As irgi galvoju, ne i pirslius gi kvieciu pulko nedarysiu ir per pati baliu gi ne kartu reiks sedet o tiesiog patoveti salia viena svarbiausiu musu gyvenime akimirku
Mes taip pat pulko nedarom Pasirinkome liūdininkais MB pusbrolį su žmona, net nebuvo minties ardyti porų Kažkaip liūdininkais ir rinkomės šeimą kuri mum būtų kaip pavyzdys taip pat jų mergaitės neš mums žiedus bažnyčioje, taigi mum labai gražiai atrodo, kad jų visa šiema kartu
QUOTE(lanvin @ 2012 05 18, 08:22)
Sveikos nuotakos
Ar galetumete patarti, norime vestuviu be poru ir be pirsliu, o liudininkais noretumeme kviesti mano seseri ir manojo broly, bet jis vedes ar nebus nesusipratimu kaip galvojat kaip jum atrodo
Ar galetumete patarti, norime vestuviu be poru ir be pirsliu, o liudininkais noretumeme kviesti mano seseri ir manojo broly, bet jis vedes ar nebus nesusipratimu kaip galvojat kaip jum atrodo
Jeigu liudininkų pareiga bus tik padėti parašus, tada jokių problemų. Bet jeigu liudininkai bus panašūs į piršlius, kai reikės gamtoj žaidimus žaist ir pan., visą dieną kartu leist, tai nelabai tada, manyčiau...
---
Mūsų liudininkai bus draugų pora, dar nevedę ir nematau jokios tame problemos tiesiog mes labai artimai bendraujam ir jie su malonumu pasiryžo tokiam "darbui"
QUOTE(agneta29 @ 2012 05 28, 14:46)
mes kaip ir su vyru pakviesti i liudininkus sake nereikes nieko tik pasirasyt bet kaip visada kazka reikia daryt kadangi pirma karta busim liudininkais tai net nezinau nuo ko pradeti gal kas gali patarti visa programa zaidimuka ir ka is vis reikia daryti aciu
Na mes asmeniškai, kai prašėme liudininkų, kad tik parašų iš jų norime, tai žaidimai tikrai nepatiktų Bet apgalvokite situaciją, tik sakau, nepadarykite visko per daug
Sveikos,
jungiuos ir aš į jūsų būrį
kokia gera idėja
mes irgi paprašėme tik, kad bažnyčioje pasirašytų, jokių vestuvių tradicijų ir viso kito.. rami vakarienė restorane ir viskas. Tikiuosi taip ir bus
jungiuos ir aš į jūsų būrį
QUOTE(Ronny @ 2012 03 27, 09:57)
mums jaunoji užsakė gėles, liudininkui į švarką, o man ant rankos, kad kaip ir sakėte, puokštė nesimėtytų, nes tikrai trukdytų
kokia gera idėja
QUOTE(Aurore_ @ 2012 05 28, 19:22)
Na mes asmeniškai, kai prašėme liudininkų, kad tik parašų iš jų norime, tai žaidimai tikrai nepatiktų
mes irgi paprašėme tik, kad bažnyčioje pasirašytų, jokių vestuvių tradicijų ir viso kito.. rami vakarienė restorane ir viskas. Tikiuosi taip ir bus
Mūsų liudytojai praktiškai tik parašiukus padėjo, tikėjomės daugiau. Jokių piršlių nebuvo.
o mes prasem, kad musu liudytojai truputeli butu tokie, kurie isjudina visus
Pas mus liudininkais buvo vedusiu draugu pora, kuriu seima mums atrodo puikus sektinas pavyzdys tai ju pareiga buvo padeti parasus, paduoti po ceremonijos vokeli kunigui, paimti santuokos liudijima, atiduoti ji per vakariene, pasakyti tosta ir paskui buvo ale "pirslio-liudininko" sokis jau antra vestuviu diena per linksmybes, bet sugalvotas ekspromtu
Sveikos
Ar liudininkai ar patys jaunieji turetu duoti vokeli kunigui po ceremonijos? Ar galima duoti pries ceremonija ar po jos?
Ar liudininkai ar patys jaunieji turetu duoti vokeli kunigui po ceremonijos? Ar galima duoti pries ceremonija ar po jos?
QUOTE(ruta.s @ 2012 07 03, 09:38)
Ar liudininkai ar patys jaunieji turetu duoti vokeli kunigui po ceremonijos?
Ar galima duoti pries ceremonija ar po jos?
Ar galima duoti pries ceremonija ar po jos?
kaip susitarsit su liūdininkais.
prieš ceremoniją kunigas pakvies į kambariuką visus keturis, tai išeinant ir galima paduoti.
sveikute SM, man iskilo toks klausimukas, ar gali baznycioj paliudyti pvz fotografe kuri fotografuos vestuves? ar kunigas nebutu pries?