na, as asmeniskai, tai tikrai nenoreciau i liudininkus eiti su kitu vyru, nesvarbu, kad ir "nesvetimu diedu", bet vis tiek kazkaip but keista
mes su vyru einam i draugu vestuves liudininkais, bet kadangi tie draugai mums labai artimi, tai manau, kad ir jiems net tokia mintis nebutu kilusi kviesti tik viena is musu
aisku, kitas reikalas, kada busimieji jaunavedziai gerai nepazista vieno is galimu liudininku, tarkim busima jaunoji, nori kviest savo seseri, o jos draugo visai nepazista arba su juo nesutaria na, bet kiekvienu atveju, manau, galima surasti kompromisa
mes su vyru einam i draugu vestuves liudininkais, bet kadangi tie draugai mums labai artimi, tai manau, kad ir jiems net tokia mintis nebutu kilusi kviesti tik viena is musu
aisku, kitas reikalas, kada busimieji jaunavedziai gerai nepazista vieno is galimu liudininku, tarkim busima jaunoji, nori kviest savo seseri, o jos draugo visai nepazista arba su juo nesutaria na, bet kiekvienu atveju, manau, galima surasti kompromisa
o mes liudininkais kvieciam ne pora, as savo geriausia drauge, o mano busimasis vyras - savo drauga, kuris turi mergina. atsiklausem ir jo, ir merginos, abu nepriestaravo, net nustebo, kad klausiam, nes savaime suprantama, kad jei as tos merginos visiskai nepazistu, ji negali buti mano liudininke. aisku, ir ja pakvietem i vestuves
Turiu klausimeli...o ar gali buti liudininkais is mano puses tetis, o is vyro jo mamyte? Cia mum taip butu gerai, nes jis tecio neturi, o as mamos..
na mums reikėjo liūdininkų tik kaip liūdininkų, t.y. tik tam, kad pasirašytų bažnyčioje, taigi, pasirinkom MB pusbrolį ir pusseserę, kurie tarpusavy yra brolis ir sesuo, beje turi kiekvienas savo šeimas... ir niekas nė neužsiminė, kad kažkas blogai be abėjo antros pusės buvo pakviestos į vestuves
Mes ir kvieciame i liudininkus draugus,bet ne pora. Nors jie turi savo antras puses.
Nematau as nieko cia blogo, juk jiems paliudyt tik reikes, miegot kartu juk nereikes!
Nematau as nieko cia blogo, juk jiems paliudyt tik reikes, miegot kartu juk nereikes!
teko but liudininke,pareigos panasios kaip pirsliu tik maziau visko reikia,patiko labai man tos pareigos
Mūsų liudininkais bus mūsų geriausių draugų pora Vienintelis mano reikalavimas liudininkams buvo, kad jie būtų susituokę - na man tai tiesiog labai svarbu.
Beje, jiems tikrai nieko daryti nereikės - tik pasirašyti, tą mes jiems iškart ir pasakėm O visoms abejojančioms dėl to siūlau tiesiai šviesiai jaunųjų pasiklausti ir tada duoti savo (ne)sutikimą.
O kas čia tokio? Ne vienose vestuvėse esu mačiusi, kaip liudininkais būna brolis ir sesuo, arba draugas ir draugė, arba pusbrolis ir pussesrė iš jaunikio ir jaunosios pusės ir pan. Jų antrosios pusės juk irgi dalyvauja, o jaunųjų meilę liudija būtent tie žmonės, kurių jie pageidauja (kad ir tos pačios lyties asmenys), tad būtina gerbti jaunųjų sprendimą ir norus.
Beje, jiems tikrai nieko daryti nereikės - tik pasirašyti, tą mes jiems iškart ir pasakėm O visoms abejojančioms dėl to siūlau tiesiai šviesiai jaunųjų pasiklausti ir tada duoti savo (ne)sutikimą.
QUOTE(Mimyyyte @ 2009 06 10, 12:09)
kiekviena pagalvokit apie save- ar noretumet eit i poras ar liudininkus ne su savo vyru o kazkokiu svetimu diedu? as asmeniskai ne
O kas čia tokio? Ne vienose vestuvėse esu mačiusi, kaip liudininkais būna brolis ir sesuo, arba draugas ir draugė, arba pusbrolis ir pussesrė iš jaunikio ir jaunosios pusės ir pan. Jų antrosios pusės juk irgi dalyvauja, o jaunųjų meilę liudija būtent tie žmonės, kurių jie pageidauja (kad ir tos pačios lyties asmenys), tad būtina gerbti jaunųjų sprendimą ir norus.
o as irgi klausimeli jusu turiu kaip manote, jei liudinininkas butu paimta mano drauge, kuri bus poroje, ir mano busimo vyro draugas, kuris taip pat bus poroje, tik kitoje? Ar nenusizenksime kokioms taisyklems?
QUOTE(Fabela @ 2009 08 11, 12:15)
o as irgi klausimeli jusu turiu kaip manote, jei liudinininkas butu paimta mano drauge, kuri bus poroje, ir mano busimo vyro draugas, kuris taip pat bus poroje, tik kitoje? Ar nenusizenksime kokioms taisyklems?
Taisyklems nenusizengsite tikrai, nes jusu vestuves ir jusu taisykles Jei bus pulkas tai jie bus ne liudininkai, o vyriausias pabrolys ir vyriausia pamerge, cia kai baznycioje tuokiesi taip kviecia, o zakse nezinau, nebuvau