[quote=viri,2009 03 17, 20:46]
[quote=virdzzinija,2009 03 17, 20:36]
Prasom, kad tik macytu

Na, mes vaziavom ne per Lt agentura, o adresas tas, kur dabar gyvename, tokiu ir atsiunte. Del to manau Jums problemu nebus, koki nurodysite, tokiu ir atsius
[/quote]

dekui super
[quote=vikiukstis,2009 03 17, 21:03]
nepergyvenkit, viskas bus gerai, o aš galvojau kad čia visos poros važiuoja tik gerai kalbančios angliškai dėl to visas tas procesas ir stabdė viską organizuotis, nes ta baime tokia didele buvo pas mane bent jau, kad kai kvaileliai busim.

o va maniškis tai jis nieko nebijo jau kur tik nesu su juo buvus, tai šneka jis sau pusiau angliškai pusiau vokiškai ir pusiau ženklais sau ir nesigėdina, kad šneka nesamones. man karttais kur kelionei pasiklausius savojo ką jis šneka savo vadinama anglų kalbą , tai nors bėk į šoną

, nes matau kad niekas jo nesupranta.

tai sakau einam patys susirasim kaip nors, o tas kur tau tiek įsijautęs į tą savo kalbėjimą, net žmogaus nenori paleisti. bet galiausiai viską išsiaiškinam, nes žmonės mato, kad maniškis neatstos kartais net palydi, va čia tai išvis būna gėda.
Taip kad daugiau pasitikėjimo savimi, laikau už jus kumščius ir laukiu nesulaukiu pasakojimo.
[/quote]

bandziau isivaizduot vaizda linksmai parasei
bet sveikinantis tas drasumas taip ir reikia
mes abu puikiai taip,kad tikiuos jokiu bedu