Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

Liudininkais savo vestuvems pakvieteme geriausius mokyklos laiku draugus, mano drauge ir jo drauga smile.gif Jie buvo musu meiles pradzios liudininkais, tad manau simboliska kad bus ir vestuviu. tikiuosi jie neatsisakys paskutine minute verysad.gif
o del vienodos lyties liudininku: brolio vaiko krikstynose buvom dvi krikstamotes- as ir mano sese. ir niekas pirstais nebade mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus taip pat buvo liudininkai smile.gif mano pusbrolis su drauge mat ji sir supazindino mane su vyru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbaa @ 2007 06 07, 15:10)
Kaip Jum smagu, kai artimiausi zmones sutinka ir nesispyrioja buti liudininkais, na o as verkiu antra diena, atsisake artimiausi zmones buti liudininkais, su labai menka argumentacija, net juokinga darosi. Kaip skaudu, kai del ju visada stengiesi, darai kas geriausia, o jie negali padeti igyvendinti musu isivaizduojamu vestuviu.  Net nesiteike pranesti, nors kvieciami buvo senai, pasake kai mes paskambinom. As net negalejau isivaizduoti kitu zmoniu toje vietoje, mate net mano asaras. Svarbiausia, kad jie butu tik liudininkai, o ne pirsliai, mes tam pasamdeme muzikantus, vakaro pravedimui ir pan. As niekada taip negaleciau nuvilti artimu zmoniu, bet is kitos puses, suzinai tikraji savo "brangiausiais" laikytu zmoniu veida. Dabar su MB bandome ieskoti kito varianto. Linku, kad Jums taip nenutiktu.  Ech...  Tikiuosi dar atsigausiu iki vestuviu, bet taip liudna ir pikta verysad.gif

console.gif console.gif nu kaip liudna tikrai...BET ..MANAU KAD RASIT ISEITI wub.gif wub.gif IR JUSU SVENTE BUS NUOSTABI wub.gif wub.gif wub.gif

o as va ..per ilga savo liezuvi beveik pasisiuliau pati doh.gif buti svocia suneno vestuvese doh.gif wub.gif Tiesiog nuotaka sako ..neturim kas gaetu pirsliaut-liudininkaut verysad.gif verysad.gif sako tu buk ...o as..gerai bigsmile.gif ir tik dabar suprantu kur isiveliau doh.gif lotuliukas.gif ale ir is tikro noriu...ir pasistengsiu jiems pravesti graziai svente..tikiuosi nenuvilsiu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 03, 20:51)
console.gif  console.gif nu kaip liudna tikrai...BET ..MANAU KAD RASIT ISEITI  wub.gif  wub.gif IR JUSU SVENTE BUS NUOSTABI wub.gif  wub.gif  wub.gif

o as va ..per ilga savo liezuvi beveik pasisiuliau pati  doh.gif buti svocia suneno vestuvese doh.gif  wub.gif Tiesiog nuotaka sako ..neturim kas gaetu pirsliaut-liudininkaut verysad.gif  verysad.gif  sako tu buk ...o as..gerai bigsmile.gif  ir tik dabar suprantu kur isiveliau doh.gif  lotuliukas.gif  ale ir is tikro noriu...ir pasistengsiu jiems pravesti graziai svente..tikiuosi nenuvilsiu blush2.gif  wub.gif

Na iseiti jau radom, turim liudininkus, kurie su mielu noru sutiko, galima sakyti, net apsidziauge, kad jiems patikejome toki vaidmeni thumbup.gif O su tais zmonem, kuriu prasem ir nesutiko, tai labai sunkiai dabar risasi bendravimas. Va taip jau buna gyvenime, nors pykcio tikrai nelaikau.
Svaja, manau padarei labai gerai. Jauciu, kad sunenas su busima zmona tikrai laimingi, kad yra norinciu jiems padeti svarbia jiems gyvenomo diena, o dar geriau, kad tai artimi zzmones. Kuo dideliausios sekmes besiruosiant!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbaa @ 2007 07 04, 09:32)
Na iseiti jau radom, turim liudininkus, kurie su mielu noru sutiko, galima sakyti, net apsidziauge, kad jiems patikejome toki vaidmeni  thumbup.gif O su tais zmonem, kuriu prasem ir nesutiko, tai labai sunkiai dabar risasi bendravimas. Va taip jau buna gyvenime, nors pykcio tikrai nelaikau.
Svaja, manau padarei labai gerai. Jauciu, kad sunenas su busima zmona tikrai laimingi, kad yra norinciu jiems padeti svarbia jiems gyvenomo diena, o dar geriau, kad tai artimi zzmones. Kuo dideliausios sekmes besiruosiant!!!!  4u.gif

