Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

QUOTE(besyte @ 2007 03 13, 20:21)
nors ir pagal baznycios kanonus, tai galima.bet mano vienai draugei kai ji pakaause sitaip brolio Astijaus  is Bernardinu baznycios, tai jis pasake, geriau, kad butu poryte, nes zmones gali netaip suprati g.gif
tagi tokia man nugirsta nuomone rolleyes.gif

Ne taip suprasti gali nebent tie, kurie išvis nežinos, kad ten jaunųjų broliai - jei svečių bus daug, tai gal geriau ir vengti tokių nemalonumų, bet jei dauguma savi - nėra ko nerimauti. Na galų gale neprivalo gi tie liudininkai stovėti šalia kaip porelė. smile.gif
Atsakyti
mes liudininkais nusprendem pasirinkti mano broli ir jo sese 4u.gif kazkaip nereikejo net galvoti, iskart taip nusprendem abu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na mudu dar is viso nezinome, kas bus liudininkais. Planavome kazka is broliu seseru, bet mano sesuo ir brolis is viso neturi antru pusiu (cia yra klaiki problema poru sudarymo vestuvems atzvilgiu g.gif ). Turime tokius draugs, kurie jau pora metu susituoke, mes su jais sauniai sutariam, tai, manom, kad jie ir bus liudininkais. Kazkaip net nesitarus ir nediskutavus abiem aisku, kad jie tinkamiausi.. smile.gif
Atsakyti
Musu atveju tai kosmaras niekas nenori eiti, nei liudininkais nei pirsliais.
I pamerges pabrolius tai visi verziasi, o liudininkai niekas nenori buti doh.gif
Visi nori sudalyvauti, o kazka pasiruosti pasneketi tai niekas nenori verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 03 01, 09:30)
Tai buvoem pas kitu darugu ir padaveme pakvietimus ir paparseme kad butu musu liudininkai,tai jie net negalvodami sutiko thumbup.gif ,tai as taip apsidziaugiau.jie taip apsidziauge,sako mums vienas malonuams thumbup.gif

Tai saunu, kad taip pasiseke, o pas mus niekas nenori buti liudininkais.
Visi i poras verziasi tai kol nesurasim liudininku tol i poras nieko nekviesim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RimJurgita: 25 kovo 2007 - 14:17
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lad: 09 balandžio 2007 - 09:55
QUOTE(lad @ 2007 03 25, 17:25)
o ką daryt kai pakviečia liudininkai, kai iškart perklausi, ar nereiks piršlių pareigų atlikinėt visais velniais prisiekia kad ne, o paskui "užsimena" kad ir iš namų išlydėt reikės kalbas skeliant, o mums tai labai nepatogu, buvom susitarę zakse susitikt ir žaidimus organizuot, o mano vyras būsimas liudininkas kategoriškai prieš tuos vestuvinius bajerius, prie stalo vadovaut graudulingas kalbas rėšt, dovanėles dovanot, na finansiškai tai nėra mums sunku, bet jaučiamės įžeisti ir apgauti, kviečia vienų pareigų, o nori kitų, dar svarstom ar išvis beeit g.gif nes nemėgstam apsimetinėt, o vestuvių papročiai mums abiems nepriimtini, o čia dar nori, kad patys juos organizuotumėm

