Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(Reniss @ 2009 04 14, 14:43)
o kiek tau jie laikydavosi laiko g.gif
man ir tokie kaip plemai, gal sakau tu vitaminu per daug jau man, o vyrui tai panasiai nuo nervinio streso buvo, ir dar niesti doh.gif

man neilgai ir visai neniezejo. cia yra cia nebera budavo. bet visur ir kaklas ir krutine, plastakos, veidas, pilvas.... pas mane kraujotaka silpnoji vieta, tai gal delto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 04 14, 14:48)
man neilgai ir visai neniezejo. cia yra cia nebera budavo. bet visur ir kaklas ir krutine, plastakos, veidas, pilvas.... pas mane kraujotaka silpnoji vieta, tai gal delto  smile.gif

ai ne man kitaip, tik pilvas ir krutine, dar itariu miltelius, nes kol kraustemes pas mama ploviau drabuzius, vakar uzsidejau jos plauta gofa kai pradejo niezieti, ir sast ziuriu pilvas tokiom demem doh.gif bet anksciau nebuvau tokia alergiska doh.gif

Malibu kaip faina galesi viska valgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 04 14, 14:52)
ai ne man kitaip, tik pilvas ir krutine, dar itariu miltelius, nes kol kraustemes pas mama ploviau drabuzius, vakar uzsidejau jos plauta gofa kai pradejo niezieti, ir sast ziuriu pilvas tokiom demem doh.gif bet anksciau nebuvau tokia alergiska doh.gif

Malibu kaip faina galesi viska valgyti ax.gif

aha, faina, net labai, vel galiu viska, tai burna neuzsiciaupia, o saldytuvas neuzsidaro. dzin jei priaugsiu, bet kaip viskas skanu dabar wub.gif blush2.gif
uogienes, pieno produktai, pomidorai ir visa kita wub.gif vaisiai , uogos , sultys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 04 14, 14:59)
aha, faina, net labai, vel galiu viska, tai burna neuzsiciaupia, o saldytuvas neuzsidaro. dzin jei priaugsiu, bet kaip viskas skanu dabar  wub.gif  blush2.gif
uogienes, pieno produktai, pomidorai ir visa kita  wub.gif  vaisiai , uogos , sultys  thumbup.gif

oho greitai cia tu
as kazkaip tik sokolado atsisakiau visai, o viso kito paragauju ir ultopa geriu, jadvygos zoleles ir barsuko tauku kapsules ax.gif
Papildyta:
dar gi sampano ir vyno atsisakiau verysad.gif
o ka kazin galima tokioms kaip mums isgerti, alus kazi ar nera toks didelis priesas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 14 balandžio 2009 - 15:04
QUOTE(Reniss @ 2009 04 14, 15:06)
oho greitai cia tu
as kazkaip tik sokolado atsisakiau visai, o viso kito paragauju ir ultopa geriu, jadvygos zoleles ir barsuko tauku kapsules ax.gif
Papildyta:
dar gi sampano ir vyno atsisakiau verysad.gif
o ka kazin galima tokioms kaip mums isgerti, alus kazi ar nera toks didelis priesas ax.gif

alus labai didelis priesas, geriau degtine, romas, viskis, likeris ir kiti negazuoti, bet vynas,sidras, sampanas ir alus ne ne ne schmoll.gif net as to niekad negalesiu verysad.gif
Atsakyti
Kaip mergytes visos gyvena? kaip jauciates? group.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 04 18, 11:34)
Kaip mergytes visos gyvena? kaip jauciates?  group.gif

Jauciuosi neblogai, bet iki minimumo sumazinau maisto kiekius doh.gif Nes kitaip, prasideda skausmai verysad.gif Gal del to ir svoris krenta g.gif Jau neramu darosi.
Kaip manai, Malibu, vitaminas B (strong) nepakenks skrandziui? Man ji israse daktariukas del nugaros.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 04 18, 12:41)
Jauciuosi neblogai, bet iki minimumo sumazinau maisto kiekius  doh.gif  Nes kitaip, prasideda skausmai  verysad.gif  Gal del to ir svoris krenta  g.gif  Jau neramu darosi.
Kaip manai, Malibu, vitaminas B (strong) nepakenks skrandziui? Man ji israse daktariukas del nugaros.

