Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(loretaval @ 2009 05 13, 08:15)
sveiki,
man taip pat nustate refliuksa, nes pastoviai isgrauzta gerkle. Kitokiu simptomu kaip ir nejauciu, tik retkarciais skrandi suskausta.
noreciau paklausti-ar gali nuo tos raudonos gerkles laikytis truputi pakilus temperatura ? jau keli metai, kaip temperatūra 37,2-37,4 sad.gif

gali, o lor dar nenustate letinio faringito? jei jau tiek metu, tai kazkas tokio turetu but.
Ko visos mergytes tyli, vis tikiuosi kazka paskaityt ir nesulaukiu, turbut sveikstat wub.gif
Austejyte, darykis operacija, as po jos kaip ant sparnu, viska pamirsau, pilnai pasveikau (na kas liecia pojucius, maista ir vaistukus). Biopsija darysiuos tik rudenio pabaigoje. Esu beprotiskai laiminga, nes kai prisimenu, kad net gyventi nenorejau ir koki pragara praejau, tai iki siol siurpai pereina per kuna. o DABAR ESU sveikut sveikutele wub.gif
To linkiu visom visom mergytem, kad ir jus butumet bep[rotiskai laimingos wub.gif
Neistveriau neatejus (prenumerata vis ateina) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 05 13, 10:31)
DABAR ESU sveikut sveikutele  wub.gif
To linkiu visom visom mergytem, kad ir jus butumet bep[rotiskai laimingos  wub.gif
Neistveriau neatejus (prenumerata vis ateina)  lotuliukas.gif

Kaip dziugu skaityti tokias zinutes thumbup.gif
Kaip prisimenu, ka iskentejai... doh.gif
linkiu, kad daugiau niekada netektu to paties patirti 4u.gif

O man kaip ir visai nieko, pripratau buti isranki maistui ir lygtai apsiramino mano Gerl. Kai ka nors pajauciu, isgeriu fermentu. Kiek tai tesis nezinau, bet atsargose padetas Gasec ax.gif
Atsakyti
o kaip jums raniberl , ar padeda ? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 05 13, 10:31)
gali, o lor dar nenustate letinio faringito? jei jau tiek metu, tai kazkas tokio turetu but.
Ko visos mergytes tyli, vis tikiuosi kazka paskaityt ir nesulaukiu, turbut sveikstat  wub.gif
Austejyte, darykis operacija, as po jos kaip ant sparnu, viska pamirsau, pilnai pasveikau (na kas liecia pojucius, maista ir vaistukus). Biopsija darysiuos tik rudenio pabaigoje. Esu beprotiskai laiminga, nes kai prisimenu, kad net gyventi nenorejau ir koki pragara praejau, tai iki siol siurpai pereina per kuna. o DABAR ESU sveikut sveikutele  wub.gif
To linkiu visom visom mergytem, kad ir jus butumet bep[rotiskai laimingos  wub.gif
Neistveriau neatejus (prenumerata vis ateina)  lotuliukas.gif

Na, vakar kaip tik dariausi skrandzio tyrima ir bakterijos tyrima. Bakterija silpna, tai negydys, o del Baretto, tai man gydytojai liepe kol kas pamirsti, nes jo turiu labai maziuka kasneliuka. Tiek as, tiek daktarai itariam, kad mano blogos savijautos priezastis yra ne tik atviras voztuvas, bet ir mano jautrumas. Be to, operacijos man nelabai nori leisti daryti, nes vaistai nelabai padeda. Dabar nutraukiau visus vaistus ir naudoju tik labai lengvus - Almalgel, Rennie. Ir bandysiu po truputuka ivairinti savo maista. Ziuresim kas bus. Gal tiesiog as prisirijau tu vaistu per daug ir visas organizamas tiek uzjautrejo, kad savijauta buvo nuolatos bloga. Na, ziuresim kas bus po to eksperimento.
Labai dziaugiuosi, Malibu, kad tu tokia beprotiskai laiminga wub.gif Pagaliau po tokiu kanciu atejo prasviesejimas ir i tavo gyvenima wub.gif Linkiu, kad taip jaustumeisi visa laika mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 05 14, 22:08)
o kaip jums raniberl , ar padeda ? wink.gif

