Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

QUOTE(Meletele @ 2012 02 27, 21:36)
pas mus net kalbos apie tai nebuvo... abu be jokiu diskusiju nusprendem: jo brolis ir mano sesuo, kitu net variantu nesvarstem smile.gif

na sagu kad taip greit apsisprendet,nors man tai kavaila imti broly ar sese i liudininkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 02 27, 22:39)
na sagu kad taip greit apsisprendet,nors man tai kavaila imti broly ar sese i liudininkus doh.gif

Kas čia kvailo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Candyfloss @ 2012 02 28, 11:24)
Kas čia kvailo?  g.gif

o kdl butent juos pasirinkot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly2012 @ 2012 02 27, 01:16)
Kokia nuostabi įdėja smile.gif aš tiek ilgai suku sau galvą, ką daryti su liudininkais ...  Ačiū už genialią įdėją smile.gif

Ačiū smile.gif 4u.gif Šaunu, kad patiko. Bandykit jūs senelius prašyti, įdomu kaip jūsiškiai, ar sutiks. Mes net nenutuokėm, kad gali nesutikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 02 28, 20:43)

Man įdomu, kodėl jums yra kvaila kviesti liudininkais brolį ar sesę? g.gif
Ką mes pasirinkome, tai tik mūsų reikalas laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candyfloss: 29 vasario 2012 - 12:00
QUOTE(Echmėja @ 2012 02 28, 21:43)

norejom, kad santuoka patvirtintu artimi zmones, o jie yra patys artimiausi, todel net nesikabeje dar apie tai, jau zinojom, kad ju prasysim smile.gif o (ne) kvailumai kiekvienam savi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2012 02 29, 19:13)
norejom, kad santuoka patvirtintu artimi zmones, o jie yra patys artimiausi, todel net nesikabeje dar apie tai, jau zinojom, kad ju prasysim smile.gif o (ne) kvailumai kiekvienam savi wink.gif

ma graziau kai tai yra pora,o jei grazia seima turi tai pliusas didelis 4u.gif
Atsakyti
Na mūsų vestuvėse liudininkai bus mano sesuo ir jos vyras, kažkaip nematau nieko keisto/kvailo tame schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 02 29, 23:14)
Na mūsų vestuvėse liudininkai bus mano sesuo ir jos vyras, kažkaip nematau nieko keisto/kvailo tame  schmoll.gif

tai as ir kalbu kai jei seima tai normaliai,bet kai is vieno puses vienas is kito kitas tai nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 03 01, 00:02)
tai as ir kalbu kai jei seima tai normaliai,bet kai is vieno puses vienas is kito kitas tai nea schmoll.gif

o pas mus bus mano sesė ir MB brolis, ir nematau nieko kvailo ar keisto schmoll.gif tai yra mums brangiausi žmonės, nors abu turi antras puses. Ir net nebuvo svarstymo ką imti į liudininkus schmoll.gif O jums normalu pasiimti kokius draugus, su kuriais po kelių metų nutrūks pvz bendravimas ir jie tik liks vestuvinėse nuotraukose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARDUAA: 01 kovo 2012 - 08:43
QUOTE(ARDUAA @ 2012 03 01, 09:42)
o pas mus bus mano sesė ir MB brolis, ir nematau nieko kvailo ar keisto  schmoll.gif tai yra mums brangiausi žmonės, nors abu turi antras puses. Ir net nebuvo svarstymo ką imti į liudininkus  schmoll.gif O jums normalu pasiimti kokius draugus, su kuriais po kelių metų nutrūks pvz bendravimas ir jie tik liks vestuvinėse nuotraukose  biggrin.gif

na as turiu savo nuomone ir ja tik issakau,juk cia forumas 4u.gif
Atsakyti
Prisiminiau vieną atvejį pažįstamos, kai į liudininkus emė draugus, na, kaip pora tie draugai. Bet po vestuvių kažkaip apsipyko gan rimtai doh.gif Nesmagu, bet su bet kuo gali taip atsitikti, tiek su draugais, tiek su giminėm....
Atsakyti