Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

QUOTE(neformali @ 2010 06 03, 07:58)
Labas mergaites,

Gal galit pasakyti, ar gali buti liudininku zmogus, kuris nera susituokes? Liudininke butu susituokusi moteris, o liudininkas ne. Nes man vienas zmogus sake, kad liudininkai turi buti zenoti (nebutinai tarpusavyje). Cia tiesa? unsure.gif

Tikrai netiesa. Liudininkais gali buti bet kas. Abu vyrai, abi moterys, susituoke arba ne. Neklausykit kas ka sako 4u.gif Mums kunigas visa tai patvirtino.
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2010 06 03, 09:24)
Tikrai netiesa. Liudininkais gali buti bet kas. Abu vyrai, abi moterys, susituoke arba ne. Neklausykit kas ka sako  4u.gif Mums kunigas visa tai patvirtino.

Tai labai puiku. Aciu 4u.gif
Atsakyti
labutus. gel galite man padeti? 000189.gif vestuvese busiu liudytoja. gal kas gasletu atsiusti minimale liudytoju proramele? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
visuri kur ka randu, labai pompastiskos pirsliu programos blush2.gif
is ansto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2010 07 01, 12:57)
labutus. gel galite man padeti? 000189.gif vestuvese busiu liudytoja. gal kas gasletu atsiusti minimale liudytoju proramele? 4u.gif  4u.gif  4u.gif
visuri kur ka randu, labai pompastiskos pirsliu programos  blush2.gif
is ansto dekoju  smile.gif

Tai tokios programos butent liudininkam, manau, kaip ir nera. Cia turbut labai individualu kiekvienam, vienas liudininkas is viso nieko nedaro tik pasiraso, o kitas programa dar turi kazkokia. Tai neaisku ko Jus norit 4u.gif O negalit pvz. is pirsliu programos tik kai kuriuos dalykus pasiimti? ar netinka Jum ten niekas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 02 07, 20:24)
Liudininkai, tai nebūtinai piršliai. mirksiukas.gif Jie juk gali nieko nedaryti, tik pasirašyti mirksiukas.gif
Savo draugės vestuvėse aš buvau liudininke, tačiau nieko nedariau, mano pareiga buvo padėti parašiuką. smile.gif

Sutinku 100 proc. ir nemanau, kad liudininkai turi kazka butinai daryt, tam jie ir yra LIUDININKAI, o ne PIRSLIAI. Musu vestuvese irgi bus liudininkai (dar neisrinkom tik ju lotuliukas.gif ), bet jokiu pareigu jie netures, tiesiog pasirasys baznycioje, nes to reikalauja tvarka. Jei nereikalautu, nebutu jokiu liudininku pas mus schmoll.gif
Atsakyti
musu liudininkai nors ju nereikalavom, o prasem sudalyvauti svarbiausia, bet patys paruose zaidimu vakarui bigsmile.gif nors zinojo kad bus vedeja, bet patys nepatingejo, su priemonem pasidare, publika palinksmino biggrin.gif
Atsakyti
Situacija: būsiu liudininkė draugės vestuvėse, reikės, sakė, tik pasirašyt. Į porą imamas geriausias jaunojo draugas, kurį esu mačius dukart, vienąsyk gatvėj prabėgo, kitąsyk mum santechniką statė. Taip sau galvoju, jei būtų kas pažįstamas labiau, gal kokių žaidimų ir priorganizuočiau, esu ir piršliavus ir šiaip, bet tai su nepažįstamu žmogum, kurio dar žmona žiauriai pavydi, gi turbūt nepradėsi kažką organizuot?
O vien liudininkė kažką priorganizavus - irgi gal nea...
Svarstau, ar čia dar knist draugei protą ir klaust, ar čia turėčiau vistik kažką daryt, ar pasitikėt, kad sakė, tik parašus ir jama mane, kad aš jos geriausia draugė, o jį, kad jis jo geriausias draugas... Ar nenusivils, kad ir bus tik parašai g.gif
Ai, kažkaip staiga išsigandau lotuliukas.gif Nes padaryt programą nesunku, nepadaryt irgi nesunku, bet baisoka būtų nepatenkint žmonių lūkesčių, jei jie tokie yra pasąmonėj - nes sąmonėj tai nesakė, kad yra...
O vestuvės irgi nestandartinės, jaunieji kartu 12 metų, vaikui - 7...

