Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

QUOTE(mafijozė @ 2011 07 02, 19:16)
Man anyta sakė, kad liudininkai turi būti labai artimi žmonės, nes jų pareiga ne tik kad pasirašyti, bet jie ir skaitosi, kad visą gyvenimą turės kaip ir saugoti jaunųjų šeimą, jiem padėti jei reikės. Nu kažkas panašaus. niekad nebuvau to girdėjus, tai keista kažkaip, nes prieš tai labai liudininkų nesureikšminau, galvojau, kad tik pasirašytų ir tiek  smile.gif

Ne vetui mes su MB tą ir surekšminam smile.gif Stengiamės tokius liudininkus paimti, kad būtų pora pavyzdys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2011 07 02, 19:34)
Na kažkuria prasme galiu suprast kad "nieko nenori",
bet skaniai pavalgyt ir namie galima, o jeigu tai šventė, tai norisi kažkaip švęst...

Nes jeigu nėra vedimo, svečiai iki devintos pavalgo ir pradeda knapsėt ar dairytis namų pusėn  ax.gif

Nu bet čia skonio reikalas...

Tikrai neknapsojome ir skirstytis pradejo sveciai apie 3val. nakties (pirmieji), patys namie gal 5 val. buvome. Nesuprantu, jei liudininkai tik pasiraso ir neveda sventes, tai viskas, sveciams nebus idomu, linksma?... Va, man neidomu, kai padaro "staigmenas" (kurios pastaruoju metu ypac daznai paimamos is SM svociu temos). Nebe idomu, kai dalyvauji kazkelintose vestuvese ar krikstynose, o ten vis tos pacios "negirdetos, nematytos staigmenos"- pazadu tortai, eiles, taures, akmenukai ir t.t. Sleikstu nuo saldumo, skonio turejimo ir t.t.
Ne kazkam asmeniskai, bet cia apsilankantiems liudininkams - bukite geri, jei jus pakviete liudininkais ir paprase tik pasirasyti, vadinasi tik to ir nori. Jus tikrai neskaitote minciu (dar nesutikau tokiu zmoniu), jei jau jums atrodo, kad kazkas slypi tarp eiluciu pakvietime, tai tiesiai ir paklauskite, o ne galvokite, kad jaunieji patys nezino ko nori, mes zinome geriau, tad padarysime ir ta, ir ana. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingada: 04 liepos 2011 - 23:39
Sveikos 4u.gif

rugseji ir as einu i liudininkes savo seses vestuvese.. smile.gif sesuo pasake jog nenori jokiu tradiciju apart seimos zidinio,lengvo islydejimo is namu.. sake nori ramiu bet linksmu vestuviu.. g.gif galvoju kaip cia viska suderint,nes labai pritariu vienai forumietei(tik nebepamenu kurio forumo,nes jau susipainiojau cia viska benarsydama blink.gif lotuliukas.gif ) zodziu,sunku apeit tas tradicijas,kai nori linksmu vestuviu.. vistiek visi zaidimai susije su vestuviu tematika.. doh.gif nebezinau ka ir daryt unsure.gif vestuvese bus muzikantai,taciau nuotaka nenori kad jie vestu,nori kad daugiau vesciau as g.gif kaip isitalpint tuose remuose tarp ramiu ir linksmu vestuviu????? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokosiuke @ 2011 07 05, 01:07)
Sveikos 4u.gif

rugseji ir as einu i liudininkes savo seses vestuvese.. smile.gif sesuo pasake jog nenori jokiu tradiciju apart seimos zidinio,lengvo islydejimo is namu.. sake nori ramiu bet linksmu vestuviu..  g.gif galvoju kaip cia viska suderint,nes labai pritariu vienai forumietei(tik nebepamenu kurio forumo,nes jau susipainiojau cia viska benarsydama blink.gif  lotuliukas.gif ) zodziu,sunku apeit tas tradicijas,kai nori linksmu vestuviu.. vistiek visi zaidimai susije su vestuviu tematika..  doh.gif  nebezinau ka ir daryt unsure.gif  vestuvese bus muzikantai,taciau nuotaka nenori kad jie vestu,nori kad daugiau vesciau as g.gif  kaip isitalpint tuose remuose tarp ramiu ir linksmu vestuviu????? doh.gif

Mano vestuvese nebuvo NEI VIENO zaidimo susijusio su vestuviu tematika. Kiek teko ju matyti, tai jie daugiau susije su klyno reikalais, negu vestuvemis - sokinejimas ant balionu, estafete su seimyniniais triusikais... Vestuves buvo be galo linksmos, zaidimai azartiski, su mini prizais, vedejai tikrai pasistenge. Tai kad imanoma tikrai apeiti ir padaryti netradiciskas, bet linskmas.
Atsakyti
o pas mus buvo taip, kad jaunieji paprašė keletą konkursų paruošti, bet 21 val pusė svečių susiruošė namo, jaunieji paskui, vestuvė liko be šeimininkų, tai padavėja viską nukrovė nuo stalų, muzikantas susirinko daiktus ir mes, likęs jaunimas, buvom išstatyti už durų lotuliukas.gif
vat ir ruoškis paskui.. o tikrai ieškojau, galvojau nebanalių pasikartojančių žaidimų, paruošiau mini prizus, bet kam to reikėjo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 05 liepos 2011 - 07:45
Sveikutės.Jūs man paaiškinkit durnai bobai doh.gif -jei einam liudininkais-ar reikia vyrui tą juostą rištis?Juk jis ne piršlys g.gif Aš apie tai,net nemąsčiau,bet paskambino jaunosios mama ir klausia-ar aš turiu juostą-taigi sakau mes ne piršliai doh.gif Taip ir likau nesuprasta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Moske @ 2011 07 05, 13:16)
Sveikutės.Jūs man paaiškinkit durnai bobai  doh.gif -jei einam liudininkais-ar reikia vyrui tą juostą rištis?Juk jis ne piršlys g.gif Aš apie tai,net nemąsčiau,bet paskambino jaunosios mama ir klausia-ar aš turiu juostą-taigi sakau mes ne piršliai doh.gif Taip ir likau nesuprasta doh.gif

