QUOTE(Euforija911 @ 2012 09 06, 21:10)
Tai va tas mane ir nervina kad jie kai atvare musu kviesti jie mat labai prashe nes norejo susituokusios poros o is visu artimu zmoniu ale tik mes tokie(as jos nepazystu jos vyras MANO draugas) ir as jos Tiesiai sviesiai paklausiau Kaip tu mus isivaizduoji? Ji man atsake kad jus busit tik Liudininkai ir jums reikes tik pasirasyti,aisku pasipuoskit vyras su kostiumu o tu apsirenk kokia suknele tik ne ilga ir ne juoda.Ishsirinkau suknele su rozem ir ji tokia rausvoka kaip marga siektiek.Ji paprase ja nufotkint as nufotkinau ji man parase(gyvena uzsieny) kad jai atrodo jog suknele per prasta ir ji nenori kad buciau su marga!Nori kad buciau su vienspalve ir mat ji roziu nekencia!Ir kai taremes as iskart pasakiau tu pati ishrink puokste as uz ja susimokesiu tai ji ishrinko kalija sakau tai ten tinka zalsvos arba gelsvos kalijos o ji pradejo putotis kafd nueiciau i sukneleiu salona kur ji nuomojasi suknele ir ten paziureciau.As nuejau ir sukneles nuoma 200lt as tiesiai sviesiai pasakiau kad man 3-5valandom tai yra perdaug ir as jau nusipirkau suknele tad kitos nepirksiu nebent ji finansuoja,tada ji patilejo 2paras ir parase poto kad Atsipraso kad ishliejo pykti nes mat ten kazkas ale jai nesigauna ir t.t. ir pasake kad deciausi kokia noriu suknele ir va pasirodo kad jau vestuves bus su 30zmoniu ir muzikantais.Katik paskambinau pasake kad nieko nereikia.Nu ***** kaip bijau kad teks ishpirkinet stala ar kazka shneketi nes nieko nesiruosiau..Gal zinot ka svocios shneka kai prie stalo na ka ten sako apie tai kad sutuokem ten poras ir t..t. kur galima paskaitinet svociu kalbu?
as tai esant tokioms salygoms is viso atsisakyciau buti liudininkais
pats zodis "liudininkai" reiskia paludyti ir nieko daugiau.kai mes praseme buti liudininkais(mano pusbroli su zmona) tai jokiu reikalavimu jiems nekeleme
tik parasu praseme ,jokiu geliu nei as nei pati liudininke nepirko.
liudininke vilkejo oficinio stiliaus ruda suknele, as asmeniskai su tokia neiciau i vestuves , bet cia jos pasirinkimas ir nieko blogo nematau.
jeigu jau jaunieji nori kaz ko isskirtinio ir pagal ju norus tai manau patys ir turi uz tuos norus susimoketi
as tai jau tiktai ju nepildyciau
rugsejo gale dalyvausime keistose vestuvese kur pulkas bus is vedusiu poru
esame pakviesti ir mes, jaunosios vienas prasymas, melyna suknele o viso kito -saldainiu, buteliu, puokstes mes tikrai nezadame pirkti.
po vestuviu parasysiu kaip viskas praejo
o jus maziau jaudinkites del kitu, cia juk ne sesers ar brolio vestuves, ziurekite saves