Situacija: būsiu liudininkė draugės vestuvėse, reikės, sakė, tik pasirašyt. Į porą imamas geriausias jaunojo draugas, kurį esu mačius dukart, vienąsyk gatvėj prabėgo, kitąsyk mum santechniką statė. Taip sau galvoju, jei būtų kas pažįstamas labiau, gal kokių žaidimų ir priorganizuočiau, esu ir piršliavus ir šiaip, bet tai su nepažįstamu žmogum, kurio dar žmona žiauriai pavydi, gi turbūt nepradėsi kažką organizuot?
O vien liudininkė kažką priorganizavus - irgi gal nea...
Svarstau, ar čia dar knist draugei protą ir klaust, ar čia turėčiau vistik kažką daryt, ar pasitikėt, kad sakė, tik parašus ir jama mane, kad aš jos geriausia draugė, o jį, kad jis jo geriausias draugas... Ar nenusivils, kad ir bus tik parašai
Ai, kažkaip staiga išsigandau
Nes padaryt programą nesunku, nepadaryt irgi nesunku, bet baisoka būtų nepatenkint žmonių lūkesčių, jei jie tokie yra pasąmonėj - nes sąmonėj tai nesakė, kad yra...
O vestuvės irgi nestandartinės, jaunieji kartu 12 metų, vaikui - 7...
čia kad neatrodytų išsiliejimas - va, jei katra nuotaka prašėt pabūt liudininkais, tik kad pasirašytų žmonės, ir jie tik tai ir padarė - nejautėt kokio nusivylimo, nesitikėjot slapta, kad jie padarys kažką daugiau?
Papildyta:Nes kažkaip nesinori, kad kartotųsi tokia va situacija - buvom piršliais pirmąsyk, draugės vestuvėse. Prisiruošiau visko - ir išlydint iš namų, atsisveikinimas su tėvais, ir prie zakso, ir prie bažnyčios ir po zakso ir po bažnyčios, ir puotoj - nu normaliai taip. Negaliu sakyt, kad buvo relaxas, nes jaunosios ir jaunojo tėvai labai žiūrėjo tradicijų, bet kaip ir buvau pasiruošusi...
Ir vistiek ištiko šokas pačioj pradžioj - buvau pasiruošus kaip sakiau išlydėjimą, susėdom dar arbatos pagert, na, ir jaunosios mama sako man:
- na, vaikeli, tu žinai, ką reikia daryt...
O aš, nutolusi nuo tų visų tradicijų - žinokit, tikrai nežinojau ką daryt... Patapau migom improvizacijų meistre
Nervų kainavo irgi pakankamai, į tave dėbso tuntas tau nepažįstamų žmonių (giminiečių), ir visi laukia, kol padarysiu, ką reikia...
Šiaip paskui tai viskas gerai gavosi, po pirmo šoko, bet... Niekam nelinkėčiau...
Žmogaus protas viską atrakina trim raktais skaitmeniu, raide, nata. Žinoti, mąstyti, svajoti. Tai apima viską. V.Hugo