Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

Aš su tokiu klausimu. Kviečiam vieną porą būti liudininkais mūsų vestuvėse. Oficialaus pakvietimo iš mūsų pusės dar nebuvo. Ruošiames su jais susitikti. Reikia kažkokio akcento kviečiant porą į liudininkus? Pvz. nupirkti gėlių merginai? blush2.gif
Gal mano klausimas ne vietoje, tuomet atsiprašau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'automne: 14 gegužės 2012 - 18:37
QUOTE(L'automne @ 2012 05 14, 19:36)
Aš su tokiu klausimu. Kviečiam vieną porą būti liudininkais mūsų vestuvėse. Oficialaus pakvietimo iš mūsų pusės dar nebuvo. Ruošiames su jais susitikti. Reikia kažkokio akcento kviečiant porą į liudininkus? Pvz. nupirkti gėlių merginai? blush2.gif
Gal mano klausimas ne vietoje, tuomet atsiprašau. blush2.gif

mes kai kvietem nusivezem sampano ir pyrago smile.gif ,jokiu geliu ar dar kazko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 05 14, 19:19)
mes kai kvietem nusivezem sampano ir pyrago smile.gif ,jokiu geliu ar dar kazko g.gif

Bet mes susitiksim su jais ne ju namuose, o kavineje. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 05 14, 20:49)

jei kviečiat, sumokėkit už juos ir tiek smile.gif
gėlės moteriai būtų ne prie ko..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 14, 19:51)
jei kviečiat, sumokėkit už juos ir tiek smile.gif
gėlės moteriai būtų ne prie ko..

Tai zinoma susimokesim.
Man kazkokia mintis kuzdejo kad reikia kokio oficialumo. Geles cia paminejau kaip pavyzdi... blush2.gif
Net nezinau ar tokiu atveju pakvietima jiems iteikti. g.gif mastau.gif Man kazkaip ne i tema atrodo. Juk zinom, kad jie sutinka.
Atsakyti
A6 tai buvau pasiruošus mažą kalbelę, kurios finalo mūsų liūdininkai tikėjosi kitokios rolleyes.gif ... tai galiausiai gavosi labai juokingai kai matėme jų besikeičiančias reakcijas... lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes be jokio oficialumo pakvietėm: netgi ne akis į akį būdami biggrin.gif Nei kavinės, nei šampano, nei vakarienės... Tiesiog mūsų liudininkė užsienyje, parašiau jai el. paštu, o liudininkas kitame mieste, bet retai susitinkam.
Čia turbūt kaip kam priimtina, mums ir taip norma yra ir niekas dėl to nepyksta ir jaučiasi patogiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos nuotakos 4u.gif
Ar galetumete patarti, norime vestuviu be poru ir be pirsliu, o liudininkais noretumeme kviesti mano seseri ir manojo broly, bet jis vedes ar nebus nesusipratimu unsure.gif kaip galvojat kaip jum atrodo
Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2012 05 18, 08:22)
Sveikos nuotakos  4u.gif
Ar galetumete patarti, norime vestuviu be poru ir be pirsliu, o liudininkais noretumeme kviesti mano seseri ir manojo broly, bet jis vedes ar nebus nesusipratimu  unsure.gif  kaip galvojat kaip jum atrodo

mūsų vestuvėse liudininkais buvo MB pusbrolis ir pusseserė, kurie tarpusavy brolis ir sesuo, abu turi žmoną/vyrą, jokių nesusipratimų nebuvo, bet čia turbūt nuo žmonių priklauso smile.gif yra ir tokių, kuriems pasirodytų "kaip čia taip"..
Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2012 05 18, 07:22)
Sveikos nuotakos  4u.gif
Ar galetumete patarti, norime vestuviu be poru ir be pirsliu, o liudininkais noretumeme kviesti mano seseri ir manojo broly, bet jis vedes ar nebus nesusipratimu  unsure.gif  kaip galvojat kaip jum atrodo

as tai nematau nieko blogo
bet cia jau nuo zmoniu priklauso
mums irgi panasiai buvo norejau kviesti savo sese ir MB geriausia drauga kuris vedes
tai jo zmona tokia scena iskela kodel jos nekvieciame i liudininkes o tik ji
tai ji manes jauciu iki gyvenimo pabaigos nekes lotuliukas.gif
nes dabar kai susitinkame tai tokia isizeiduse vaidina
man tai cia juokinga ir nekreipiu demesio bet kaip sakau "kaimas yra kaimas" ir nieko nepadarysi
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 05 14, 20:49)

uzmokeit jus ir uz juos,ir viskas isspresta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lanvin @ 2012 05 18, 08:22)
Sveikos nuotakos  4u.gif

man graziau ir smagiau butu jei seima neardoma,nes taip galima pagalvot kad kazkieno antra puse yra per prasta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 05 18, 22:03)
man graziau ir smagiau butu jei seima neardoma,nes taip galima pagalvot kad kazkieno antra puse yra per prasta schmoll.gif

apie ką aš ir sakiau smile.gif juk dauguma į liudininkus kviečia ne šiaip sau žmones, jei tai antrai pusėj nejauti to paties kaip tam žmogui, kodėl turi ją kviesti mastau.gif kad jai būtų smagiau? o gal vis dėlto ta diena yra jaunųjų smile.gif
Atsakyti