Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

QUOTE(KasYra @ 2011 06 14, 08:44)
Gal zinot, ar gali buti liudininke cmb nepilnamete? (t.y. 16 metu)  g.gif

negali smile.gif
Atsakyti
gal kas zinot ar liudininkui privaloma tureti pasa ar asmens tapatybes kortele, ar uztenka pvz vairavimo teisiu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sj. @ 2011 06 16, 21:43)
gal kas zinot ar liudininkui privaloma tureti pasa ar asmens tapatybes kortele, ar uztenka pvz vairavimo teisiu?  doh.gif

šiaip reikia turėt asmens dokumentą (pasą ar i.d.). Bet mums šį kartą kunigas sakė galit ir nesivežt. 4u.gif Tai gal galima tartis jei neturit po ranka, teisės gal irgi tiks. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 16, 13:07)

man musu cmb sake kad gali buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neiringa @ 2011 06 14, 15:01)
sveikos
o gal turit kokia kalba liudininkam, iteikiant liudijima? smile.gif
pakviete vestuvese buti liudininkais, taciau pasake, kad reikes tik pasirasyti smile.gif
bet kai pasiskaiciau tema, pamasciau, kad ir kalba reikia smile.gif o uztenka vienos ar reikia dar ir tosta koki sugalvoti? kas iteikia seimos zidini? gal kas turit scenraiju liudininkams smile.gif

Reiktu kalbetis su jaunaisiais, ko jie nori, ko tikisi is jusu. Vienose vestuvese liudininku vaidmuo toks pats kaip ir pirsliu, kitose yra liudininkai ir pirsliai. Va todel ir skiriasi ju vaidmuo, sunku atsakyt i klausima. g.gif

Bet del seimos zidinio tai uztikrintai galiu pasakyt, kad ji iteikia abieju jaunuju tevai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(day_light @ 2011 06 25, 11:52)
del seimos zidinio tai uztikrintai galiu pasakyt, kad ji iteikia abieju jaunuju tevai smile.gif

Mes dalyvavaom vienose vestuvėse, kur nuo mūsų liudininkų buvo uždegamos žvakutės ir nuo mūsų su MB svečiai degėsi ir taip atėjo iki jaunųjų tėvelių, kurie uždegė bendrą ugnį ir įteikė jauniesiems. 4u.gif Man visai patiko, tokia mintis. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos paneles smile.gif gal ir mane priimsit i savo gretas? mus irgi draugai pakviete buti liudytojais vestuvese smile.gif taip pat pasake, kad reikes tik parasus padeti, bet as vistiek pasidariau sioki toki scenariju, kad nors oficialiai daliai butu smile.gif o dabar jau ziuriu, kad tai i nauda isejo, nes jau ir islydejimui kazko reikia ir stalo ispirkimas bus biggrin.gif tai vakar su jaunaisiais aptariau visas savo mintis ir beliko jas pasibaigti, nes jauniesiems tiko smile.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu ... rolleyes.gif jei liudininkas tai be tradiciju, tik pasiraso ir lydi jaunuosius. Bet jaunieji vistiek nori ir stalo ispirkimo ir tt. tai jau pirsliai man.
as einu i liudininkes, tikras liudininkes be tradiciju ir noriu , kad sveciai nenuobodziautu. Tradiciju nebus, tik seimos zidinys. o daugiau linksmybes. Tai tomis linksmybemis vat man jau taip atrodo, kad as turiu pasirupinti. Galvoju, tiksliau klausineju visu ivairiu zaidimu. Bet tokie visi seni, atsibode.
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2011 06 27, 16:23)
Niekaip nesuprantu ... rolleyes.gif jei liudininkas tai be tradiciju, tik pasiraso ir lydi jaunuosius. Bet jaunieji vistiek nori ir stalo ispirkimo ir tt. tai jau pirsliai man.
as einu i liudininkes,  tikras liudininkes be tradiciju ir noriu , kad sveciai nenuobodziautu. Tradiciju nebus, tik seimos zidinys. o daugiau linksmybes. Tai tomis linksmybemis vat man jau taip atrodo, kad as turiu pasirupinti. Galvoju, tiksliau klausineju visu ivairiu zaidimu. Bet tokie visi seni, atsibode.

Čia taip jaunieji kartais gudrauja.
Piršliais nelbai kas nori eit, tada kviečia būt liudininkais, o paskui po truputėlį padaroma iš jų piršliai biggrin.gif

Jeigu muzikantai geri tada daug daryt nieko nereiks, bet jeigu nelabai kokie tada jau teks liudininkei suktis kad svečiai nenuobodžiautų mirksiukas.gif

Jeigu laiko yra pasidaryk pažadų-palinkėjimų tortą, (svečiams patinka ir atrodo įspūdingai) jaunųjų darbų pasidalijimą (mes surašėm ant ramunės ziedlapių ir traukėm burtus kas ir ką darys) jaunąjąm išbandymas su rankšluosčiu (visiems labai juokinga būna) apelsinas su dantų krapštukais jauniesiems...
Naktį jaunųjų išlydėjimui miegoti sugalvok ką nors, paprastai duodami sexy drabužėliai, mes davėm seilinukus su atspausdinta ant jų meilės simfonija...
Tai nėra tradicija o paprasčiausiai linksmas laiko praleidimas...

Svočių kalvėj yra daug idėjų pavartyk ir prisitaikysi sau
Sėkmės

Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2011 06 27, 23:11)
Jeigu muzikantai geri tada daug daryt nieko nereiks, bet jeigu nelabai kokie tada jau teks liudininkei suktis kad svečiai nenuobodžiautų  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2011 06 27, 23:11)
Čia taip jaunieji kartais gudrauja.

nieko gudro čia nematau schmoll.gif paskui pusė forumo naujai "iškeptų" žmonų skundžiasi "tikėjausi, kad sugalvos, kad padarys, susiprotės" ir pan..

mano vestuvėse liudininkai buvo liudininkais bažnyčioje ir svečiais restorane - kaip pasakiau, taip ir buvo

tuoj einu liudininke, paprašė dar kelias smulkmenas paruošti, be to, specialiai paprašiau apibrėžti mano funkcijas, kad nebūtų aukščiau aprašytos situacijos smile.gif bet svečių aš tikrai nelinksminsiu, nes nemoku "dirbti" auditorijai, o jaunieji to nežino, nes jaunąją iki šiol gyvenime mačiau tik tris kartus, o su jaunuoju tik dabar ir susipažinom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 28 birželio 2011 - 11:10
Mergaites, o koks cia isbandymas su ranksluosciu?
Tikrai dekui uz patarimus, skaiciau kaip svociutes ruosiasi. nedarysiu as jimes jokiu tortu biggrin.gif savo uzsisake lotuliukas.gif
tik loterija, misles minsim, su sokiais kelis zaidimukus, su obuoliu, net galvoju ar tas pareigas cia duot jiems ar ne...dar susitiksiu su muzikantais, jie sake, kad veda, tai ziuresiu ka jie darys.
O jaunieji zino, kad nieko nebus .Jie galvoja, kad is vis kokios veiklos nebus, bet cia jiems kaip staigmena, nezinau ar patiks. nes taremes, kad nieko vestuvisko. Bet cia tik siaip zaidimukai. rolleyes.gif Musu sveteliu nedaug bus. tai kaip nors .
Atsakyti