Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita....

QUOTE(denaxa @ 2009 04 07, 22:42)
Turesiu iskesti,nekur desiuos,kenciu jau pusantru metu be jokios sviezienos  schmoll.gif Bet zinai,kaip organizmas pavasari vitaminu reikalauja,o cia tik sintetinius vartot belieka verysad.gif Tuo labiau,kai zinau,kad kiekvienas "nuejimas sonan" gali baigtis uzkilusia temperatura ir nedarbingumu (pora kartu jau taip buvo nuo juodos duonos gabalelio)
O i bananus jau ziureti nebegaliu doh.gif

Aš vakar sukapojau kelis juodos duonos gabaliukus ir žinai nieko. Gal dėl to, kad 1,5 metų jos nevalgiau, nes vis bloga būdavo smile.gif
Atsakyti
Man gastroenterologe pasake kad juoda duona galiu pamirsti... verysad.gif O siaip pradejau palangos duona valgyti po biski,bet galiu tik ta kur labai minksta ir nerugsti,mano terapeute liepe,nes nuo svelnaus maisto labai nusilpus buvau,koju nebepavilkau jau.
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 04 08, 16:10)
Taip, stresas blogas palydovas gyvenime. Kiek tik imanoma reikia jo vengti. O siaip tai galvociau, kad Raniberl reiktu pagerti tol, kol pageres sveikata  mirksiukas.gif Ir dar priedo raminanciu arbateliu reiktu pagerti  thumbup.gif

jooo. raniberl vienas is geressniudraugu mano gyvenime. O kokias raminamasias arbatas rekomenduotumet? gal kokias jus naudojat ir is patirties zinot?
Atsakyti
Mano uosvienei Raniberl visai nebepadeda... gal organizmas priprato. Dabar geria Ranigast, kol kas patenkinta
Atsakyti
Su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais artėja pati gražiausia pavasario šventė - Velykos. Tegul į Jūsų namus ateina švelnus saulės spindulys, pirmųjų pavasarinių gėlių kvapas, o kartu su numargintais margučiais - stiprybė, meilė ir džiaugsmas. user posted image wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2009 04 12, 11:23)
Su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais artėja pati gražiausia pavasario šventė - Velykos. Tegul į Jūsų namus ateina švelnus saulės spindulys, pirmųjų pavasarinių gėlių kvapas, o kartu su numargintais margučiais - stiprybė, meilė ir džiaugsmas.  user posted image wub.gif  wub.gif

Sveikinu visas jus su šv. Velykomis- daug daug sveikatytės visoms 4u.gif
Atsakyti
Su sventemis Jus likimo sesytes 4u.gif wub.gif
Atsakyti
su atbundancia gamta, su sv. Velykom, su gera sveikata mirksiukas.gif
Atsakyti
Su praejusiomis sventemis mergaites 4u.gif wub.gif Sveikatytes Jums!!!
Papildyta:
QUOTE(Ganda @ 2009 04 11, 13:04)
jooo. raniberl vienas is geressniudraugu mano gyvenime. O kokias raminamasias arbatas rekomenduotumet? gal kokias jus naudojat ir is patirties zinot?

Berods melisa tinka, valerijonai, ramuneles. As tai megstu misinuka is medetku, ramuneliu ir linu seklu (semenu) susimaisyti. Uzsipilu karstu vandeniu ir labai skani arbatele gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Malibu saunu kad tik gereja ir operacija pavyko thumbup.gif

o mane kamuoja raudonos demes, nezinau ar tai alergija nuo ko nors, ypac nusimaudzius padaugeja, nors nieko nekeiciau doh.gif

gal kuriai taip buvo, ar cia gerl kaltinti ar nervus ar dar kazka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 04 14, 14:23)
Malibu saunu kad tik gereja ir operacija pavyko thumbup.gif

o mane kamuoja raudonos demes, nezinau ar tai alergija nuo ko nors, ypac nusimaudzius padaugeja, nors nieko nekeiciau doh.gif

gal kuriai taip buvo, ar cia gerl kaltinti ar nervus ar dar kazka doh.gif

mane kamuodavo, tik tokie plemai, net berdavo visa kuna kazkuo, apsktritai tokia tarsi kraujotaka sutrikusi doh.gif neina net paaiskinti kas cia budavo. dabar lyg neber, kaip ir rugsciu, atpylimu ir maisto netoliaravimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 04 14, 14:36)
mane kamuodavo, tik tokie plemai, net berdavo visa kuna kazkuo, apsktritai tokia tarsi kraujotaka sutrikusi  doh.gif  neina net paaiskinti kas cia budavo. dabar lyg neber, kaip ir rugsciu, atpylimu ir maisto netoliaravimu  ax.gif

o kiek tau jie laikydavosi laiko g.gif
man ir tokie kaip plemai, gal sakau tu vitaminu per daug jau man, o vyrui tai panasiai nuo nervinio streso buvo, ir dar niesti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 14 balandžio 2009 - 14:46