Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

Sveiki 4u.gif
radau sau miela tema thumbup.gif
Kovoju su liga jau koks pora metu, tai dingsta tai vel atsinaujina, nei omeprozolis nei raniberl - niekas nepadeda, tik laikinai.
Apie maista - vengiu astraus, sunkaus maisto, negeriu nei alkoholio nei rukau, bet va - biesas neatstoja ir viskas.
Is kaimo bobuciu gavau pikio lasiuku su spiritu, patare juos su pietu siltu gerti viena karta per diena, pageriau gal kokias pora sav. (isvykau i uzsieni ir taip juos palikau namie) - berods kazkiek buvo geriau, bet kia nustojau - vel po truputi gryzo viskas atgal.
Merginos, patarkit ka dar isbandyt? Negaliu dabar jokiu vaistu gerti - laukiuosi, o liga nestumo metu dar labiau suaktyvejo, jau lyg ir buvau jos atsikraciusi doh.gif
Nemalonios skreples kyka nuolat, kita karta atrodo, kad jau tuoj ir uzdusint
QUOTE(Ganda @ 2009 04 27, 14:29)
ui, kaip pavydu, as jau tikriausiai guminuku atsisakysiu kuriam laikui, arba visam smile.gif reikia koki jiems pakaitala susirasti , kad nereiketu gerti raniberl. hm- dziovintus obuolius? biggrin.gif

Guminukai - silpnybe, bet jie tikrai negerai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amutex: 27 balandžio 2009 - 15:03
QUOTE(amutex @ 2009 04 27, 16:03)
Guminukai - silpnybe, bet jie tikrai negerai  blink.gif

Manes tai jie visai nevilioja,bet kartais darbe labai miegas ima,tai naudoju kaip "zvalinancius" ax.gif Turi jie triguba poveiki-kramtai (ir del to miegai prasiblasko),kelia cukraus kieki kraujyje kazkiek ir energijos suteikia(saldus gi daiktas vis del to),na,ir plius dar kaloriju turi,kas irgi jegu suteikia smile.gif
Siandien vel pakiuka surijau darbe,bet kazkokiu kitokiu nei tada tai labai blogai nebuvo rolleyes.gif Nu gi reikia kazkaip nuo miego bacilos gintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 04 23, 20:37)
O beje, kaip jau tavo sveikatele?

