Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

Liudininkais gali but kas nori, cia jau kaip kas nori.. Zinoma, cia priklauso kokios pareigas poto skirsite liudininkams. Juk kai kur jie atlieka kaip ir pirsliu vaidmeni, tai aisku geriau, kai tada buna pora.
Atsakyti
Žiūriu baisūs debatai vyksta dėl liūdininkų g.gif

Na kai aš tekėjau (tas buvo jau senokai prieš 13 m.) buvo liudininkai taip pat iš skirtingų šeimų. Tada nebuvo jokių problemų. Piršlys su žmona iš vyro pusės, ir svočia su vyru jau iš mano pusės. rolleyes.gif

Porose buvo visi keturi, vedė vestuves svočia ir piršlys, kur reikėjo finansavo piršlys ir svotas. Antros pusės jeigu reikėjo jiems talkino. Visas pareigas labai gražiai pasidalino, nereikėjo nei peštis nei dar ko mirksiukas.gif

Taigi nebuvo nei problemų, nei ašarų kad mane kviečia o antros pusės ne, ar dar kažkas.
Taip kad sory bet man tie Jūsų aprašomi nesusipratimai kažkokie nesuprantami g.gif

Na o jeigu kaip teigiate kad Jūsų liudininkai "nieko" nedarys (nors taip nebūna biggrin.gif ) tada visai nematau jokių problemų, tegul visur važinėjasi ir būna visi keturi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2010 02 07, 18:33)
Na o jeigu kaip teigiate kad Jūsų liudininkai "nieko" nedarys (nors taip nebūna  biggrin.gif  )  tada visai nematau jokių problemų, tegul visur važinėjasi ir būna visi keturi  4u.gif
Liudininkai, tai nebūtinai piršliai. mirksiukas.gif Jie juk gali nieko nedaryti, tik pasirašyti mirksiukas.gif
Savo draugės vestuvėse aš buvau liudininke, tačiau nieko nedariau, mano pareiga buvo padėti parašiuką. smile.gif
Atsakyti
na mes liudinikus irgi pasirinkome skirtingus zmones, mano geriausia drauge ir jo geriausia drauga, bet db surasinejam sarasus ir kuriam pakvietimu tekstus, tai irasysim, kad butume pamaloninti jei prisijungtu ir ju mylimos antros puses ar kazka panasaus, nes jie nesusituoke ir nemanau, kad privalau rinktis ju antruju pusiu, kai tie zmones man nera reiksmingi gyvenime..
bet jei abudu poroje esantys zmones yra labai artimu musu porai ir jie yra susituoke ar susizadeje tada manau, kad imtume bendra pora i liudininkus ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Mes su vyru esam pakviesti būti liudininkais draugų vestuvėse. Piršlių nebus, porų nebus, tik mes - liudininkai. Na paklausus ko iš mūsų tikimasi, pasakė,jog vestuvės bus be jokių tradicijų ir mums kaip ir dera liudininkams reikės tik pasirašyti.
Va kaip apibūdina liudininkų pareigas viename tinklalapyje:
Santuokos registracijos vietoje, liudininkai paliudija, kad jaunieji sąmoningai ir savo valia sujungia likimus ir ima vienas kitą vyru ir žmona. Šis liudijimas patvirtinamas Jūsų parašais. O toliau, vestuvėse viską daro piršlys ir piršliėnė. Jums – liudininkams nereikėtų prisiimti piršlio ir piršlienės vaidmens. Matyt jaunieji nusprendė tuoktis kukliai (be piršlių), o jūsų jie neprašė atlikti tokio vaidmens. Jeigu ir prašytų, liudininkų ir piršlio vaidmenys skirtingi.
Na kadangi iš mūsų reikia tik parašų, tai atpuola visi rūpesčiai, bet aš norėčiau jiems kažką malonaus ir įsimintino suorganizuoti per vestuves, juolabiau, kad nebus visų tų tradicijų. Kadangi jaunoji baisiausiai prieš visas kalbas, tostus ir žaidimus vestuvinius,tai suku galvą ką tokio originalaus sugalvoti, kad sietusi su vestuvėmis... Gal kas turit kokių įdėjų ?

Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

Turiu pasiulyma, darau laikrastuku, zurnaliuku, diplomu, saldainiu popieriuku dizainus ir visa kita, ko tik prireikia vestuvems mirksiukas.gif
Jei sudomino prasome rasyti i az smile.gif
Atsakyti
na mes su būsimuoju prieš 3 metelius taip pat paliūdijome jo sesers santuoką, nors sakė jokiu tradicijų,nieko tokio, tačiau suorganizavome keletą žaidimukų, prie stalo vieną tostą pasakėm, dar ekspropu ir taupyklę apsiuntėm aplink stalą, nors tikrai nenorėjom svečių nugrabinti,tik simboliškai sakėm vaikiukui sumeskit,kad jauna šeima turėtų už ką nusipirkt lotuliukas.gif visai nesunku buvo,netgi malonu 4u.gif o po menesiuko eisim mano sesei paliūdyti, o po trijų mėnesėlių brangiausiojo sesuo su vyru mums atiduos skolą thumbup.gif jokių pykčių, jokių barnių ar kaprizu ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gavau kvietima buti liudininke drauges vestuvese. Bet jie siuos momentu tik susirasys santuoku rumuose. O vestuves tikrosios bus dar po keliu menesiu. Tai kazin koks man vaidmuo teks, sako reiks tik pasirasyti. Kaip ten viskas vyksta santuoku rumuose?
Atsakyti
O gali būti liudininkai ne 2, bet daugiau? Mes norėtume kviesti taip: aš savo geriausią draugę su draugu ir būsimasis vyras geriausią draugą su drauge. Kažin, ar galima taip? Nes nežinom, kuriuos pasirinkti, o iš skirtingų porų nelabai norim skirstyti.
Atsakyti
QUOTE(linute_mergyte @ 2010 05 17, 15:54)
O gali būti liudininkai ne 2, bet daugiau? Mes norėtume kviesti taip: aš savo geriausią draugę su draugu ir būsimasis vyras geriausią draugą su drauge. Kažin, ar galima taip? Nes nežinom, kuriuos pasirinkti, o iš skirtingų porų nelabai norim skirstyti.

o kaip jus juos išskirstysit? taigi jie tik bažnyčioj ar santuokų rūmuose pastovės, pasirašys, o toliau baliavot gali su savo antrąja puse...

pas mus buvo MB pusbrolis ir pusseserė, kurie tarpusavy yra brolis ir sesuo, kiekvienas turi vyrą/žmoną, su kuriais buvo pakviesti į vestuves, paliūdijo bažnyčioj ir tiek tų reikalų, jokių nesklaundumų nekilo
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 05 17, 16:01)
o kaip jus juos išskirstysit? taigi jie tik bažnyčioj ar santuokų rūmuose pastovės, pasirašys, o toliau baliavot gali su savo antrąja puse...

pas mus buvo MB pusbrolis ir pusseserė, kurie tarpusavy yra brolis ir sesuo, kiekvienas turi vyrą/žmoną, su kuriais buvo pakviesti į vestuves, paliūdijo bažnyčioj ir tiek tų reikalų, jokių nesklaundumų nekilo

Nežinau, man kažkaip vis vien gražiau, kai liudytojai yra pora. Beje, mano būsimasis jau pasiaiškino, kad gali būti ir nebūtinai du liudytojai, pagal visas taisykles, gali būti jų kiek tik nori, tik kad įprasta visur, kad būtinai du. Tai mes jaučiu imsim 4:)
Atsakyti
Labas mergaites,

Gal galit pasakyti, ar gali buti liudininku zmogus, kuris nera susituokes? Liudininke butu susituokusi moteris, o liudininkas ne. Nes man vienas zmogus sake, kad liudininkai turi buti zenoti (nebutinai tarpusavyje). Cia tiesa? unsure.gif
Atsakyti