Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

QUOTE(stripulis @ 2010 07 14, 13:13)
Ar nenusivils, kad ir bus tik parašai

Mūsų mažos ir netradicinės vestuvės dar tik bus. Iš liudininkų tikimės tik parašų, jokių žaidimų, jokių eilių ir jie tai žino. Manau, kad ir iš jūsų nesitiki daugiau, kitaip gal užsimintų kaip nors, jei jau tiesiai šviesiai pasakyti nedrąsu. Tai gal ir nesiruoškit, bet vardan ramybės kokį žaidimuką galit turėt apsidraudimui 4u.gif
Atsakyti
o pas mane toks klausimas - blush2.gif
kai paduodi pareiskimus i CMB reikia uzpildyti prasyma . ar reikia tam prasyme parasyti vardus ir pavardes savo liudininku ? g.gif
kazkaip drauges uzklausiau ka reiks- tai ji man pasake, kad tam prasyme reiks ir liudinininkus irasyt ...
o vat mes dar tiksliai nezinome kas bus liudininkais ... nes kurios nuziureje esam jie yra isvyke is Lietuvos ir tiksliai dar nezinom ir jie patys nezino ar gales dalyvauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile69 @ 2010 08 06, 09:23)
o pas mane toks klausimas -  blush2.gif 
kai paduodi pareiskimus i CMB reikia uzpildyti prasyma . ar reikia tam prasyme parasyti vardus  ir pavardes savo liudininku ?  g.gif  
kazkaip drauges uzklausiau ka reiks- tai ji man pasake, kad tam prasyme reiks ir liudinininkus irasyt ... 
o vat mes dar tiksliai nezinome kas bus liudininkais ... nes kurios nuziureje  esam  jie yra isvyke is Lietuvos ir tiksliai dar nezinom ir jie patys nezino ar gales dalyvauti  unsure.gif

mums nereikėjo. Vestuvių dieną paėmė jų dokumentus ir sutvarkė viską.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarte12: 06 rugpjūčio 2010 - 09:23
QUOTE(astarte12 @ 2010 08 06, 10:23)
mums nereikėjo. Vestuvių dieną paėmė jų dokumentus ir sutvarkė viską.
dekuj uz atsakima 4u.gif
Atsakyti
laba turiu klausimeli mergickos patarkit

pakviete but liudininkais, cia viskas tvarkoje ale klausem kaip isivaizduojat musu vaidmeni jaunieji tik tylejo, po to prabilo nenorim tik jokiu eiliu eilerasciu, o visa kita sako tiks, tai sakykit kaip jus pasielgtumete tokioje situacijoje, aisku kazka kaip sakant tokio reiks pasiruost kaip sakant plana B, bet aisku kaip dabar tapo populiaru gi nori netradiciniu ir ne LT HHHEEEELLLPPPP. P.S vienam jau antra santuoka kitai pusei tik pirma??????
Atsakyti
QUOTE(vanile69 @ 2010 08 06, 10:23)
o pas mane toks klausimas -  blush2.gif 
kai paduodi pareiskimus i CMB reikia uzpildyti prasyma . ar reikia tam prasyme parasyti vardus  ir pavardes savo liudininku ?  g.gif 
o vat mes dar tiksliai nezinome kas bus liudininkais ... nes kurios nuziureje  esam  jie yra isvyke is Lietuvos ir tiksliai dar nezinom ir jie patys nezino ar gales dalyvauti  unsure.gif

tikrai nereikia, nes mes kai nuneseme prasymus, tai net isvis dar apie tai negalvojom. o va tuokiantis baznycioje, tai tikrai reikia liudininku pavardziu mirksiukas.gif
Atsakyti
As net nezinojau, kad liudininkais gali buti dvi moterys ar du vyrai. super:)
http://www.apievestu...kais.-Ka-daryti!
http://www.apievestu...ir-liudininkams
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 08 17, 10:51)
As net nezinojau, kad liudininkais gali buti dvi moterys ar du vyrai. super:)
http://www.apievestu...kais.-Ka-daryti!
http://www.apievestu...ir-liudininkams

Aš irgi nežinojau, tik buvau pagalvojusi, gal taip galima smile.gif Aišku gražiau, kai liudininkai būna pora, bet juk ne visada tokią gali rasti iš pažįstamų ar artimųjų rato smile.gif Aš pavyzdžiui norėčiau, kad liudininkais būtų giminės, bet kad nėra susiporavusių, o pusbrolių neturiu, brolis dar mažas tai keblokai išeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 08 17, 11:15)
Aš irgi nežinojau, tik buvau pagalvojusi, gal taip galima smile.gif Aišku gražiau, kai liudininkai būna pora, bet juk ne visada tokią gali rasti iš pažįstamų ar artimųjų rato smile.gif Aš pavyzdžiui norėčiau, kad liudininkais būtų giminės, bet kad nėra susiporavusių, o pusbrolių neturiu, brolis dar mažas tai keblokai išeina biggrin.gif

gali du brolius imti:)
Atsakyti
Deja, brolis mažas ir tik vienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 08 17, 11:15)

na, mums per jaunavedziu kursus sake, kad nere taisykles, jog butinai turi buti vyras ir moteris ir dar susituoke, liudininku paskirtis paliudyti, jog tu budamas blaivaus proto laisva valia prisiimi isipareigojimus, tad, lytis tikrai nesvarbu, labiau svarbus amzius, todel turi buti pilnameciai. vat taip isaiskino 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes visos, as noriu jusu patarimo del liudininku. Planuojam vestuves ir galvojam dabar apie tai, kas tais liudininkais galetu buti. As turiu sese, kuri turi drauga. MB turi broli, kuris turi drauge. Visi labai gerai sutariam. Nesinori kazkaip kuria viena pora paversti liudininkais. Ar galima butu taip padaryti: tarkim visur kaip pirma pora stovi mano sese su draugu, antra pora - MB brolis su drauge, ir uz ju visi kiti. Ir kai reikia pasirasyti, persegti gelyte ir pan., tiesiog iseitu i prieki mano sese ir MB brolis - jie patys artimiausi zmones mums, ir tai padarytu. bet kad kartu stovetu jie, tikrai nenorim, nes jie turi antras puses, su kuriom gerai sutaria ir ilgai draugauja, ir mes gerai sutariam. Tiesiog norim kad liudininkai butu- sese ir brolis. Pirsliais kiti zmones butu, pagyvene, kurie pravestu vakara. Ten zaidimuku sugalvot kokiu ar siaip pagalbos duociau abiems sioms poroms -mano sesei su draugu, ir MB broliui su drauge-neisskirsciau kurios tai vienos. nezinau kolkas tokios mano mintys, ir visai man patiktu tubut. Ka jus patartumete? dekui is anksto.
Atsakyti