čia kad neatrodytų išsiliejimas - va, jei katra nuotaka prašėt pabūt liudininkais, tik kad pasirašytų žmonės, ir jie tik tai ir padarė - nejautėt kokio nusivylimo, nesitikėjot slapta, kad jie padarys kažką daugiau?
Papildyta:
Nes kažkaip nesinori, kad kartotųsi tokia va situacija - buvom piršliais pirmąsyk, draugės vestuvėse. Prisiruošiau visko - ir išlydint iš namų, atsisveikinimas su tėvais, ir prie zakso, ir prie bažnyčios ir po zakso ir po bažnyčios, ir puotoj - nu normaliai taip. Negaliu sakyt, kad buvo relaxas, nes jaunosios ir jaunojo tėvai labai žiūrėjo tradicijų, bet kaip ir buvau pasiruošusi...
Ir vistiek ištiko šokas pačioj pradžioj - buvau pasiruošus kaip sakiau išlydėjimą, susėdom dar arbatos pagert, na, ir jaunosios mama sako man:
- na, vaikeli, tu žinai, ką reikia daryt...
O aš, nutolusi nuo tų visų tradicijų - žinokit, tikrai nežinojau ką daryt... Patapau migom improvizacijų meistre lotuliukas.gif Nervų kainavo irgi pakankamai, į tave dėbso tuntas tau nepažįstamų žmonių (giminiečių), ir visi laukia, kol padarysiu, ką reikia...
Šiaip paskui tai viskas gerai gavosi, po pirmo šoko, bet... Niekam nelinkėčiau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2010 07 14, 15:13)

ir as dabar panaisiai jauciousi. rolleyes.gif
jaunieji kaip ir ne jauni. sako nieko nereikia ruostis. o kaip is tikruju g.gif
manau vistiek pasiruosiu, keleta lengvu stalo zaidimuku. keleta tekstuku. o daugiau ir bijau persistengti cool.gif
lengviaisia vestuvese buti "pijoku" alc.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai jeigu kviesciau liudininkus paraseliu ir jeigu pasakyciau kad man jie reikalingi kaip liudininkai tai ta ir reikstu, nes pavyzdziui man labai nepatinka tie zaidimukai, nejaukiai jausciausi ir nesmagiai, nes man tai senoviska ir per daug standartiska. Gal ir galima butu paklausti nuotakos, kaip jai tokie dalykai, ar priimtini.
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 07 15, 21:38)
As tai jeigu kviesciau liudininkus paraseliu ir jeigu pasakyciau kad man jie reikalingi kaip liudininkai tai ta ir reikstu, nes pavyzdziui man labai nepatinka tie zaidimukai, nejaukiai jausciausi ir nesmagiai, nes man tai senoviska ir per daug standartiska. Gal ir galima butu paklausti nuotakos, kaip jai tokie dalykai, ar priimtini.

Sutinku su Jumis siuo klausimu,man irgi tie zaidimai visi jau atsibode ir gerklej stovi,tai per savo vestuves nenoreciau nei vieno lotuliukas.gif
Atsakyti
yra ir naujovisku zaidimuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2010 07 16, 11:43)
yra ir naujovisku zaidimuku  mirksiukas.gif

Zinoma, kad yra smile.gif Bet tiesiog as nejaukiai jausciausi, jeigu man kazkas butu parenge apskritai bet kokiu zaidimu:) Per gimtadieni tinka, o per vestuves nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 07 16, 14:15)
Zinoma, kad yra  smile.gif Bet tiesiog as nejaukiai jausciausi, jeigu man kazkas butu parenge apskritai bet kokiu zaidimu:) Per gimtadieni tinka, o per vestuves nenoreciau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti