Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

QUOTE(Miaffa @ 2010 09 06, 08:39)
O gali liūdininkais būti tėvai? Nes mes nenorim švest smile.gif Tai idealiausia būtų nueit i bažnyčia keturiese (mano tėvų nebus). I metrikac.b. išvis neplanuojame

O kodel gi ne? g.gif Man atrodo,kad gali bet kas, gi tarkim broliai/seserys gali,tai ko tevam negalima butu? Duodu 99proc.,kad gali,bet del visa ko pasiklauskit kunigo 4u.gif
Atsakyti
Radau straipsni, kad gali būti bet kas, svarbiausiai kad butu 16+ metų ir kad būtų blaivus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2010 09 06, 11:29)
Radau straipsni, kad gali būti bet kas, svarbiausiai kad butu 16+  metų ir kad būtų blaivus biggrin.gif

geras biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 08 17, 10:51)
As net nezinojau, kad liudininkais gali buti dvi moterys ar du vyrai. super:)
http://www.apievestu...kais.-Ka-daryti!
http://www.apievestu...ir-liudininkams

Labai idomi ideja 4u.gif Galima butu pvz pakviesti savo sese ir busimo vyro sese:) visai fainai. as uz, ka jus manot?
Atsakyti
Manau, kad taip ir turi būti. Gražu, kad liudininkais yra pora (draugų ar giminaičių, svarbiausia, kad tai brangūs i artimi žmonės) broliai, seserys. Pas mus mūsų abiejų broliai (du vyrai) ir labai dėl to džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Isteku antra karta , vestuviu liudinkais paprasiau pabuti savo drauges su vyru, taciau jie jau liudijo mano pirmasias vestuves. Norejau suzinoti gal kas girdejot koki prietara kad negali tie patys liudininkai liudyti antru to pacio zmogaus vestuviu ar dar kazko, o gal nera jokio prietaro man cia tik nerimas pries vestuves... 4u.gif
lauksiu komentaru,
aciu
Atsakyti
as nesu girdejus nieko panasaus...manau cia kaip tik grazu butu....
Atsakyti
QUOTE(Adyte @ 2011 01 12, 15:41)
Sveiki,
Isteku antra karta , vestuviu liudinkais paprasiau pabuti savo drauges su vyru, taciau jie jau liudijo mano pirmasias vestuves. Norejau suzinoti gal kas girdejot koki prietara kad negali tie patys liudininkai liudyti antru to pacio zmogaus vestuviu ar dar kazko, o gal nera jokio prietaro man cia tik nerimas pries vestuves... 4u.gif
lauksiu komentaru,
aciu

o jūs tikite prietarais g.gif
Atsakyti
Pirmą kartą tai girdžiu. Matai, yra labai geras patarimas - nešikti sau į galvą smile.gif tai ir nekakok - neprisikišk sau į galvą kvailų minčių, daryk taip, kaip tau atrodo geriausia. Tikėk tuo, ką darai 4u.gif koks skirtumas, kas liudija, svarbiausias žmogus toje šventėje bus Tavo žmogus smile.gif
Atsakyti
dekui smile.gif uz nuomone
Atsakyti
Sveikutės,

Man parūpo vienas klausimukas: kokia liudininkų rolė/pareigos vestuvėse? g.gif
Žodžiu mus su MB pakvietė būti liudininkais, tačiau kiek esame buve vestuvių (o jų tikrai buvo nemažai), bet nei vienose nebuvo liudininkų, o piršliai. blink.gif
Piršlių f-jos tradicinėse vestuvėse pakankamai aiškios, o ką turi daryti/ruoštis liudininkai??? doh.gif g.gif
Nes mus kai kvietė sako ".....jūs tik pasirašysit ir viskas, nieko nereiks kalbėt, viską užims muzikantas, renginį praves, pagros, padainuos, žaidimų parengs...." schmoll.gif Bet manau visos jaunosios (nu gal ir keli jaunieji lotuliukas.gif ) tai tikrai tikisi, kad ne tik pasirašysim... doh.gif
Žodžiu, pulko nebus, bet 50žmonių draugija, geroj sodyboj...
Mąstau ar be kokių trumpų kalbų, gal kokį šeimos židinio scenarijų paruošt? g.gif
SOSSSSSSS!!! Gal kas turi gerų minčių? doh.gif mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Na, mes irgi busim liudininkais. Pas mus vestuves be tradiciju, tai nieko labai daryti nereiks. Tik vienintele tradicija seimos zidinys.
Is namu isleisti nereiks, rutu vainikelio nebus... biggrin.gif
Issiaiskink ko nori tavo jaunieji, kad paskui nebutu staigmenu...neuzteks tik pasirasyti. bigsmile.gif
Jei isleis teveliai is namu- tai kazka skaityti , ar pasakyti reikia, o ir prie stalo, gal jie nores busimo kudikoi varda rinkti.
Man gerai biggrin.gif to cirko didelio nebius, Aisku, reikes zaidimu pasiruosti. nes ka ten uz tuos muzikantus, gi negali but garantuotas.
sekmes ir tau ir man busimom liudininkem 4u.gif
Atsakyti