Mes iš savo liudininkų tikimės, kad padėtų parašus bažnyčioje, truputėlį pakoordinuotų visus (pvz., padalinti žiedlapius, kad visi išmestų mums išėjus iš bažnyčios, pakalbintų visus paimti šampės taurę prie bažnyčios (aptarnaus restoranas). Po bažnyčios važiuosime kartu fotografuotis. Vakaro metu prašysim tik liudininko tosto, visa kita vakaro programa ir linksmybės- vedėjo ir dj. Nieko daugiau ir nesinori užkrauti, nors mūsų liudininkai aktyvūs, komunikabilūs, organizuoti, linksmi
QUOTE(Tendre @ 2013 07 19, 09:52)
Mes iš savo liudininkų tikimės, kad padėtų parašus bažnyčioje, truputėlį pakoordinuotų visus (pvz., padalinti žiedlapius, kad visi išmestų mums išėjus iš bažnyčios, pakalbintų visus paimti šampės taurę prie bažnyčios (aptarnaus restoranas). Po bažnyčios važiuosime kartu fotografuotis. Vakaro metu prašysim tik liudininko tosto, visa kita vakaro programa ir linksmybės- vedėjo ir dj. Nieko daugiau ir nesinori užkrauti, nors mūsų liudininkai aktyvūs, komunikabilūs, organizuoti, linksmi
Mum ir pasiseke su liudininkais, labai linksmi ir energingi
Pas mus gavosi komiškai: pakvietėm draugę ir draugą. Draugė pasiplovė likus keliems mėnesiams iki vestuvių, kitos merginos mažiau artimos ir vien tik dėl moteriškos lyties kviesti nenorėjom, tai pakvietėm dar vieną vaikiną. Aišku abiems vaikinams buvo šokas kai sužinojo, bet nepavedė. Patys aišku irgi nerimavom dėl žmonių reakcijos ir ypač kunigo reakcijos, bet kunigas pasakė, kad jam visai nesvarbu kas bus mūsų liudininkai, pažįstami, nepažįstami, vyrai, moterys... Bet buvo protingas ir juos pasodino ne kartu, kaip kad sodina poras, bet vieną man iš kairės, o kitą MB iš dešinės. Aišku atsirado tokių, kurie stebėjosi, bet mums buvo vienodai. Vestuvės praėjo labai linksmai. O liudininkai iki vestuvių net pažįstami nebuvo. Taip, kad nebijokit laužyt standartų, jei Jus kas nors paves ar jei tiesiog šiaip taip sugalvosit.
Mano liudininke ir mane nustebino, as jos net neprasiau, kad uzsakytu ziedlapius, nes planavau viska pati pirkti
Paneles prasau patarkit ar labai blogai neimti brolio i liudininkus, o rinktis draugus?
QUOTE(Kutinskyte @ 2013 08 11, 11:42)
Paneles prasau patarkit ar labai blogai neimti brolio i liudininkus, o rinktis draugus?
visu pirma viskas priklauso nuo jusu tarpusavio santykiu, pvz. as taip pat nekvieciau savo sesers liudininke (nors sutariame gerai) nes neradome liudininko, isskirti poru nenorejome, nes dauguma musu draugu vede, vienas bandymas buvo bet nesekmingas (MB geriausio draugo zmona papriestaravo ir jis atsisake ) todel praseme mano pusbroli su zmona
kvieskite tuos ka norite, nes nepatenkintu visada buvo ir bus, bet as jusu vietoje pasikalbeciau su broliu ir jam asmeniskai pasakyciau savo sprendima
Sveikos
uz menesiuko busim liudininkai, kiek zinau pareigos bus pradzioj baliaus pasakyti zodzius ir pirma tosta
bet patys nuo saves dar noretumem kokiu maloniu staigmenu, siurprizu jauniesiems paruosti tad gal turite kokiu patarimui, ideju, zaidimu ir tt
buciau dekinga jei kuri nepagailetu savo laiko ir atsiustu vestuviu scenariju
rataute@yahoo.com
dekui is anksto
uz menesiuko busim liudininkai, kiek zinau pareigos bus pradzioj baliaus pasakyti zodzius ir pirma tosta
bet patys nuo saves dar noretumem kokiu maloniu staigmenu, siurprizu jauniesiems paruosti tad gal turite kokiu patarimui, ideju, zaidimu ir tt
buciau dekinga jei kuri nepagailetu savo laiko ir atsiustu vestuviu scenariju
rataute@yahoo.com
dekui is anksto
QUOTE(Kutinskyte @ 2013 08 11, 11:42)
Perskaičiau ir susimasčiau, kad aš net nepagalvojau apie savo brolį ir jo žmoną
Prašysim sužadėtinio pusbrolio su žmona paliūdyt.
Mano nuomone tikrai nėra blogai
Liudininkai turėjo būti vyro sesuo su savo vyru, bet kelios dienos iki vestuvių susirgo jų maži vaikai, jos vyrui teko likti su vaikais ligoninėje. Gavome dvi dienos iki vestuvių ieškotis kito liudininko, tai juo sutiko būti vyro dėdė. Liudininkai buvo pasiruošę vestuvėms labai gerai: buvo ir žaidimų, ir jaudinančių akimirkų, visokių įdomybių vyro sesuo buvo prigalvojusi
QUOTE(AfricanSun @ 2013 09 04, 22:42)
Liudininkai turėjo būti vyro sesuo su savo vyru, bet kelios dienos iki vestuvių susirgo jų maži vaikai, jos vyrui teko likti su vaikais ligoninėje. Gavome dvi dienos iki vestuvių ieškotis kito liudininko, tai juo sutiko būti vyro dėdė. Liudininkai buvo pasiruošę vestuvėms labai gerai: buvo ir žaidimų, ir jaudinančių akimirkų, visokių įdomybių vyro sesuo buvo prigalvojusi
jums tikrai pasisekė ir kad radote, ir kad "naujieji" liudininkai spėjo pasiruošti
QUOTE(Kutinskyte @ 2013 08 11, 12:42)
nematau, cia nieko blogo tikrai