dekoju blush2.gif
O jums nepakartojamos grazios sventes ir puikaus oro ir super nuotaikos wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes kvieteme vyro daruga su zmona, su jais bendraudavome pakankamai artimai, vyras su draugu nuo vaikystes auge, kaip broliai, bet kai papraseme buti liudininkais, viskas apsiverte. verysad.gif Didziausia nepasitenkinima jauciau is JOS puses, jie patys vestuves buvo dare pries metus, tikejausi supratimo, kaip jaudiniesi del visko, kad viskas butu taip kaip nori, taciau gavosi atvirksciai, verkiau kelias dienas, mintimis ja pasiunciau toli toli, nes kai ji pradejo sakyti, kad kam cia to reikia, kam cia to, jai nepatinka tas, anas, kas visiskai nesusije su ja, tai musu svente, o ji tiesiog vire, pasijutau kalta, kad noriu sau grazios sventes. blink.gif Po to jau viska sutareme, lug ir aprimo viskas, o ji pries pora dienu pareiskia, kad nebebus jie liudininkai, vyro draugas is viso be zodzio buvo, ji viskam vadovavo, tai as visa nusiverkusi atvaziavau pas ja, verkdama pasakiau, kad man labai skaudu, kad man tokiu svarbiu momentu ji sitaip elgiasi, pasakiau, kad jei ji taip nenori, jeigu jai labai sunku, tuomet tegul nedalyvauja, nes nenoriu verkti ir per pacias vestuves, ji susigedo mane tokia apsiverkusia ir nevilty pamaciusi, atsiprase uz kaprizus ir vestuvese sudalyvavo labai graziai. smile.gif Nezinau tokio jos elgiasio priezasties iki siol, gal pavydejo ir nemokejo sito suvaldyti, bet dziaugiuosi, kad viskas baigesi gerai.
Papildyta:
Tiesa, po sitokio jos elgiasio, tarp musu seimu bendravimas tapo itemptas, as su ja is viso nepalaikau rysiu, kol su vyru nenuvaziuojame pas juos, apie ora pakalbam ir tiek, supratau, kad tai zmogus, kuris del kazkokiu priezasciu vis bando ikasti, jauciu, kad ji tarsi konkuruoja, nors niekaip negaliu suprasti del ko. unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 06, 13:17)
Mes kvieteme vyro daruga su zmona, su jais bendraudavome pakankamai artimai, vyras su draugu nuo vaikystes auge, kaip broliai, bet kai papraseme buti liudininkais, viskas apsiverte.  verysad.gif Didziausia nepasitenkinima jauciau is JOS puses, jie patys vestuves buvo dare pries metus, tikejausi supratimo, kaip jaudiniesi del visko, kad viskas butu taip kaip nori, taciau gavosi atvirksciai, verkiau kelias dienas, mintimis ja pasiunciau toli toli, nes kai ji pradejo sakyti, kad kam cia to reikia, kam cia to, jai nepatinka tas, anas, kas visiskai nesusije su ja, tai musu svente, o ji tiesiog vire, pasijutau kalta, kad noriu sau grazios sventes.  blink.gif Po to jau viska sutareme, lug ir aprimo viskas, o ji pries pora dienu pareiskia, kad nebebus jie liudininkai, vyro draugas is viso be zodzio buvo, ji viskam vadovavo, tai as visa nusiverkusi atvaziavau pas ja, verkdama pasakiau, kad man labai skaudu, kad man tokiu svarbiu momentu ji sitaip elgiasi, pasakiau, kad jei ji taip nenori, jeigu jai labai sunku, tuomet tegul nedalyvauja, nes nenoriu verkti ir per pacias vestuves, ji susigedo mane tokia apsiverkusia ir nevilty pamaciusi, atsiprase uz kaprizus ir vestuvese sudalyvavo labai graziai.  smile.gif Nezinau tokio jos elgiasio priezasties iki siol, gal pavydejo ir nemokejo sito suvaldyti, bet dziaugiuosi, kad viskas baigesi gerai.
Papildyta:
Tiesa, po sitokio jos elgiasio, tarp musu seimu bendravimas tapo itemptas, as su ja is viso nepalaikau rysiu, kol su vyru nenuvaziuojame pas juos, apie ora pakalbam ir tiek, supratau, kad tai zmogus, kuris del kazkokiu priezasciu vis bando ikasti, jauciu, kad ji tarsi konkuruoja, nors niekaip negaliu suprasti del ko.  unsure.gif  g.gif

