Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės Karibuose

QUOTE(Eva... @ 2009 05 30, 01:58)
Jazusmaryja,virdzzinija ,tik mėnuo liko  bigsmile.gif Kaip jauties? Jau viską turit...viskas  suruošta  biggrin.gif

oi kazkaip nesitiki, dar ne viska turim esam ne LT, grisim tik po dvieju svaiciu tai viska dasipirksim ko reikia blush2.gif is tikro tai nesitiki labai,baisiausia skrist su lektuvu as bijau ir dar 11h doh.gif doh.gif doh.gif kaip nors,jau svajoju,laukiam labai wub.gif

QUOTE(panele_roze @ 2009 05 30, 11:03)
smile.gif taip zinok neimanoma is LT kitaip tik su 2 persedimais na matau jau greitai jusu svente  wub.gif lauksim ispudziu  4u.gif per baltic cilper su trim kiek skaiciau nieko kaip nors nusibelsim ir mes  bigsmile.gif

aha butinai pasidalinsiu ispudziais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2009 05 30, 11:34)
oi kazkaip nesitiki, dar ne viska turim esam ne LT, grisim tik po dvieju svaiciu tai viska dasipirksim ko reikia   blush2.gif  is tikro tai nesitiki labai,baisiausia skrist su lektuvu as bijau ir dar 11h  doh.gif  doh.gif  doh.gif  kaip nors,jau svajoju,laukiam labai  wub.gif
Virdzinija viskas bus gerai, pamatysit  mirksiukas.gif   4u.gif  As tikiu, kad dar nesitiki, ko gero patikesit kai i lektuva isesit. O del skrydzio tai suprantu, nes as irgi ziauriai nemegeja esu skraidyt, net 2 valandos man yra nepakenciamos  doh.gif  o jeigu jau krato, tai visai  blink.gif bet sakem po taurele kokio vyniuko ir daug daug filmu reiks!  biggrin.gif  Beje, o jus galvojat dar ka nors tevams daryt kai grisit?  ax.gif
Papildyta:
Eva, o kaip jums sekasi su paieskomis? ka nusprendet del datos ir ar nusiziurejot viesbuti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 05 30, 20:43)
Virdzinija viskas bus gerai, pamatysit  mirksiukas.gif   4u.gif  As tikiu, kad dar nesitiki, ko gero patikesit kai i lektuva isesit. O del skrydzio tai suprantu, nes as irgi ziauriai nemegeja esu skraidyt, net 2 valandos man yra nepakenciamos  doh.gif  o jeigu jau krato, tai visai  blink.gif bet sakem po taurele kokio vyniuko ir daug daug filmu reiks!  biggrin.gif  Beje, o jus galvojat dar ka nors tevams daryt kai grisit?  ax.gif

na taip tikriausiai kai isesim i lektuva tada ir patikesim,nes dabar tai kalbam kalbam,bet sunku isivaizduot,atrodo kazkas dar toli toli,keista tongue.gif

Aha galvojam padaryti sodyboje toki gamtoje svente kai grisim,tiksliau mums organizuoja kaip sutiktuves griztant,labiau artimieji nori tokio paminejo,kad mes jau patapom vyras ir zmona lotuliukas.gif pasveikinima,tai grize dalinsimes ispudziai video,foto,sakiau ir suknele apsimausiu,nes pirkta bus su artimais isiamzinti. ax.gif
Atsakyti
Mes irgi panasiai galvpjam daryt drinks_cheers.gif

Kazi ar niekas daugiau nebeplanuoja tuoktis karibuose, ar ko cia ta temele taip aprimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 05 31, 01:54)
Mes irgi panasiai galvpjam daryt  drinks_cheers.gif

Kazi ar niekas daugiau nebeplanuoja tuoktis karibuose, ar ko cia ta temele taip aprimo  bigsmile.gif

ahaa man taip pat atrodo ramu cia unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos jau galvojau visai dingot visos. smile.gif

Visai neiko ideja sutiktuvės po karibų sodyboje thumbup.gif

gal yra merginų noričių kartu organizuotis man būtų daug lengviau tada.mes planuojam 2009 sausio menesį tada pigiausi bilietukai kiek žiūrėjau.o tei komentarai apie višbučius mane baigia išvaryti iš proto taip baisu kad nesusigadinti šventes visdėlto tiek toli važiuojam ir galbūt vieną kartą gyvenime.
virdzzininja sėkmes tau ruošiantis vestuvėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2009 05 31, 18:39)

gal yra merginų noričių kartu organizuotis man būtų daug lengviau tada.mes planuojam  2009 sausio menesį tada pigiausi bilietukai kiek žiūrėjau.o tei komentarai apie višbučius mane baigia išvaryti iš proto taip baisu kad nesusigadinti šventes visdėlto tiek toli važiuojam ir galbūt vieną kartą gyvenime.

