QUOTE(alicija.ali @ 2011 03 14, 19:30)
Na, mes irgi busim liudininkais. Pas mus vestuves be tradiciju, tai nieko labai daryti nereiks. Tik vienintele tradicija seimos zidinys.
Is namu isleisti nereiks, rutu vainikelio nebus...
Issiaiskink ko nori tavo jaunieji, kad paskui nebutu staigmenu...neuzteks tik pasirasyti.
Jei isleis teveliai is namu- tai kazka skaityti , ar pasakyti reikia, o ir prie stalo, gal jie nores busimo kudikoi varda rinkti.
Man gerai

to cirko didelio nebius, Aisku, reikes zaidimu pasiruosti. nes ka ten uz tuos muzikantus, gi negali but garantuotas.
sekmes ir tau ir man busimom liudininkem
Mūsų pradžia koplyčioje, visi susirenka, įskaitant ir mus, o jaunieji atvažiuoja patys į ją. Tad manau visą scenarijų turėčiau pasiruošti po bažnytinės santuokos.
Teisingai
alicija.ali sakai, kad reikia išsiaiškinti ko nori jaunieji.

Bet jei tie jaunieji sako nežinąs

ko nori!
Gal yra kokia sm tema apie liudininkų žaidimus/kalbas ar pan....

nelabai randu.
QUOTE(Tikrove @ 2011 03 15, 02:59)
Tik va dabar sunerimavau del musu liudininku, nes juos kvieciau kaip liudininkus tik,
man kazkaip savaime suprantame, kad liudininkai tai tikrai daugiau nei parasai 
na bet buvau uzsiminus, kad liudininko sese kviesim i pamerges, tai gal supras jie, kad darom svente visgi
ar reiktu visgi su jais placiau pakalbet? ka manot?
Manau
Tikrove, geriau išsakyk savo pageidavimus pati, kad nesulauktum po to "staigmenų"

nes tikrai ne visi supranta, kad liudininkai turi ruoštis, kaip piršliai
QUOTE(neringaal @ 2011 03 15, 12:11)
O
kas jum suprantama , tai kitiem buti gali nesuprantama.
QUOTE(linoze @ 2011 03 15, 16:54)
žodžiu kiekvienam čiq pamastymui,bet man tai beveik tas pats liudininkai ar piršliai,bet tai ne privilegija o darbas daugiau...
didelis darbas tikrai