Labai gerai tave suprantu, bet svarbu, kad viskas gerai baigesi. Aisku, liudna, kad gerais draugais laikyti zmones, tampa nebetokie geri ir artimi. Liudna, bet taip gyvenime jau buna. O gal ji tavo vyra isimylejusi g.gif Aisku, geriau taip nebutu schmoll.gif Sekmes Jusu seimai!
Atsakyti
sveikutes,sese pakviete mane su vyru pabuti liudininkais,santuoka abiems antra,baliuskos nebus,tik eisim vakare i kavinuke pasedet,noriu paklausti ar man reikalinga kokia geliu puokste ar cia tik pirslienes atributas?(turiu omeny einant i CMB ir po to i foto atelje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zungaa: 10 liepos 2007 - 22:24
O kodėl liudinimkai, o ne piršliai? Man kažkaip liudininkai tik su teismo procesu asocijuojasi.
Atsakyti
QUOTE(zungaa @ 2007 07 10, 23:23)
sveikutes,sese pakviete mane su vyru pabuti liudininkais,santuoka abiems antra,baliuskos nebus,tik eisim vakare i kavinuke pasedet,noriu paklausti ar man reikalinga kokia geliu puokste ar cia tik pirslienes atributas?(turiu omeny einant i CMB ir po to i foto atelje)

As manau, kad reikia. Nesvarbu, kad baliuskos nebus, juk vistiek sesei tai svente ir nors simbolines puokstytes tikrai reikia. Bet cia mano nuomone, o tu paklausk kaip nori sesuo. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbaa @ 2007 07 09, 08:44)
Labai gerai tave suprantu, bet svarbu, kad viskas gerai baigesi. Aisku, liudna, kad gerais draugais laikyti zmones, tampa nebetokie geri ir artimi. Liudna, bet taip gyvenime jau buna. O gal ji tavo vyra isimylejusi  g.gif  Aisku, geriau taip nebutu  schmoll.gif Sekmes Jusu seimai!

Taip ir atsirenka zmones, kur tikri draugai, kur tik pazystami, o del liudininkes kazkokiu jausmu mano vyrui, tai manau, kad tikrai ne biggrin.gif , greiciau jau moteriskas pavydas, kad kazkas graziau, smagiau, nes ju vestuves vyko is reikaliuko, kuriam jau 6 menesiuki buvo, tad normalu, kad vestuves buvo siek tiek kitokios nei musu, o ir jos savijauta. smile.gif 4u.gif Viska suprantu, tiesiog buvo begalo skaudu pries vestuves, tuo metu ir taip netruko itampos, siandien i visk ziuriu atlaidziau, viskas buvo gerai, gal kiek liudna, kad su ja nebebendraujame, bet turbut nelempta buti draugemis, o ir dabar ji daznai pavyduliauja, tai figuros, tai dar ko, nelabai smagu bendrauti su zmogumi, kuris nuolatos jaucia pykti tau. schmoll.gif
Dekui Jums. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos...
pradėjome planuotis savo šventę, tačiau mums iškilo labai keistas klausimas, ar tėvėliai gali būti mūsų bažnytinės santuokos liudininkai? mes pamastėm, kad tai būtų graži padėka tėvams (baliaus nebus tik pietukai su tėveliais).
Gal kas žinosit tikslų atsakymą, nes mes turim tik spėjimus

Ačiū už pagalba
Sorry, už keistą klausimą smile.gif
Atsakyti