Vikiuksti, nepergyvenk wink.gif viskas bus kuo puikiausiai. Nepatikti gali tik tuo atveju, mano nuomone, jei jus abu esat laaabai islepe, laaabai daug keliave ir gyvene labai prabangiuose viesbuciuose. Kadangi mes neislepe ir nedaug kur keliave buvom, tai mum super buvo!!! Patiko viskas.. Ir kambariukas, nors jis buvo ir pats prasciausias biggrin.gif ir nepriekaistingas aptarnavimas, ir maistas.. VISKAS wub.gif ir jau rezgam planus, kaip po 4 metu vel ten atnaujinsim izadus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wub.gif

Beje, jau cia tiek visko pripasakota, prirekomenduota ir t.t. biggrin.gif va man pernai tai baisu buvo biggrin.gif juk vieni is pirmuju is sio forumo vaziavom cool.gif ir viskas buvo super.. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, planuotojos ir susiplanavusios,
Senokai cia ka nors berasiau, bet va turiu proga: pagaliau gavom dokumentus is Jamaikos thumbup.gif Ilgokai jie pas mus keliavo, nuo gruodzio men. Na nebutu Jamaika biggrin.gif Teko ir planuotoja pakalbinti e. pastu. Ji sake, kad dokus kovo men issiunte, bet pacios laiskas rasytas tik balandzio 5 diena rolleyes.gif Tik idomiausia, kad pirmiausia dokumentus siunte i savo kazkoki tai padalini UK, o mes is ten gavom. Svarbiausia, kad gavom thumbup.gif Per 2 dienas legalizavom irissivertem, tai beliko tik grizus i gimtine uzregistruoti ir tapti oficialia seima Lietuvos istatymu atzvilgiu.
Sugrizti mes kaip ir Lauska jau svajojam, dar ten budami svajojom, kad grisim, nes tikrai ten viskas nerealu. Mes irgi turejom paprasciausia kambareli, neprabangiame Couples Negril viesbutyje, bet viskas buvo idealu, neitiketina. Ten kazkia atmosfera labai gera turbut, nes buvo poru amerikieciu, kurie jau 10 karta atostogavo tame paciame viesbutyje. Sake bande ir kitur, bet vis tiek traukia i CN. Tik gaila, kad mes negalesim grist i Couples viesbuciukus, nes jau busim nebe vieni wub.gif Butent is Jamaikos parsivezem pacia brangiausia lauktuve - vaikeli, kuris turetu rugseji jau pasirodyti wub.gif Bet sakem butinai vesim maziuka parodyt, kur jis ir buvo pradetas. Jamaika mus suzavejo labiau nei kitos salys.
Atsakyti
Ačiū Lauskai už plaikymą, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
liktai nesame išlepinti smile.gif tik aš labai jau sureikšminu tas vestuves ir dėl to labai baisu, nes esam keliave labai daug ir va būtent esam paskutinį kartą jau tokiam prastam viešbutyje būvę, kad manajam iš lekštės atėme viena kulšelę ir įdėjo kitam. nes tipo galim tik po viena o tas dvi paemė. neitikėtina bet taip buvo.ir dar vadinosi švediškas stalas doh.gif aišku tada buvo pilna juoko ant puses metų. bet medaus mėnesiui važiuojant tokių nesamonių tikrai nenorėčiau. schmoll.gif . radau tokį pagal nuotraukytes labai pigų ir gražų viešbutį Grand Paladium Lady Hamilton ir dar pigus labai Riu tropical Bay. tai jei kas bent vienu akies kampeliu matėt šiuos viešbutukus labai labai būčiau dėkinga jei pasakytumet kaip jie realiai atrodo. blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tiesi linija kaip nerealiai iš Jamaikos parsivežet dar ir leliuką thumbup.gif gero nešiojimo nestuke.gif 4u.gif

Atsakyti
radau tokį pagal nuotraukytes labai pigų ir gražų viešbutį Grand Paladium Lady Hamilton ir dar pigus labai Riu tropical Bay. tai jei kas bent vienu akies kampeliu matėt šiuos viešbutukus labai labai būčiau dėkinga jei pasakytumet kaip jie realiai atrodo. blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na jus ir drasus,as kaiptik bijociau vaziuot i nezinomus viesbucius,turbut todel ta kulsi ir ateme,nes vaziuojat po nezinomus lotuliukas.gif Kaiptik geriau rinktis tuos kurie jau turi varda,juolabiau kad turi ir pigesniu ir brangesniu kambariu drinks_cheers.gif As asmeniskai jei Jamaikoj tai tik i Sandals ar Couples.Va o kadangi teko pabut Sandals ir Couples viesbuciuose,tai Sandals atrodo prabangesni ir surmulio ten daugiau,o jei norisi daugiau ramesnio poilsio,tai Couples... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaiva_: 01 birželio 2009 - 10:57
QUOTE(tiesi_linija @ 2009 06 01, 11:35)
wub.gif Butent is Jamaikos parsivezem pacia brangiausia lauktuve - vaikeli, kuris turetu rugseji jau pasirodyti  wub.gif Bet sakem butinai vesim maziuka parodyt, kur jis ir buvo pradetas. Jamaika mus suzavejo labiau nei kitos salys.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2009 05 31, 17:39)

wub.gif aciukas!!!

na mes irgi prisikaitem komentaru doh.gif ir labai geru ir nelabai,bet kazkaip nepergyvenam,viskas bus gerai,svarbu,kad mus ten pasitiktu,saugiiai rubelius nusigabenti,o del Londono viesbucio imanoma pesciomis nusigabent,nes jis 1km nuo oro uosto,ten mes savo pavardes pasakysim ir psio?BC paklausiau laukiu atsakymo.

Musu draugai kazkoki irgi uzsisake nezinomma viesbuti suzinosi koki tiksliai,parasysiu atsiliepimus jie kartu su mumis vaziuos,bet as norejau i sandals kur viskas iskaiciuota ir vargo nematyt ir nesukt galvos,ypac,ness tai vestuves,siaip gal butu nesvarbu,bet tokia akimirka,mums ypatinga,norisi geriausio cool.gif
Papildyta:
tiesi linija sveikinu ir dziaugiuos uz Jus,isivaizduoju kaip faina,jau su visais popieriukais,as tikiuos mums per 4-5 menesius ateis visi popierizmai doh.gif nes liepos menesi ten daug besituokianciu,itariu greit negausim g.gif
Atsakyti