Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės Karibuose

QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 18, 16:55)
cia priesaikos zodziu kur kunigas sako?
ar patiems reikia susimastyt?

nu tikrai ne patiems lotuliukas.gif yra standartas anglu kalba,visos ceremonijos.
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2009 06 18, 18:19)
nu tikrai ne patiems  lotuliukas.gif  yra standartas anglu kalba,visos ceremonijos.

Na kaip mums sake, kad priklauso kas tuoke, jei marriage officer tuomet galima sakyti ir savo zodzius/priesaika...bet kadangi mus tuoke pastorius tai iskart perspejo kad savo priesaikos iterpti negalima.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 06 19, 16:24)
Na kaip mums sake, kad priklauso kas tuoke, jei marriage officer tuomet galima sakyti ir savo zodzius/priesaika...bet kadangi mus tuoke pastorius tai iskart perspejo kad savo priesaikos iterpti negalima.. rolleyes.gif

dar ir taip buna tikrai nezinojau blush2.gif ant galo priesaikos vis tiek pasakysiu lietuviskai,asmeniskai tai ka noresiu is sirdies pasakyti wub.gif

mes jau sianakt isvaziuojam is Norway i Lietuva ir jau busim be interneto,taigi,visoms ieskoancioms sekmes ir jau zinanciomis-kantrybes belaukiant dienos tikros ,sekmess ir iki greito thumbup.gif

aciu visoms uz informacija suteikta tikrai padejo mums nemazai ir beabejo toms aciu,kurios nepagailejo pasidalinti ispudziais ir foto,ACIU 4u.gif

cool.gif
wub.gif
Atsakyti
Virdzinija, o per kokia agentura tu pirkai bilietukus? Jau tikriausiai sirdele plaka vis smarkiau ir smarkiau wub.gif Linksmu tau vestuviu ir geru atostogu vacation4.gif
Lauksim ispudziu ir ilgo ilgo pasakojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ast1 @ 2009 06 19, 22:09)
Virdzinija,  o per kokia agentura tu pirkai bilietukus? Jau tikriausiai sirdele plaka vis smarkiau ir smarkiau  wub.gif  Linksmu tau vestuviu ir geru atostogu  vacation4.gif 
Lauksim ispudziu ir ilgo ilgo pasakojimo 4u.gif

aciu labai labai.... wub.gif jau ir bijau ir dziaugiuos ir viskas verda,bet laaaukiuu jau to momento smarkiai,ziauriai... ax.gif

mes per Baltic Clipper pirkom kol kas tiktais rekomenduociau,viskuo esu patenkinta svarbiausia info ju teikiama ir aisku operatyvumu thumbup.gif
Atsakyti
Virzdinija paciu paciausiu jums vestuviu, geriausiu ispudziu, ir puikios nuotaikos!!! labai lauksim griztancios su visais ispudziais 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na va pagaliau ir mes gavom popieriukus bigsmile.gif biggrin.gif
prasau priminkit kur dabar nesti i urm tada tik i vertimu biura, ar atvirksciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 07 02, 12:23)
na va pagaliau ir mes gavom popieriukus  bigsmile.gif  biggrin.gif
prasau priminkit kur dabar nesti i urm tada tik i vertimu biura, ar atvirksciai  ax.gif

Saunu thumbup.gif
Mane ir domina kaip lt ta registracija vyksta, rugpjuti planuojam eiti uzregistruot smile.gif
Ir beje mes gavom du orginalius certifikatus, bet tik ant vieno yra ta legalizacija/apostile....na as taip manau kad ten tai ...gal kuri glit parasyt kaip ta legalizacija/apostile atrodo g.gif
Atsakyti
na, man dar iskilo vienas klausimas del gimimo liudijimo, gal kas zinosite. Ar visgi tinka senasis sovietinis gimimo liudijimas kuriame parasyta LTSR, ar visgi reikia issimti naujaji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 07 02, 18:34)
Saunu  thumbup.gif
Mane ir domina kaip lt ta registracija vyksta, rugpjuti planuojam eiti uzregistruot  smile.gif
Ir beje mes gavom du orginalius certifikatus, bet tik ant vieno yra ta legalizacija/apostile....na as taip manau kad ten tai ...gal kuri glit parasyt kaip ta legalizacija/apostile atrodo  g.gif

pas mus irgi tas pats du sertifikatai bet tik ant vieno pasirasyta, tikiuosi kad bus gerai g.gif
Papildyta:
QUOTE(noneLT @ 2009 07 02, 22:47)
na, man dar iskilo vienas klausimas del gimimo liudijimo, gal kas zinosite. Ar visgi tinka senasis sovietinis gimimo liudijimas kuriame parasyta LTSR, ar visgi reikia issimti naujaji?  blink.gif

na kiek zinau pas visus tie sovietiniai gimimo liudijimai galioja, tau naujo niekas neisduos nebent tik dublikata, bent jau prie musu tai niekas neprisikabino del tu gimimo liudijimu tarybiniu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 07 02, 14:23)
na va pagaliau ir mes gavom popieriukus  bigsmile.gif  biggrin.gif
prasau priminkit kur dabar nesti i urm tada tik i vertimu biura, ar atvirksciai  ax.gif

Pimiaisia i URM,po to i vertimu biura,notariskai patvirtinti vertima ir i zaksa drinks_cheers.gif
mes jau savo iteisinom,viskas praejo sklandziai.Orginalai sertifikatai pasiliks jums,data iraso ta kuri nurodyta Jamaikoje smile.gif
Atsakyti
Klausykit, jau gerai būtų virdzzinijos sulaukti, mano skaičiavimu, ant dienelių turėtų grįžti bigsmile.gif
Atsakyti