Man padeda.
Atsakyti
Aciu mergyte uz palinkejimus, zadu nebegrizti i si skyreli su liga, tik kaip palaikymo komanda ax.gif wub.gif
nezinau ar atsirado Gasec 40 vaistinese, bet jei ka as turiu 3 pakuotes pigiai pas save. pries operacija uzsipirkau, bet va 3 naujos guli. jei ka rasykit, mielai perleisiu 4u.gif
planuoju su vaikais i Kauna siandien palekti, ale ekskursija, tai ieskau ka cia parodyt jiems g.gif
Atsakyti
aciu, merginos uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(loretaval @ 2009 05 13, 08:15)
sveiki,
man taip pat nustate refliuksa, nes pastoviai isgrauzta gerkle. Kitokiu simptomu kaip ir nejauciu, tik retkarciais skrandi suskausta.

kaip tik norejau klaust, ar gali buti susijusi gerkle su skrandzio bedom, vis pabundu su neaiskia gerkle (buvau nurasius alergijai gal kokiai, nes plius rytais kankina ciaudulys ir tada dar ir nosis pradeda begti, idienojus viskas praeina), norisi issiskrepliuoti, atrodo net kaklas toks buna lyg surakintas, lyg limfmazgis vienas padidejes, kaip suprantu, tai susije, taip? unsure.gif
Atsakyti
nu kiek zinau susije gerkle ir rugstingumas sitas ...... as daznai ryte pabundu uzkimusi visa g.gif bet seip as neraugeju nieko , nu jokiu rugsiu nejauciu kad atpiltu ar ka ... man tik buna skausmas pilvo ir putimas ... o rado rugstinguma , biski nesuprantu ... ar gali taip buti kad pilvo skausmas ir putimas butu 1 pagrindiniu sitos ligos simptomu ? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.norejau prisijungt ir pabendraut sia tema, nes mane taip pat kankina tas refliuksas jau keli metai unsure.gif kartais pagereja, o kartais net verkt noris. rugsciu grauzima jauciu tik retai, bet pastoviai skrepliuojuos, gerkle persti.cia tikriausia ta netipine gerl forma g.gif
operuoja tikriausia tik kai jau niekas nebepadeda?
Papildyta:
labai noreciau daugiau suzinot apie operacija.gal galetu (kas su tuo susidure )papasakot?buciau labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
Baigiau gerti pries penkias dienas omeprazolio dvieju savaiciu kursa. Pirmas dienas nenaudojant vaistu jauciausi neblogai tik truputi virskinimas gal sunkesnis buvo tai isgerdavau mezymforte, kad lengviau skrandziui butu, bet sianakt kaip skrandi skaudejo doh.gif Pyle prakaitas, sleikstulys kamavo, skrandis tarytum nutarkuotas buvo..Tai teko isgerti omeprazolio, tai siandiena griezta dieta ir kmynu arbata. Nezinau gal kazka vakar suvalgiau ir tai netiko skrandziui, nes tokiais skrandzio skausmais nesiskundziau pries pradedant omeprazolio kursa. Galvoju gal per trumpai geriau, tai reikes dar dvi savaiteles pagerti.
Atsakyti
QUOTE(wity @ 2009 05 15, 22:52)
labai noreciau daugiau suzinot apie operacija.gal galetu (kas su tuo susidure )papasakot?buciau labai dekinga rolleyes.gif

operacija daro tik kai labai didele isvarza arba reikia jau turet Bareto stemple smile.gif
Atsakyti
Visa laika sekiau jusu tema, man jau 10 metu ir refliuksas ir isvarza, bet kadangi gyvenu provincijoj, tai cia ir demesio niekas nekreipia. Beje cia mane visus tuos 10 metu gyde kaip nuo sinusito su antibijotikais doh.gif Dabar pirmadieni vaziuosiu i klaipeda ryti zarna, esu etatine zarnos rijike lotuliukas.gif , ziuresim ka pasakys, nes man mano daktare kaip uzsispyrus ozka aiskina, kad nei isvarzos, nei refliukso nieks neoperuoja blink.gif Jau 5 metus intensyviai be pertrauku vartoju vaistus, o pastaruosius du Nexium ir visiskai nebepadeda verysad.gif ir dar man ju niekas nekompensuoja.

Malibu tai kaip istiesu su ta operacija, kiek laiko praejo po operacijos, kad jau taip gerai jautiesi, kiek laiko ligoninej gulejai ir ar reikia dabar vaistus vartoti. Aciu 4u.gif
Ai kad patvirtinti ar tau reikia operacijos, ar dareisi dar kokius tyrimus

user posted image

Atsakyti
Malibu, o kuris atvejis pas tave buvo, kad operavo?didele isvarza?Beja, gasec 40 yra vaistineje pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti