Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

QUOTE(mazyte_pastaptis @ 2012 07 03, 16:11)
sveikute SM, man iskilo toks klausimukas, ar gali baznycioj paliudyti pvz fotografe kuri fotografuos vestuves? ar kunigas nebutu pries?

kodėl kas nors turėtų būti prieš? jus galite kviesti į liūdininkus bet kurį pilnametį asmenį.
Atsakyti
Merginos SOS[COLOR=red] turiu klausima. Mus su vyru pakviete i vestuves buti Liudininkais,jaunoji mane patikino kad vestuviu nebus tik nueisim i zaksa pasirasysim ir ale tada pasifotkint ir i koki restorana su ju tevais ir mes papietauti.Prasymas buwo apsirengti sventiskai tik suknele mano turetu but ne Ilga ir ne juoda.SUTIKOM.O va db kelios dienos iki vestuviu suzinau kad balius bus sodyboj su 30zmoniu,muzikantai ir mat jaunajai nepatiko mano suknele,nes marga ji mat nori vienspalves,o mes turim maza vaika ir sakem kad busim tik kelias valandas.Ji nori kad tureciau puokste sutikau ir uz ja susimokesiu.BET db galvoju o tai kaip mes eisim i ta baliu db?Tai o jei reikes ishpirkti stala ir t.t.?Mes juk nieko neturim nei saldainiu nei buteliu(ji sake nereikia) O kaip jus manot?As nieko nesiruosiau nei kalbos Zodziu nieko!pasiruosiau tik sukuosena suknele,vyro apranga ir pasiimsim pasus.
AJ.. dar mes patys turim nuvaziuoti prie zakso ir ten ju laukti..
Tai kaip manot mes dar vis paprasti liudininkai ar visgi kad jau eina ir puokstes ir muzikantai ir viskas tai mums nereiktu kokio torto,saldainiu buteliu ir kalbu? unsure.gif
Atsakyti
Euforija, labai sunku ką patarti, juk čia tik nuotaka ir gali atsakyti į visus kilusius klausimus. Paskambinkit jai ir tiesiai šviesiai paklauskite, ko jie tikisi iš jūsų. Aš asmeniškai išvardijau visus punktus, ko tikiuosi iš liudininkų, bet reikalavimų nė vieno nepakeičiau, tai man atrodo, kad jiems ir nekilo dvejonių... g.gif
Atsakyti
Tai va tas mane ir nervina kad jie kai atvare musu kviesti jie mat labai prashe nes norejo susituokusios poros o is visu artimu zmoniu ale tik mes tokie(as jos nepazystu jos vyras MANO draugas) ir as jos Tiesiai sviesiai paklausiau Kaip tu mus isivaizduoji? Ji man atsake kad jus busit tik Liudininkai ir jums reikes tik pasirasyti,aisku pasipuoskit vyras su kostiumu o tu apsirenk kokia suknele tik ne ilga ir ne juoda.Ishsirinkau suknele su rozem ir ji tokia rausvoka kaip marga siektiek.Ji paprase ja nufotkint as nufotkinau ji man parase(gyvena uzsieny) kad jai atrodo jog suknele per prasta ir ji nenori kad buciau su marga!Nori kad buciau su vienspalve ir mat ji roziu nekencia!Ir kai taremes as iskart pasakiau tu pati ishrink puokste as uz ja susimokesiu tai ji ishrinko kalija sakau tai ten tinka zalsvos arba gelsvos kalijos o ji pradejo putotis kafd nueiciau i sukneleiu salona kur ji nuomojasi suknele ir ten paziureciau.As nuejau ir sukneles nuoma 200lt as tiesiai sviesiai pasakiau kad man 3-5valandom tai yra perdaug ir as jau nusipirkau suknele tad kitos nepirksiu nebent ji finansuoja,tada ji patilejo 2paras ir parase poto kad Atsipraso kad ishliejo pykti nes mat ten kazkas ale jai nesigauna ir t.t. ir pasake kad deciausi kokia noriu suknele ir va pasirodo kad jau vestuves bus su 30zmoniu ir muzikantais.Katik paskambinau pasake kad nieko nereikia.Nu ***** kaip bijau kad teks ishpirkinet stala ar kazka shneketi nes nieko nesiruosiau..Gal zinot ka svocios shneka kai prie stalo na ka ten sako apie tai kad sutuokem ten poras ir t..t. kur galima paskaitinet svociu kalbu?
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 09 06, 21:10)
Tai va tas mane ir nervina kad jie kai atvare musu kviesti jie mat labai prashe nes norejo susituokusios poros o is visu artimu zmoniu ale tik mes tokie(as jos nepazystu jos vyras MANO draugas) ir  as jos Tiesiai sviesiai paklausiau Kaip tu mus isivaizduoji? Ji man atsake kad jus busit tik Liudininkai ir jums reikes tik pasirasyti,aisku pasipuoskit vyras su kostiumu o tu apsirenk kokia suknele tik ne ilga ir ne juoda.Ishsirinkau suknele su rozem ir ji tokia rausvoka kaip marga siektiek.Ji paprase ja nufotkint as nufotkinau ji man parase(gyvena uzsieny) kad jai atrodo jog suknele per prasta ir ji nenori kad buciau su marga!Nori kad buciau su vienspalve ir mat ji roziu nekencia!Ir kai taremes as iskart pasakiau tu pati ishrink puokste as uz ja susimokesiu tai ji ishrinko kalija sakau tai ten  tinka zalsvos arba gelsvos kalijos o ji pradejo putotis kafd nueiciau i sukneleiu salona kur ji nuomojasi suknele ir ten paziureciau.As nuejau ir sukneles nuoma 200lt as tiesiai sviesiai pasakiau kad man 3-5valandom tai yra perdaug ir as jau nusipirkau suknele tad kitos nepirksiu nebent ji finansuoja,tada ji patilejo 2paras ir parase poto kad Atsipraso kad ishliejo pykti nes mat ten kazkas ale jai nesigauna ir t.t. ir pasake kad deciausi kokia noriu suknele ir va pasirodo kad jau vestuves bus su 30zmoniu ir muzikantais.Katik paskambinau pasake kad nieko nereikia.Nu ***** kaip bijau kad teks ishpirkinet stala ar kazka shneketi nes nieko nesiruosiau..Gal zinot ka svocios shneka kai prie stalo na ka ten sako apie tai kad sutuokem ten poras ir t..t. kur galima paskaitinet svociu kalbu?

as tai esant tokioms salygoms is viso atsisakyciau buti liudininkais
pats zodis "liudininkai" reiskia paludyti ir nieko daugiau.kai mes praseme buti liudininkais(mano pusbroli su zmona) tai jokiu reikalavimu jiems nekeleme
tik parasu praseme ,jokiu geliu nei as nei pati liudininke nepirko.
liudininke vilkejo oficinio stiliaus ruda suknele, as asmeniskai su tokia neiciau i vestuves , bet cia jos pasirinkimas ir nieko blogo nematau.
jeigu jau jaunieji nori kaz ko isskirtinio ir pagal ju norus tai manau patys ir turi uz tuos norus susimoketi
as tai jau tiktai ju nepildyciau doh.gif
rugsejo gale dalyvausime keistose vestuvese kur pulkas bus is vedusiu poru thumbup.gif esame pakviesti ir mes, jaunosios vienas prasymas, melyna suknele o viso kito -saldainiu, buteliu, puokstes mes tikrai nezadame pirkti.
po vestuviu parasysiu kaip viskas praejo smile.gif
o jus maziau jaudinkites del kitu, cia juk ne sesers ar brolio vestuves, ziurekite saves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 09 06, 22:10)
bijau kad teks ishpirkinet stala ar kazka shneketi nes nieko nesiruosiau..Gal zinot ka svocios shneka kai prie stalo na ka ten sako apie tai kad sutuokem ten poras ir t..t. kur galima paskaitinet svociu kalbu?

pimkit butelį degtinės, šampano, kg saldainių ir turėkit dėl viso pikto smile.gif vistiek, jei neprireiks, susivartos. o kalba irgi nieko mandro, papasakosit, kad va buvot santuokų rūmuose, turite liudijimą, parodysit, paskaitysit, paprašysit melagių užėmusių stalą įrodymų, kad jie irgi tuokėsi, bla bla bla, ir viskas! mirksiukas.gif
tuo labiau, jaunoji pasakė, kad nieko nereikia, eikit ramia galva.
mūsų irgi prašė būti tik liūdininkais, klausėm jaunųjų, ko jie iš mūsų tikisi, ar to/ano reikia/nereikia, viską aptarėm, taip ir buvo per vestuves, o paskui per gimines atėjo gandai, kad jie iš mūsų daugiau tikėjosi mastau.gif bet aš visiškai dėl to nesijaudinu, mano sąžinė rami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 rugsėjo 2012 - 07:39
QUOTE(zuzla @ 2012 09 07, 08:38)
pimkit butelį degtinės, šampano, kg saldainių ir turėkit dėl viso pikto smile.gif vistiek, jei neprireiks, susivartos. o kalba irgi nieko mandro, papasakosit, kad va buvot santuokų rūmuose, turite liudijimą, parodysit, paskaitysit, paprašysit melagių užėmusių stalą įrodymų, kad jie irgi tuokėsi, bla bla bla, ir viskas! mirksiukas.gif
tuo labiau, jaunoji pasakė, kad nieko nereikia, eikit ramia galva.
mūsų irgi prašė būti tik liūdininkais, klausėm jaunųjų, ko jie iš mūsų tikisi, ar to/ano reikia/nereikia, viską aptarėm, taip ir buvo per vestuves, o paskui per gimines atėjo gandai, kad jie iš mūsų daugiau tikėjosi mastau.gif bet aš visiškai dėl to nesijaudinu, mano sąžinė rami.

teisingai sakai taip ir padarysiu,pati sake kad nieko nereikia ir t.t. jei ka mano sazine rami kad jos klausiau o ji sake kad nieko..
Atsakyti
Mūsų vestuvėse liudininkai buvo tik liudininkai. Jokių eilių nedeklamavo, eilėraščių neskaitė, šventės nevedė ir neorganizavo, tam buvo vedėjas. Liudininkų pareiga buvo tik gražiai atrodyti ir padėti parašus, ačiū jiems už tai smile.gif

Manau, kad tokius dalykus su žmonėmis reikia aptarti iš anksto- ko iš jų tikitės, kaip įsivaizduojate visą šventės eigą ir t.t., tada neliks jokių nesusipratimų ir jokių nuoskaudų, kad kažkas kažko nepadarė ir pan. Nes visi esam labai skirtingi žmonės ir labai skirtingai viską įsivaizduojam smile.gif Aš tarkim, jei mane kas kviestų būti liudininke, irgi įsivaizduočiau, kad reikės tik padėti parašą ir mano "darbas" tuom baigsis smile.gif Mano nuomone, liudininkai tik tam ir yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 09 rugsėjo 2012 - 10:42
Na ka stai ir po vestuviu ir kaip ir maniau kad musu darbas nebuwo vien parasu padejimas kaip buwo zadeta.
Zula-aciu uz patarima isimesti saldainiu ir buteli tai neuwau kaip kvaile kai pavoge nuotaka ir reikejo ja ishpirkti.. doh.gif Bet viskas cia dzin,kai staiga liepe liudinkams shneketi ir kai uzklause ar bus kokiu zaidimu,tai visa laime Aciu kitai fortumietei(neatsimenu nicko) kuri man i e-maila atsiunte savo scenariju ir pasinaudojau ir jos tostais ir zaidimais. Tai va tiek.
Atsakyti
Labas rytas visoms!
Reikia man Jusu pagalbos... 4u.gif gal kuri nors is Jusu turi vestuviu scenariju ir galetu ji man atsiusti (jzinkevic@gmail.com)?nes vestuves jau ne uzkalnu o dar nieko nabeturim... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 09 10, 16:26)
Na ka stai ir po vestuviu ir kaip ir maniau kad musu darbas nebuwo vien parasu padejimas kaip buwo zadeta.
Zula-aciu uz patarima isimesti saldainiu ir buteli tai neuwau kaip kvaile kai pavoge nuotaka ir reikejo ja ishpirkti.. doh.gif  Bet viskas cia dzin,kai staiga liepe liudinkams shneketi ir kai uzklause ar bus kokiu zaidimu,tai visa laime Aciu kitai fortumietei(neatsimenu nicko) kuri man i e-maila atsiunte savo scenariju ir pasinaudojau ir jos tostais ir zaidimais. Tai va tiek.

o jus jauniesiems po vestuviu uzsiminete kad buvo kitaip tartasi
kad prase Jusu tik parasu smile.gif as tai nieko nesiruosciau ir nieko neimtu jeigu butu sutarta
cia jau butu jaunu reikalas, as jau tikrai prastai nesijausciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

paskaitinejau foruma bet noriu paprasyti pagalbos, gal kuriai teko buti liudininkais, nes mus i tokias pareigas pakviete, po kol kas sake nieko daug nenori- tik uzimti prie stalo zmones ir pravesti kelis zaidimus. Gal kas turit nesudetinga be tradiciniu paprociu scenariju? Buciau labai dekinga jei imestumet i AZ.
Atsakyti