Įkraunama...
Įkraunama...

Liudininkai vestuvėse

QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 05 22, 19:20)
Na tai ir ačiū Dievui, kuo daugiau tostų ir kuo daugiau žmonių, tuo panašiau į išgertuves... doh.gif Kad ir kaip stengiausi, kad manosios būtų netradicinės vistiek viskas baigėsi girtomis sapalionėmis apie krūvą vaikų... doh.gif  doh.gif
Papildyta:

Taip, reikia, aš savo liudininkams užsakiau puokštę ir gėlytę į atlapą, manau tai mano, kaip nuotakos reikalas, nes liudininkai ir be to patiria daug išlaidų...

Jeigu bus ka gert, tai ir gers lotuliukas.gif O puokste as pati sau pirkausi, nes nuotakai dzin dzilint sitie reikalai buvo rolleyes.gif MB kategoriskai atsisake gelytes i atlapa .
Atsakyti
QUOTE(Skiva @ 2009 05 22, 15:19)
Aisku kas tie liudininkai, bet pasakykite ka daryti jiems, jei vestuves netradicines???

liudininkų funkcija - paliudyti Jūsų santuoką, pasirašyti dokumente CMB ir / arba bažnyčioje. papildomų pareigų jie neturi, nebent perduodate jiems piršlių - organizatorių vaidmenį.
Atsakyti
QUOTE(Poison Ivy @ 2009 05 22, 00:13)
as tai saviskiu niekuo neaprupinsiu... patys pasipuos smile.gif  siaip liudininkai dzn buna pirmoji pamerge su pabroliu, tada automatiskai gauna ir puokste, ir gelyte i atlapa smile.gif

Mano brolis bus liudininkas, o liudininke- MB sese, tai jis jai dovanos puokstyte smile.gif siaip sau smile.gif
Atsakyti
As nezinau kaip daryti... Darom vestuves be ceremoniju,i liudininkus eis manojo draugas ir mano drauge. Busima liudininke turi vaikina,bet man tas vaikinas visiskai svetimas,as jo nepazystu ir man jis is matimo nelabai patiko. Zadam vaziuoti i gamta pabuti,musu bus nu nedaug,max 10 zmoniu. Kiek paskaiciau komentaru,negrazu butu jos vaikino nepakviesti,bet nemanau,kad jausciausi patogiai prie visiskai svetimo zmogaus,juk visi bus savi. Kaip jus elgtumetes? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nifer: 25 gegužės 2009 - 20:04
QUOTE(Nifer @ 2009 05 25, 20:04)
As nezinau kaip daryti... Darom vestuves be ceremoniju,i liudininkus eis manojo draugas ir mano drauge. Busima liudininke turi vaikina,bet man tas vaikinas visiskai svetimas,as jo nepazystu ir man jis is matimo nelabai patiko. Zadam vaziuoti i gamta pabuti,musu bus nu nedaug,max 10 zmoniu. Kiek paskaiciau komentaru,negrazu butu jos vaikino nepakviesti,bet nemanau,kad jausciausi patogiai prie visiskai svetimo zmogaus,juk visi bus savi. Kaip jus elgtumetes? verysad.gif

na nzn, jei drauge tikrai gera, tai ir jos naujasis draugas greit taps draugu smile.gif nebent, jie keiciasi kas menesi smile.gif as tai kviesciau
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2009 05 25, 22:07)
na nzn, jei drauge tikrai gera, tai ir jos naujasis draugas greit taps draugu smile.gif nebent, jie keiciasi kas menesi smile.gif as tai kviesciau

Tai jie ilgai bendrauja,bet mes nepuikiausiai sutariam. Man jis nemalonus ir nesinori svetimo zmogaus,nes bus zmoniu labai mazai ir tik savi g.gif ,bet nesinori taip negraziai ir nemandagiai padaryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nifer @ 2009 05 25, 21:54)
Tai jie ilgai bendrauja,bet mes nepuikiausiai sutariam. Man jis nemalonus ir nesinori svetimo zmogaus,nes bus zmoniu labai mazai ir tik savi g.gif ,bet nesinori taip negraziai ir nemandagiai padaryti verysad.gif

man kazkaip nesvarbu, kas geros drauges mylimasis smile.gif jeigu jai jis patinka..siuo atveju kvieciama drauge su antraja puse. bent jau as neisvaizduoju, koks tas zmogus turi buti, kad nepakviesciau smile.gif pabandyk pasikalbeti su drauge, gal supras, kodel nenori jo pakviest g.gif as nesupykciau jei mane viena, be vyro, pakviestu i vestuves smile.gif
Atsakyti
dabar paskaitinėjau temą apie liudininkus ir iškilo klausimėlis ar liudininkei būtina(priimtina) turėti puokštę ir ar ji turi būti panaši į jaunosios??? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
paskaiciau tema ir baisu pasidare schmoll.gif
As turejau labai nemalonia situacija. Mano suzadetini kviete pusesere i vestuves (kartu 8 metai), as ju nepazinojau, bet labai blogai jauciausiu, kadangi maniskis buvo porose o as sedejau namie prie teliko ir niekaip neuzmigau.... kol negryzo.
Taigi dabar planuoju savo vestuves ir tikrai zinau, kad kviesiu visu antrasias poras, nes tai tikrai labai nemaloni situacija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 05 27, 13:32)
dabar paskaitinėjau temą apie liudininkus ir iškilo klausimėlis ar liudininkei būtina(priimtina) turėti puokštę ir ar ji turi būti panaši į jaunosios???  g.gif

Na, siaip, tai net nzn ka atsakyti g.gif mus kai kviete i liudininkus, tai pasake, kad mes tik parasus padet turesim ir viskas, nieko daugiau. Bet man, tai kazkaip keistai atrode blink.gif zodziu , nusipirkom puokstele , vyrui gelytes i atlapus nedarem mirksiukas.gif siaip, jeigu normaliai su jaunaja sutariat galit ir paklaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 05 27, 13:32)
dabar paskaitinėjau temą apie liudininkus ir iškilo klausimėlis ar liudininkei būtina(priimtina) turėti puokštę ir ar ji turi būti panaši į jaunosios???  g.gif

Viskas priklauso nuo vestuvių ir jaunosios. Jau kaip ji pasakys - taip ir bus smile.gif
Atsakyti
Na,vienaip ar kitaip vis tiek puokste bus reikalinga sveikinant jaunuosius mirksiukas.gif
Atsakyti