As po operacijos nieko nebejauciu, kas vadiname gerl, todel manau nesupyksit, jei pasitrauksiu is jusu saunaus burio, kurio geriau nebutu isvis tokiom aplinkybem. kadangi jauciuosi pilnai sveika, valgau ka noriu viska viska, nejauciu nieko, todel stengsiuos nelisti cia labai, kad neisikalbeciau nebutu dalyku. operacija padare stebukla, jei ir laikinai, tai vistiek esu laiminga.
Linkiu sekmes visoms Jums, ypac Austejytei. jei ka visad pasiekiama per skype ir tel. Abu varijantus turi Raganiuketuke 4u.gif
Linkiu ir jums po stebukla 4u.gif
Sakau ne iki, o ate, gal taip nereiks grizti prie sios ligos rolleyes.gif
Po dideli bucki ir silta apkabinima 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, noreciau Jusu patarimo, gal galite rekomenduoti koki gera gydytoja Kaune? mano mamai refliuksas, gyvename Siauliuose ir musu gydytojai nori operuoti, dar noretume pasikonsultuoti Kauno klinikose, tik nezinome pas ka registruotis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OPP @ 2009 04 30, 20:56)
Sveikutes, noreciau Jusu patarimo, gal galite rekomenduoti koki gera gydytoja Kaune? mano mamai refliuksas, gyvename Siauliuose ir musu gydytojai nori operuoti, dar noretume pasikonsultuoti Kauno klinikose, tik nezinome pas ka registruotis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Austejytei i az parasyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 04 30, 21:17)
Austejytei i az parasyk  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
As pradejau gerti omeprazoli, nors taip nenorejau pradeti gerti tu vaistu..Dariausi kisieliu is linu semenu, kuri man pasiule pameginti Austejyte, bet deja nepadejo.Tai po vienos bemieges nakties, kai vos nuejau susilenkusi pasiimti maloxa nusprendziau pradeti omep. gydymo kursa. Dar is pradziu galvojau, kad gal tai nerviniu pagrindu g.gif Siuo metu dar tik antra diena, bet nakty nekilo rugstis ir virskinimas geresnis smile.gif Bandysiu pagerti 10 dienu ir tikiuosi susinormalizuos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
uzpuole ir mane skrandzio bedeles verysad.gif vis jausdavau, kad kai tik ryte pavalgau, apimdavo silpnumas, pradedavo galva skaudeti (beje, labai nereguliariai valgiau doh.gif ), nekreipiau demesio ir va, dabar istisai tik pavalgau (arba, kai tik ilgiau nepavalgau) atrodo kas stovi gerkleje, sleikstulys ima, atrodo jau lyg nieko, sian vel, net vaistai jau atrodo nepadeda (geru raniberla, Gastal dar bandziau, na, tokias "nekaltas"), nebezinau, kaip panaikint ta bjauru jausma gerkleje, jau mastau, kad gal reiktu lekt pas gydytoja, ka manot? kankina ivardinti simptomai jau antra savaitele (visa gastal pakuote sugeriau, taip pat ir raniberlo). Dar mastau, kad gal eit kur privaciai, kad tikrai gerai istirtu? bet kol kas dar tik ieskaus kokios info apie Kauno gydytojus (gal net kas koki zinot, susidure esat). patarkit man unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
man itaria gerl seimos daktare , na tyrimas tik kita savaite , bet jau man israse gert omeprazoli....man yra pilvo skausmai spazmai pavalgius ir atsiraugeju oru ir labai pucia pilva .... ir dar skauda galva...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 06, 14:59)
Sveikos 4u.gif
uzpuole ir mane skrandzio bedeles verysad.gif  vis jausdavau, kad kai tik ryte pavalgau, apimdavo silpnumas, pradedavo galva skaudeti (beje, labai nereguliariai valgiau doh.gif ), nekreipiau demesio ir va, dabar istisai tik pavalgau (arba, kai tik ilgiau nepavalgau) atrodo kas stovi gerkleje, sleikstulys ima, atrodo jau lyg nieko, sian vel, net vaistai jau atrodo nepadeda (geru raniberla, Gastal dar bandziau, na, tokias "nekaltas"), nebezinau, kaip panaikint ta bjauru jausma gerkleje, jau mastau, kad gal reiktu lekt pas gydytoja, ka manot? kankina ivardinti simptomai jau antra savaitele (visa gastal pakuote sugeriau, taip pat ir raniberlo). Dar mastau, kad gal eit kur privaciai, kad tikrai gerai istirtu? bet kol kas dar tik ieskaus kokios info apie Kauno gydytojus (gal net kas koki zinot, susidure esat). patarkit man  unsure.gif 4u.gif

Paprasyk pas savo seimos gydytoja siuntimo ir galesi uzsiregistruoti i klinikas ar i kita ligonine. As jau ne viena karta tyriausi apskrities ligonineje (a.sanciai) ir tikrai nieko blogo negaliu pasakyti, papuole kiekviena karta vis kiti gydytojai, bet visi malonus buvo smile.gif Issitirsi ir ramiau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 06, 14:59)
Sveikos 4u.gif
uzpuole ir mane skrandzio bedeles verysad.gif  vis jausdavau, kad kai tik ryte pavalgau, apimdavo silpnumas, pradedavo galva skaudeti (beje, labai nereguliariai valgiau doh.gif ), nekreipiau demesio ir va, dabar istisai tik pavalgau (arba, kai tik ilgiau nepavalgau) atrodo kas stovi gerkleje, sleikstulys ima, atrodo jau lyg nieko, sian vel, net vaistai jau atrodo nepadeda (geru raniberla, Gastal dar bandziau, na, tokias "nekaltas"), nebezinau, kaip panaikint ta bjauru jausma gerkleje, jau mastau, kad gal reiktu lekt pas gydytoja, ka manot? kankina ivardinti simptomai jau antra savaitele (visa gastal pakuote sugeriau, taip pat ir raniberlo). Dar mastau, kad gal eit kur privaciai, kad tikrai gerai istirtu? bet kol kas dar tik ieskaus kokios info apie Kauno gydytojus (gal net kas koki zinot, susidure esat). patarkit man  unsure.gif 4u.gif

Tikrai rekomenduociau eit pas gydytojus. As saves kol kas nelaikau sios srities ligone, nes kai kazkas blogai buna, tai raniberl pilnai uztenka.
Atsakyti
sveiki,
man taip pat nustate refliuksa, nes pastoviai isgrauzta gerkle. Kitokiu simptomu kaip ir nejauciu, tik retkarciais skrandi suskausta.
noreciau paklausti-ar gali nuo tos raudonos gerkles laikytis truputi pakilus temperatura ? jau keli metai, kaip temperatūra 37,2-37,4 sad.gif
Atsakyti