Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

QUOTE(pupiks @ 2010 08 22, 23:21)
Sveikutes visos, as noriu jusu patarimo del liudininku...

Tai,kad viskas cia gerai mano akimis ziurint,nera Jums ko pergyventi,darykit kaip sumanet ir nesukit sau galvos thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus vestuvese bus pirsliai, tai musu kaimynai, eisim i baznycia ir i santuokos rumus, baznycioje dar neuzrasem pavardziu kas bus liudininkais ar tegul kaimynai buna:hm
Tai va nezinom ka daryti ar imti is artimuju ka nors kad butu liudininkais g.gif
Bus pulkas is 4 poru MB brolis su drauge, mano brolis irgi su drauge, ir dar 2 poros draugu ax.gif
Ka patartume g.gif ax.gif Imti kitus liudininkus, ar tegul pirsliai buna liudininkais g.gif
Atsakyti
Jei jau yra piršliai, tai manau, kad jie gali būti ir liudininkais. Aš taip daryčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zabankstis @ 2010 08 23, 10:08)
Jei jau yra piršliai, tai manau, kad jie gali būti ir liudininkais. Aš taip daryčiau smile.gif

Man irgi taip atordo 4u.gif Nes tu liudininku pareiga tai praktiskai tik parasu uzdejimas,kam dar tie liudininkai papildomai,pirsliai pasirasys smile.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvėse liudininkais buvo geriausi mūsų draugai (pora, žinoma) bigsmile.gif Jiems tereikėjo parašiukus padėti 4u.gif
Atsakyti
Bet kam Jūs sau taip apsisunkinat gyvenimus: anie bus piršliai, ką kviesti liudininkais... Kiek aš suprantu, tai turi būti arba vieni (piršliai pasirašo bažnyčioje, metrikacijoje, praveda žaidimus, vakarą...) arba kiti (liudininkai pasirašo, reikalui esant praveda ir vakarą, bet kiek suprantu, dažniausiai jie yra tada, kai vestuvės netradicinės, be visokiausių žaidimų). Nemanot, kad įžeisit piršlius, jei atimsit iš jų galimybę būti ir liudininkais (paliudyti Jūsų santuoką), jie gi neantraeiliai.
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 08 23, 17:54)
Nemanot, kad įžeisit piršlius, jei atimsit iš jų galimybę būti ir liudininkais (paliudyti Jūsų santuoką), jie gi neantraeiliai.

Man tai čia neatrodytų įžeidimas piršlių, nes juk kiekvienas renkasi kaip nori: kas bus tik piršliais, o kas bus liudininkais smile.gif nebent negalima ten kažkaip suderinti viso to, tada jau kitas klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 08 23, 17:54)
Bet kam Jūs sau taip apsisunkinat gyvenimus: anie bus piršliai, ką kviesti liudininkais... Kiek aš suprantu, tai turi būti arba vieni (piršliai pasirašo bažnyčioje, metrikacijoje, praveda žaidimus, vakarą...) arba kiti (liudininkai pasirašo, reikalui esant praveda ir vakarą, bet kiek suprantu, dažniausiai jie yra tada, kai vestuvės netradicinės, be visokiausių žaidimų). Nemanot, kad įžeisit piršlius, jei atimsit iš jų galimybę būti ir liudininkais (paliudyti Jūsų santuoką), jie gi neantraeiliai.

Man irgi keista kai taip sureiksmina tuos liudininkus,tiesa sakant blush2.gif mes tai,jei butu musu valia,is vis jokiu liudininku neimtume,bet kadangi tokia tvarka,tai paprasysim bet ko, mano seses su vyru ar MB broli su zmona,man is vis tas pats kas baznycioj parasus pades,nes daugiau mums is ju nieko nereikia,tik formalumus sutvarkyt baznycioje ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus tikrai nebus jokių piršlių, porų, itt. Tai jau seniai nuspręsta, nors vestuvės dar už kalnų smile.gif Bet liudininkais, žmonėmis, kurie pasirašys bažnyčioje, mes prašysim mūsų abiejų brolius 4u.gif Ir kviesim juos ne iš pareigos, ne iš reikalo, kad reikia, kad kas nors pasirašytų, tik norim, kad tai padarytų mums artimiausi žmonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 08 24, 15:44)
Pas mus tikrai nebus jokių piršlių, porų, itt. Tai jau seniai nuspręsta, nors vestuvės dar už kalnų  smile.gif  Bet liudininkais, žmonėmis, kurie pasirašys bažnyčioje, mes prašysim mūsų abiejų brolius  4u.gif Ir kviesim juos ne iš pareigos, ne iš reikalo, kad reikia, kad kas nors pasirašytų, tik norim, kad tai padarytų mums artimiausi žmonės  ax.gif

drinks_cheers.gif musu liudininkai buvo musu studiju drauge, su kuria abu labai artimi(supirso mus studiju metais wub.gif ) ir jos draugas(irgi labai fainas zmogus). net nebuvo minciu kad imsiu zmones su kuriais nebendraujam ar kurie net nezino musu istorijos biggrin.gif
Atsakyti
liudininkais buvo musu geri draugai (pora). Labai patiko 4u.gif
Atsakyti
O gali liūdininkais būti tėvai? Nes mes nenorim švest smile.gif Tai idealiausia būtų nueit i bažnyčia keturiese (mano tėvų nebus). I metrikac.b. išvis neplanuojame
Atsakyti