Na nemanau, kad reikia sitaip reaguot... ax.gif 4u.gif Mes kai kvieteme savo liudininkus pasakeme, kad nebus jokiu paprociu, nes ir patys ju nenorejome, ju tik papraseme, kad truputuka padalyvautu, paskaitytu zodzius ir turetu pasieme su savimi gera nuotaika, bet labai nustebino bigsmile.gif , kai jau prie stalo, truputuka ikause eme skelt kalbas, o ypac juokinga buvo, nes liudinike, tai ipatingai buvo pries, o po to kalbejo issisiepusi. bigsmile.gif Tai manau, kad visi pasipucia pirmiausia, nes musiskei irgi jauniesiems streso vare, tai sutinka, tai likus kelioms dienoms nebe, zodziu negrazei elgesi, nes patys zino, kaip jautru, kokia itampa pries vestuves ir rupesciai, o cia dar kaprizai...Verkiau ne syki, bet aciu Dievui viskas baigesi gerai, liudininkai irgi patenkinti liko. biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lad: 09 balandžio 2007 - 10:05
QUOTE(lad @ 2007 04 04, 11:03)
niu va buvau nukentėjusioji, o gavaus kaltininke 4u.gif mus kai kvietė tai pasakė, kad reikės tik zakse patovėt ir pasirašyt, ir psio, visą kitą jų ir muzikantų reikalas, kadangi mes žmonės konkretūs perklausėm ar tikrai, nes jei reikės būt piršliais tai mes negalėsim - tuo metu ir negalėjom. Paskui laikui bėgant, bešnekant apie vestuves, pradėjo sakyt, kad nori to nori ano, ir t.t. vienu žodžiu garsiai nedrįso pasakyt, bet esmė buvo, kad nori, kad būtumėm piršliais, kadangi mes tuo metu vis dar negalėjom, tai paprašėm paisieškot kitų, bet neatsakėm, sakėm jei jau nerasit pabūsim. Tai va aplinkybės, deja, pasikeitė, ir piršliais galim būt - ir ... vėl pokalbis tiesus klausimas, vaikai ko jūs norit, gal jau užtenka mykt. Rezultatas - norim, kad būtumėt piršliais, norim vestuvių su VISOMIS tradicijomis ir norim jūsų, nes jūs mums atrodot idealus šeimos pavyzdys doh.gif tai va, ir ... būsim mes tais piršliais ir ruošiamės ir tikiuos pavyks, tik va keistas man tas įsivaizdavimas nors tu ką, ne nuo piršlių priklauso šeimyninė laimė, oi ne nuo piršlių, bet jei jie tiki, mes jų nuvilt tikrai nesiruošiam wub.gif
beje čia matau lankos ir nuotakos ir piršliai ir visi kiti gal kas turit pinigų stalo išpirkimui pavyzdžių. Būsiu labai dėkinga. sonata2324@yahoo.com

4u.gif Tikrai nenorejau paverst kaltais.

Mano pacios nuomone, tie visi paprociai siais laikais nebetinka, jokie rutu vainikeliai, jokie asarojimai motutes, ne tie laikai... Musiskes ruteliu neaugino, tevas dukru neatidave nemylimam... biggrin.gif Mes dareme be paprociu, stilingas, su mzyte simbolika seimos, bet be kazkokiu senu laiku paprociu. schmoll.gif Nebuvo jokiu vainikeliu, jokiu pirsliu, jokiu kalbu graudziu... schmoll.gif Ir mums tai patiko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta22 @ 2007 04 04, 17:25)

Mano pacios nuomone, tie visi paprociai siais laikais nebetinka, jokie rutu vainikeliai, jokie asarojimai motutes, ne tie laikai... Musiskes ruteliu neaugino, tevas dukru neatidave nemylimam...  biggrin.gif Mes dareme be paprociu, stilingas, su mzyte simbolika seimos, bet be kazkokiu senu laiku paprociu.  schmoll.gif Nebuvo jokiu vainikeliu, jokiu pirsliu, jokiu kalbu graudziu...  schmoll.gif Ir mums tai patiko.  biggrin.gif

pritariu 100%. Mes kvietėme į vestuves ir sakėme, kad reikės pabūti tik liudininkais, t.y. bažnyčioje pasirašyti į knygą. Teko įkalbinėti beveik ax.gif turbūt prisiklausė panašių pasakojimų kaip čia, kai sako, jog nieko nereikės, o vėliau pradeda aiškėti visi reikalavimai ir dar diesni norai.
iš esmės gavosi taip, jog liudininkai pasakė vieną gražią kalbą (na, bet kalbėjo beveik visi) ir buvo labai geros ir gražios vestuvės mirksiukas.gif
Atsakyti
cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lad: 09 balandžio 2007 - 10:16
mes kai kviteme i liudinikis drauguus,tai vienia tsisake,nes turi maza vaika ir vienu zpdziu negali.O kiti mielu noru sutiko ir pasake ,kad jiems garbe thumbup.gif ,tai pasakeme kad islydetuviu nebus ir pasiruosti tik minimaliai as jai padesiu.nes nusamdeme muzikantus kurie ves vakara,kad zmones galetu atsipalaiduoti.O liudinokai mus pasefuoti ir tiek.Jaunajai lupdzazius apnesti ar kazkas panasaus biggrin.gif
Atsakyti