Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės Karibuose

sunku butu patarti kokia konkreciai sali,nes kiekvienam skirtingai yra,mes likom patenkinti Jamaika,bet tikrai nesakau,kad tai geriausia vieta karibuose,taip kad pasidomet reiktu ar Kuba ar Bahamai ivairiai,bet ka bepasirinksi pazadu nenusivilsi,kad ir kur bevaziuotum su mylimu zmogum bus graziausia thumbup.gif wub.gif ir geriausia,sekmes paieskose,as nezinau del ko pasirinkom Jamaika,gal kad pigiausiai pasiule ir nuolaida nemaza pritaike,tiesiog karibai ir jamaikieciu aktyvumas - mes tokie irgi,tai cia jau asmeniskai cool.gif kaip kam smile.gif
Atsakyti
man irgi Jamaica skamba egzotiskiau, nei Kuba smile.gif nors irgio svarstem tarp siu variantu. Kuba tokia Lietuvos turistu jau pamegta, o Jamaica skamba dar taip labiau wub.gif bet cia man smile.gif siaip kadangi as labai megstu keliaut tai gal idomiau butu Kuba, bet si karta nusprendem, kad taituri buti poilsis dviese, vadinas viesbutis, vanduo, pramogos, o ne kuprines ir batai biggrin.gif

tiesa, vakar nusipirkome kostiuma, kadangi nusprendeme pirkti kazka tokio, ka butu galima dar kada nors uzsidet, tai skubejom pataikyti i ispardavimus. Na ir poataikem smile.gif Baltas kostiumas, beje ne standartines kostiumines medziagos, o toks daugiau primenantis drobe, lina, zodziu vasariskas thumbup.gif jau isivaizduoju viska wub.gif
ieskojom ir gariunuose, bet ten ka rasti tai be sansu, viskas klasikinio stiliaus, maniskis nekencia placiu kelniu biggrin.gif tai pavyko rasti Monton`e. rolleyes.gif
siaip, jei kas planuojat ziemai, tai tikrai siulau paskubet, ka nors rasti, nes tikrai db zymiai pigiau, bet jau pasiula mazeja intensyviai doh.gif juk ziema arteja unsure.gif o mes kai svarstome apie kova - balandi ax.gif

tiesa, moteriskas kl. ar nebuvo baisu pataikyti tom dienom, kai MM? kaip cis taip toli ivertinti visus "gal" smile.gif
Atsakyti
na mes kazkaip vis galvojame apie bahamus, bet cia ziurejau vienos is jusu nuotraukas bet jamaikoje jie tokiese, tai man tas nepatiko kad nuotraukos visos vienodos ir tose paciose vietose..ar galima ten kazkur daugiau pasifotografuoti kazkur nuvaziuoti su fotografu? blush2.gif
Papildyta:
ir dar klausimas, kaip namiskiai reagavo i tai kad tuoksites ne lt? o gal jus kazkoki baliuka darete su visais giminaiciais ir draugais kai gryzote i lt?
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 08 28, 15:10)
mes busim tam miestely, tik sandals viesbuty, kazin verta pasiimt to vairuotojo nr ? g.gif
o kaip tas miestelis? turbut mazas? yra ko ten pamatyt? g.gif
gal primink, i kokias vietas vaziavot ir kur tikrai verta ax.gif

Verta vaziuoti i visas vietas.Miestelis mazas,kaip Palanga.O del pamatymo tai turi sneketis su gidu,kuris bus viesbutyje ir organizuoja kasdien kaskur tai isvykas,jis viska smulkiai papasakos.Del viso ko taksisto nr 8764350010 vardas Orville,pasisnekesit savo viesbutyje del taksistu kainu,o po to jam paskambinkit ir paklauskit kiek kainuoja turas po izymias vietas,tadar palyginsit ir zinosit verta ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaiva_ @ 2009 08 31, 11:44)
Verta vaziuoti i visas vietas.Miestelis mazas,kaip Palanga.O del pamatymo tai turi sneketis su gidu,kuris bus viesbutyje ir organizuoja kasdien kaskur tai isvykas,jis viska smulkiai papasakos.Del viso ko taksisto nr 8764350010 vardas Orville,pasisnekesit savo viesbutyje del taksistu kainu,o po to jam paskambinkit ir paklauskit kiek kainuoja turas po izymias vietas,tadar palyginsit ir zinosit verta ar ne smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 08 31, 09:12)

tiesa, moteriskas kl. ar nebuvo baisu pataikyti tom dienom, kai MM? kaip cis taip toli ivertinti visus "gal" smile.gif

kadangi man yra reguliarios,iskart mazdaug primeciau,kad nesirgciau,nes labai nenorejau,kad viskas butu ir sukti del to galva,taigi,dziaugiuos,kad kai vaziavau,nesirgau smile.gif