tikrai nepakenks, jis bus naudingas ir nervu sistemai, bei plaukai dar sustipres mirksiukas.gif tai tau kieki sumazino, ar tik produktu sarasa patrumpino unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Malibu*: 18 balandžio 2009 - 13:40
QUOTE(*Malibu* @ 2009 04 18, 14:40)
tikrai nepakenks, jis bus naudingas ir nervu sistemai, bei plaukai dar sustipres  mirksiukas.gif  tai tau kieki sumazino, ar tik produktu sarasa patrumpino  unsure.gif

As cia pati stebiu skausmu pokycius. Ir pati reguliuoju. Labai ziuriu, ka dedu i burna ax.gif O valgau beveik viska po truputi, tik labai riebiai isviso negaliu (tipo kaimisko maisto) ir kaip keista, visai jokiu ledu nepriima... Gerai, kad as ir be ju galiu apsieiti.
Ziuriu tie daktarai tik vaistus raso ir viskas. Nieko konkreciai nepasako. Tipo taip ir bus....kad tik blogiau nebutu....
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 04 18, 13:45)
As cia pati stebiu skausmu pokycius. Ir pati reguliuoju. Labai ziuriu, ka dedu i burna  ax.gif  O valgau beveik viska po truputi, tik labai riebiai isviso negaliu (tipo kaimisko maisto) ir kaip keista, visai jokiu ledu nepriima... Gerai, kad as ir be ju galiu apsieiti.
Ziuriu tie daktarai tik vaistus raso ir viskas. Nieko konkreciai nepasako. Tipo taip ir bus....kad tik blogiau nebutu....

o tu pabandyk savaitei visko piennisko nevalgyti ir negerti, paziurek, man labai padejo kai atsisakiau pieno produktu, gal ir tau pades, jei ne grisi prie tu produktu 4u.gif man gydytojai labai rinko maista, o ne vaistus, klausinejo ka jauciu prie to ir ano unsure.gif po valanda islaikydavo kabinete unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 04 18, 14:51)
o tu pabandyk savaitei visko piennisko nevalgyti ir negerti, paziurek, man labai padejo kai atsisakiau pieno produktu, gal ir tau pades, jei ne grisi prie tu produktu  4u.gif  man gydytojai labai rinko maista, o ne vaistus, klausinejo ka jauciu prie to ir ano  unsure.gif po valanda islaikydavo kabinete  unsure.gif

Is pieno produktu tai man viskas sueina ir trintos varskytes ir jogurtukai ir kefyras...bet...reikia nepadauginti ax.gif
Tada tau pasiseke su gydytojais, jei net po val. islaikydavo kabinete rolleyes.gif
O kaip dabar jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 04 18, 14:45)
As cia pati stebiu skausmu pokycius. Ir pati reguliuoju. Labai ziuriu, ka dedu i burna  ax.gif  O valgau beveik viska po truputi, tik labai riebiai isviso negaliu (tipo kaimisko maisto) ir kaip keista, visai jokiu ledu nepriima... Gerai, kad as ir be ju galiu apsieiti.

Vat as irgi riebiai visai nebegaliu,ir daug nebegaliu,labai mazai valgyt pradejau,tiesiog kaip zvirbliukas,svoris krenta tragiskai,jau tik 48kg beturiu schmoll.gif
Apie alu-isgeriu savaitgaliais buteliuka Utenos sviesaus,man jis labai gerai rugstis nuima ir pykinimas,blogumas visas praeina,ir nebeskauda,ir kita diena normaliau pavalgyti galiu thumbup.gif Bet sita malonuma galiu leisti sau tik savaitgali,kai kita diena darban nereikia ax.gif O daugiau negaliu gerti visiskai nieko,vyno net i burna neimu.

Buvo jau visai neblogai man,bet vat uzvakar dirbau pirma pamaina,ir nuo puses darbo taip miegas sueme blush2.gif vnz.,nusipirkau degalineje pora pakiuku guminuku ir viska surijau (nieko padoresnio kramtomo jie ten neturejo),nuo miego padejo,bet skrandziui tai sakes buvo,rugstys kaip sukilo doh.gif penktadieni jau kentejau,nieko negrauziau,nors miego irgi norejosi labai i gala darbo doh.gif
Atsakyti