Aš su tokiu klausimu. Kviečiam vieną porą būti liudininkais mūsų vestuvėse. Oficialaus pakvietimo iš mūsų pusės dar nebuvo. Ruošiames su jais susitikti. Reikia kažkokio akcento kviečiant porą į liudininkus? Pvz. nupirkti gėlių merginai?
Gal mano klausimas ne vietoje, tuomet atsiprašau.
QUOTE(L'automne @ 2012 05 14, 19:36)
Aš su tokiu klausimu. Kviečiam vieną porą būti liudininkais mūsų vestuvėse. Oficialaus pakvietimo iš mūsų pusės dar nebuvo. Ruošiames su jais susitikti. Reikia kažkokio akcento kviečiant porą į liudininkus? Pvz. nupirkti gėlių merginai?
mes kai kvietem nusivezem sampano ir pyrago ,jokiu geliu ar dar kazko
QUOTE(Echmėja @ 2012 05 14, 19:19)
mes kai kvietem nusivezem sampano ir pyrago ,jokiu geliu ar dar kazko
Bet mes susitiksim su jais ne ju namuose, o kavineje.
QUOTE(L'automne @ 2012 05 14, 20:49)
jei kviečiat, sumokėkit už juos ir tiek
gėlės moteriai būtų ne prie ko..
QUOTE(zuzla @ 2012 05 14, 19:51)
Tai zinoma susimokesim.
Man kazkokia mintis kuzdejo kad reikia kokio oficialumo. Geles cia paminejau kaip pavyzdi...
Net nezinau ar tokiu atveju pakvietima jiems iteikti. Man kazkaip ne i tema atrodo. Juk zinom, kad jie sutinka.
A6 tai buvau pasiruošus mažą kalbelę, kurios finalo mūsų liūdininkai tikėjosi kitokios ... tai galiausiai gavosi labai juokingai kai matėme jų besikeičiančias reakcijas...
O mes be jokio oficialumo pakvietėm: netgi ne akis į akį būdami Nei kavinės, nei šampano, nei vakarienės... Tiesiog mūsų liudininkė užsienyje, parašiau jai el. paštu, o liudininkas kitame mieste, bet retai susitinkam.
Čia turbūt kaip kam priimtina, mums ir taip norma yra ir niekas dėl to nepyksta ir jaučiasi patogiai
Čia turbūt kaip kam priimtina, mums ir taip norma yra ir niekas dėl to nepyksta ir jaučiasi patogiai
Sveikos nuotakos
Ar galetumete patarti, norime vestuviu be poru ir be pirsliu, o liudininkais noretumeme kviesti mano seseri ir manojo broly, bet jis vedes ar nebus nesusipratimu kaip galvojat kaip jum atrodo
Ar galetumete patarti, norime vestuviu be poru ir be pirsliu, o liudininkais noretumeme kviesti mano seseri ir manojo broly, bet jis vedes ar nebus nesusipratimu kaip galvojat kaip jum atrodo
QUOTE(lanvin @ 2012 05 18, 08:22)
Sveikos nuotakos
mūsų vestuvėse liudininkais buvo MB pusbrolis ir pusseserė, kurie tarpusavy brolis ir sesuo, abu turi žmoną/vyrą, jokių nesusipratimų nebuvo, bet čia turbūt nuo žmonių priklauso yra ir tokių, kuriems pasirodytų "kaip čia taip"..
QUOTE(lanvin @ 2012 05 18, 07:22)
Sveikos nuotakos
as tai nematau nieko blogo
bet cia jau nuo zmoniu priklauso
mums irgi panasiai buvo norejau kviesti savo sese ir MB geriausia drauga kuris vedes
tai jo zmona tokia scena iskela kodel jos nekvieciame i liudininkes o tik ji
tai ji manes jauciu iki gyvenimo pabaigos nekes
nes dabar kai susitinkame tai tokia isizeiduse vaidina
man tai cia juokinga ir nekreipiu demesio bet kaip sakau "kaimas yra kaimas" ir nieko nepadarysi
QUOTE(L'automne @ 2012 05 14, 20:49)
uzmokeit jus ir uz juos,ir viskas isspresta
Papildyta:
QUOTE(lanvin @ 2012 05 18, 08:22)
Sveikos nuotakos
man graziau ir smagiau butu jei seima neardoma,nes taip galima pagalvot kad kazkieno antra puse yra per prasta
QUOTE(Echmėja @ 2012 05 18, 22:03)
man graziau ir smagiau butu jei seima neardoma,nes taip galima pagalvot kad kazkieno antra puse yra per prasta
apie ką aš ir sakiau juk dauguma į liudininkus kviečia ne šiaip sau žmones, jei tai antrai pusėj nejauti to paties kaip tam žmogui, kodėl turi ją kviesti kad jai būtų smagiau? o gal vis dėlto ta diena yra jaunųjų