Tikrai nereikia. Siaip dabar ir tikri pirsliai ne visada jas risasi.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 07 05, 14:27)
Tikrai nereikia. Siaip dabar ir tikri pirsliai ne visada jas risasi.

Ačiū Ingada-nuraminai tongue.gif Nes kai pasakiau MB-tai tas kad užriaumojo lotuliukas.gif ,kad mes ne piršliai,aš tos juostos nesirišiu fool.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 07 02, 19:16)
Man anyta sakė, kad liudininkai turi būti labai artimi žmonės, nes jų pareiga ne tik kad pasirašyti, bet jie ir skaitosi, kad visą gyvenimą turės kaip ir saugoti jaunųjų šeimą, jiem padėti jei reikės. Nu kažkas panašaus. niekad nebuvau to girdėjus, tai keista kažkaip, nes prieš tai labai liudininkų nesureikšminau, galvojau, kad tik pasirašytų ir tiek  smile.gif

Manau vistiek kviečia žmonės gimines/draugus ar bent pažystamus iš gatvės juk nekvieti. Tai ir nesureikšmink mirksiukas.gif

QUOTE(zuzla @ 2011 07 05, 08:44)
o pas mus buvo taip, kad jaunieji paprašė keletą konkursų paruošti, bet 21 val pusė svečių susiruošė namo, jaunieji paskui, vestuvė liko be šeimininkų, tai padavėja viską nukrovė nuo stalų, muzikantas susirinko daiktus ir mes, likęs jaunimas, buvom išstatyti už durų lotuliukas.gif
vat ir ruoškis paskui.. o tikrai ieškojau, galvojau nebanalių pasikartojančių žaidimų, paruošiau mini prizus, bet kam to reikėjo..

Žiauru doh.gif ne vestuvės, o bardakas lotuliukas.gif

QUOTE(Moske @ 2011 07 05, 12:16)
jei einam liudininkais-ar reikia vyrui tą juostą rištis?Juk jis ne piršlys g.gif

Nereikia, jei vestuvės netradicinės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 07 05, 09:37)
Mano vestuvese nebuvo NEI VIENO zaidimo susijusio su vestuviu tematika. Kiek teko ju matyti, tai jie daugiau susije su klyno reikalais, negu vestuvemis - sokinejimas ant balionu, estafete su seimyniniais triusikais... Vestuves buvo be galo linksmos, zaidimai azartiski, su mini prizais, vedejai tikrai pasistenge. Tai kad imanoma tikrai apeiti ir padaryti netradiciskas, bet linskmas.

o tai ka daryti jei zmones nenori estafeciu, labai judriu zaidimu?? biggrin.gif imanoma,aisku imanoma apeit,bet reik daug galva sukt,deliot viska,kad viskas gautusi ciki piki o ne siaip atejau pabuvau ir isejau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kokosiuke @ 2011 07 05, 23:04)
o tai ka daryti jei zmones nenori estafeciu, labai judriu zaidimu??  biggrin.gif imanoma,aisku imanoma apeit,bet reik daug galva sukt,deliot viska,kad viskas gautusi ciki piki o ne siaip atejau pabuvau ir isejau  cool.gif

As gi rasiau, judriu pas mus ir nebuvo, tik azartiski cool.gif Internetas visagalis, tikrai rasite informacijos.
Atsakyti
QUOTE(kokosiuke @ 2011 07 06, 01:04)
o tai ka daryti jei zmones nenori estafeciu, labai judriu zaidimu??  biggrin.gif imanoma,aisku imanoma apeit,bet reik daug galva sukt,deliot viska,kad viskas gautusi ciki piki o ne siaip atejau pabuvau ir isejau  cool.gif

Pas mus sveciai patys net ankedotu konkursa susiorganizavo. biggrin.gif Kavineje buvo nedidele scena, ja jie puikiausiai isnaudojo.
As su jaunuoju patikrinome kiek naujosios gimines, draugai zino apie mus (gavo lapus su klausimais apie mus, mano puse apie jaunaji ir atvirksciai), tik jie buvo l. draugiski, tad greitai susikooperavo i viena komanda. smile.gif
Speliojo dainas (vieni pradeda dainuoti, kiti tesia) ir t.t. Ir nieko, kaip ir pas ptashka, vestuvisko ir pan.
Atsakyti