Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

O aš nesusigaudau.. esu girdėjusi dvi versijas: 1. kad liudininkai turi būti darni, susituokusi, ilgai ir laimingai jau išgyvenusi šeima. 2. kad turi būti jauni žmonės kažkokie.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 19, 22:01)
O aš nesusigaudau.. esu girdėjusi dvi versijas: 1. kad liudininkai turi būti darni, susituokusi, ilgai ir laimingai jau išgyvenusi šeima. 2. kad turi būti jauni žmonės kažkokie..  unsure.gif

cia kaip kas nori. bet dazniausiai kam yra svarbu tas ima seima,kuri graziai gyvena,tipo turi liudininkai rodyti pavyzdy jauniesiems 4u.gif
Atsakyti
pagal senuosius lietuviu paprocius visada budavo 2 poros pirsliu -is vienos ir kitos puses , bet ju funkcija buvo pamokyti jaunuosius,isgirti viena ir antra puse skirtingo,ms giminems, perduoti savo patirti.
o kaip liudininkai eidavo pirma pamerges ir pabrolio pora - nevede jauni zmones
dabar daro kas kaip nori smile.gif
girdejau atveju kad liudininkai buna - 2 vyrai ar 2 moterys thumbup.gif

Atsakyti
ačiū 4u.gif aš imsiu ilgai gyvenančią darnią šeimą tada, noriu, kad būtu kaip palinkėjimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 03 20, 08:03)
girdejau atveju kad liudininkai buna - 2 vyrai ar 2 moterys  thumbup.gif

Labai gražu man thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candyfloss: 20 kovo 2012 - 12:00
Sveikos 4u.gif

Ir mus pakvietė liudininkais gegužės pradžioj būt, tai renkuosi info rolleyes.gif

Ir bijau ir smagu dėl jaunųjų wub.gif
Atsakyti
Norėčiau pasiteirauti, ar liudininkams yra būtinos gėlių puokštelės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2012 03 27, 07:16)
Norėčiau pasiteirauti, ar liudininkams yra būtinos gėlių puokštelės?  ax.gif

Esu keliose vestuvėse buvusi, kur liūdininkams buvo daroma puokštės, bet ar tai būna negaliu pasakyti. Savose darysiu ir liūdininkei puokštę ir liūdininkui gėlytę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2012 03 27, 08:16)
Norėčiau pasiteirauti, ar liudininkams yra būtinos gėlių puokštelės?  ax.gif

man ji buvo nereikalinga ax.gif bet čia jau kaip sutarsit su jaunais smile.gif va zaliaskare darys liudininkams savo sąskaita, man pačiai reikėjo daryti, jaunoji pageidavo..
jei norisi gėlių, tai man geriau atrodytų gyvos gėlės liudininkės plaukuose ir gėlytė ant liudininko švarko atlapo smile.gif rankose puokštė tiesiog trukdo, nes reikia padėti tą aną, paskui ta puokštė mėtosi bele kur..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 27, 08:02)
rankose puokštė tiesiog trukdo, nes reikia padėti tą aną, paskui ta puokštė mėtosi bele kur..

mums jaunoji užsakė gėles, liudininkui į švarką, o man ant rankos, kad kaip ir sakėte, puokštė nesimėtytų, nes tikrai trukdytų smile.gif
Atsakyti
man ji buvo nereikalinga ax.gif bet čia jau kaip sutarsit su jaunais smile.gif va zaliaskare darys liudininkams savo sąskaita, man pačiai reikėjo daryti, jaunoji pageidavo..
jei norisi gėlių, tai man geriau atrodytų gyvos gėlės liudininkės plaukuose ir gėlytė ant liudininko švarko atlapo smile.gif rankose puokštė tiesiog trukdo, nes reikia padėti tą aną, paskui ta puokštė mėtosi bele kur..

Man irgi labiau prie širdies būtų gėlytės plaukuose, reikės savo liudininkų paklausti, kaip jie labiau norėtų smile.gif
Atsakyti

Dėl gyvų gėlių į plaukus... tai aš pati nelabai linkusi jas dėtis cool.gif O dėl puokštytės ant rankos liūdininkei manau, kad reikia pamastyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliaskare: 27 kovo 2012 - 10:45