QUOTE(wilioke_ @ 2009 08 31, 09:20)
na mes kazkaip vis galvojame apie bahamus, bet cia ziurejau vienos is jusu nuotraukas bet jamaikoje jie tokiese, tai man tas nepatiko kad  nuotraukos visos vienodos ir tose paciose vietose..ar galima ten kazkur daugiau pasifotografuoti kazkur nuvaziuoti su fotografu? blush2.gif
Papildyta:
ir dar klausimas, kaip namiskiai reagavo i tai kad tuoksites ne lt? o gal jus kazkoki baliuka darete su visais giminaiciais ir draugais kai gryzote i lt?

tikrai ne vienodos PATIKEK jau visur skirtingai abosliuciai pas mus nuotrauku daug ir praktiskai visos labai skiriasi tiek poza tiek vieta thumbup.gif o su fotografu tik viesbucio teritorijoje fotkintis galesi,na nemanau,kad galesi kitur vaziuot schmoll.gif

o del reagavimo,jau esu rasiusi,tai is pradziu buvo sioks toks sokas,o paskui tik sveikino,kai grizom padare mums sutiktuves,ne cento neisleidom tongue.gif ir buvo super thumbup.gif dalinomes video ,foto ir ispudziai ir gamtoje praleidom nerealu laika cool.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2009 08 31, 16:52)
kadangi man yra reguliarios,iskart mazdaug primeciau,kad nesirgciau,nes labai nenorejau,kad viskas butu ir sukti del to galva,taigi,dziaugiuos,kad kai vaziavau,nesirgau smile.gif
tikrai ne vienodos PATIKEK jau visur skirtingai abosliuciai pas mus nuotrauku daug ir praktiskai visos labai skiriasi tiek poza tiek vieta  thumbup.gif  o su fotografu tik viesbucio teritorijoje fotkintis galesi,na nemanau,kad galesi kitur vaziuot  schmoll.gif

o del reagavimo,jau esu rasiusi,tai is pradziu buvo sioks toks sokas,o paskui tik sveikino,kai grizom padare mums sutiktuves,ne cento neisleidom  tongue.gif  ir buvo super  thumbup.gif  dalinomes video ,foto ir ispudziai ir gamtoje praleidom nerealu laika  cool.gif

o gal turit nuotrauku pvz? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2009 08 31, 16:58)
o gal turit nuotrauku pvz? blush2.gif

jau kompe nebeturiu smile.gif buvau idejus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 31 rugpjūčio 2009 - 16:50
Sveikos 4u.gif
Gal zinote, kur tuokiantis uzsienyje (geriausia ne Europoje) santuokos liudijima isduoda tuoj pat. Mums tai labai aktualu ir vienintelis minusas del ko negalim i Jamaika unsure.gif
Atsakyti
kazin ar taip, kur yra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kreiva @ 2009 09 09, 12:11)
Sveikos 4u.gif
Gal zinote, kur tuokiantis uzsienyje (geriausia ne Europoje) santuokos liudijima isduoda tuoj pat. Mums tai labai aktualu ir vienintelis minusas del ko negalim i Jamaika unsure.gif

tikriausia las vegase isduoda iskarto....buvo ir pas mus toks variantas, todel pasidomejau ambasadoje kaip ir kas ten? Labai issamiai atsake, netgi su nuoroda apie istaigos kuri registruoja santuokas nuoroda, tik gaila bet jau istryniau el. pasta. Bet jeigu susidomesit, tai ambasadoje labai issamiai ir greitai atsako i el. laiskus, gaust visa info be problemu.
Atsakyti
sveikutes, na stai pagaliau jau gavom dokumentus is jamaikos lotuliukas.gif man atrodo kad yra visi antspaudukai kuriu reikia. tai dar norejau pasitikslint doh.gif dabar pirmiausia su jais as turiu eiti i URM, tada juos isverst, patvirtint notariskai, ir nest i metrikacijos skyriu? gal zinot kur ten tiksliai reikia kreiptis nuejus i URM?ir dar vienas klausimas, kur as turiu eiti i metrikacijos skyriu, ar tam mieste kur as registruota, ar galiu eiti ten kur siuo metu gyvenu? doh.gif
Atsakyti