudonos gerkles laikytis truputi pakilus temperatura ? jau keli metai, kaip temperatūra 37,2-37,4
man taip pat nustate refliuksa, nes pastoviai isgrauzta gerkle. Kitokiu simptomu kaip ir nejauciu, tik retkarciais skrandi suskausta.
noreciau paklausti-ar gali nuo tos raudonos gerkles laikytis truputi pakilus temperatura ? jau keli metai, kaip temperatūra 37,2-37,4
gali, o lor dar nenustate letinio faringito? jei jau tiek metu, tai kazkas tokio turetu but.
Ko visos mergytes tyli, vis tikiuosi kazka paskaityt ir nesulaukiu, turbut sveikstat
Austejyte, darykis operacija, as po jos kaip ant sparnu, viska pamirsau, pilnai pasveikau (na kas liecia pojucius, maista ir vaistukus). Biopsija darysiuos tik rudenio pabaigoje. Esu beprotiskai laiminga, nes kai prisimenu, kad net gyventi nenorejau ir koki pragara praejau, tai iki siol siurpai pereina per kuna. o DABAR ESU sveikut sveikutele
To linkiu visom visom mergytem, kad ir jus butumet bep[rotiskai laimingos
Neistveriau neatejus (prenumerata vis ateina)