Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

QUOTE(mrgata @ 2007 08 02, 07:55)
Sveikos merginos...
pradėjome planuotis savo šventę, tačiau mums iškilo labai keistas klausimas, ar tėvėliai gali būti mūsų bažnytinės santuokos liudininkai? mes pamastėm, kad tai būtų graži padėka tėvams (baliaus nebus tik pietukai su tėveliais).
Gal kas žinosit tikslų atsakymą, nes mes turim tik spėjimus

Ačiū už pagalba
Sorry, už keistą klausimą smile.gif

siūlau nueiti į bažnyčia kurioj planuojate tuoktis ir pasiklausti mirksiukas.gif 4u.gif nors tiesą sakant nemanau, kad negalėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2007 08 02, 09:01)
siūlau nueiti į bažnyčia kurioj planuojate tuoktis ir pasiklausti  mirksiukas.gif  4u.gif  nors tiesą sakant nemanau, kad negalėtų  smile.gif

cia gaunasi kita problema verysad.gif mes norim tuokti net ne bažnyčioje, o tokioje koplytėlėje, kurioje tikrai nėra net bažnytinės knygos... schmoll.gif Na mums sakė, kad reikės susirasti tik kunigą kuris mus sutuoks.. bet kolkas dar užsiimam tik planavimu ir nepereinam ant konkrečių darbų.. norim planus gerai paruošti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mrgata @ 2007 08 02, 09:20)
cia gaunasi kita problema verysad.gif  mes norim tuokti net ne bažnyčioje, o tokioje koplytėlėje, kurioje tikrai nėra net bažnytinės knygos...  schmoll.gif Na mums sakė, kad reikės susirasti tik kunigą kuris mus sutuoks.. bet kolkas dar užsiimam tik planavimu ir nepereinam ant konkrečių darbų..  norim planus gerai paruošti lotuliukas.gif

Aš tai patarčiau pirma su kunigėliu pasikalbėt, nes mes planavom planavom, o kai su kunigu pakalbįjom tai teko planus keist (mes norejom ne bažnytėlėj tuoktis, tai nesutiko) na žinoma koplytėlėj manau sutiks, bet vistiek patariu pirma su kunigu kalbėt. ir šiaip reik 3men. pries vestuves tartis, nors mes tai per vėlai nuėjom doh.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus
dėl koplytėlės jau mes kabėjome su bažnyčios klebonu (jis mums ir sakė, kad patys turėsim kunigą susirasti kuris mus ten tuok)... tokį jau ir esam numatę, nes turim pažįstamą, tai tik reikia prisiruošti, kad nušauti pas jį ir paprasyti, kad jau užsirezervuotų datą darbui smile.gif
Atsakyti
tai dabar jau smalsu ir man paidarė smile.gif tai vistik gali tėveliai liudininkais būti? gal jau išsiaiškinai? g.gif
Atsakyti
na siandien vakare tureciau parasyti informacija kuria suzinojau..
Atsakyti
atsiprasau merginos, kad tik siandien atsiliepiau.. Stai koki atsakyma gavau del teveliu - liudininku ...
Bažnytinės santuokos liudytojais gali būti ir tėvai. Tai žmonės, kurie paliudija, kad sutuoktiniai prisiekė amžiną ištikimybę.
Atsakyti
Musu liudininkai buvo superiniai wub.gif Pasiruose abu ir tie tekstai pirma karta man girdeti buvo. Padejo padaryti tikras netradicines vestuves wub.gif Zaidimai irgi visiems buvo pirma karta matomi wub.gif Prisimenu as su sypsena...Dekingi jiems esame begalo bekrasto uz viska wub.gif
Atsakyti
musu liudininkais bus jaunikio brolis ir mano sesuo. jau kai pagalvoju- vienas save budistu laiko, o kita uz musulmono istekejusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar kas nors esate susidure su 2 porom liudytoju per vestuves?
Situacija gan kebli, nes nenorime isskirti poru ir tuo paciu nenorim nei vienos izeisti...
Atsakyti
Mum kunigas sakė, kad liudininkais gali būti tėvai, du vyrai ar dvi moterys.
Mes turim po sesę, tai arba jos vienos (juokauju kad linkamai atrodys - 2 moterų pora, tada 2 vaikai ir 2 vyrų pora lotuliukas.gif ) arba dvi poros bus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,skubiai reikia jusu patarimo-ar liudininkams reikia geliu,ta prasme liudininkei puoksteles o liudininkui atlape geles?
Mano vestuvese bus tik liudininkai,tai dabar nezinau g.gif g.gif g.gif
Atsakyti