Labas rytas
Matau, kad jau kuri laika sioje temuteje nera pasisakymu, bet gal netycia kazkas atsiras
Uzvakar pakviete mane su MB buti liudininkais. Vestuves jau sausio 31 d. Zodziu viskas labai greitai ir nepilnai dvi savaites pasiruosti.
Su jaunaisiais dar visko neaptarem, bet zinom, kad vestuvese bus apie 35 zmones, keletas tradiciju, tikisi zaidimu, kazkokio trumpo islydejimo is namu. Jaunieji net patys muzikanto nenorejo, taciau tevai organizuoja ir muzikanta. Tai bus mums sioks toks palengvinimas.
Nelabai turiu laiko skaityti visu temu ir ieskotis zaidimu, jei galetumet ir turit kur nors vietoj, gal atsiustumet kelis kokius lengvus ir gera nuotaika uzkreciancius zaidimus (i az)
Ir dar keli klausimeliai: ar liudininkei reikia uzsisakyti torta, ar reikalinga puosktele?
Zodziu gal kuri turit patirties organizuojant tokias vestuves, nes jos bus tokios nei tradicines, nei netradicines.
sveikutes,noriu paklausti jei pobuviui samdome vestuviu planuotoja,ar liudininkui,dedama juosta ar nebereikia,nes ju misija bus tik padeti parasiukus laukiu patarimo
QUOTE(magnifica @ 2009 01 29, 09:35)
Manau, kad ta juosta dedama tik tradicinėse vestuvėse piršliams
aciukas
QUOTE(tiekto @ 2008 09 04, 21:57)
perrasysiu viena eilerasti, man jis be galo grazus, as juo pradejau svente ir iteikiau liudijimus (nes nesuprantu kam tuos liudijimus skaityt prie stalo ir taip visi zino kur kada ir kas susituoke), bet gal jus kazkur kitur panaudosit, kad ir atvirutei uzrasyt:
Du zmones klaupiasi pries vienas kita
Ir meiles knyga varto permazu.
Jie viska zino, kas ten parasyta.
Ach koks grazus siubavimas berzu...
Du zmones klaupiasi pries vienas kita,
Ju du pasauliai taip arti arti.
Kiek daug kalbeta-kiek neissakyta,
Nuo skausmo, neteisybes bukit atskirti...
Ir meile taria "AS TURIU NAMUS"...
Du zmones klaupiasi pries vienas kita
Ir meiles knyga varto permazu.
Jie viska zino, kas ten parasyta.
Ach koks grazus siubavimas berzu...
Ju du pasauliai taip arti arti.
Kiek daug kalbeta-kiek neissakyta,
Nuo skausmo, neteisybes bukit atskirti...
Ir meile taria "AS TURIU NAMUS"...
o pagal sita eilerasti nera netycia dainos sukurta? Man tokie zodziai girdeti, negaliu atgaminti kur
QUOTE(magnifica @ 2009 01 29, 08:35)
Manau, kad ta juosta dedama tik tradicinėse vestuvėse piršliams
Pas mus vestuves bus visiskai netradicines, bet pirsliai bus (MB draugas su zmona), tai juosta mes jam ant bajerio butinai uzrisim
QUOTE(mrgata @ 2007 08 13, 10:36)
atsiprasau merginos, kad tik siandien atsiliepiau.. Stai koki atsakyma gavau del teveliu - liudininku ...
Bažnytinės santuokos liudytojais gali būti ir tėvai. Tai žmonės, kurie paliudija, kad sutuoktiniai prisiekė amžiną ištikimybę.
Bažnytinės santuokos liudytojais gali būti ir tėvai. Tai žmonės, kurie paliudija, kad sutuoktiniai prisiekė amžiną ištikimybę.
Oi turiu rupesti...ir as noriu tureti superinius liudininkus, tik beda vos prisiprasiau sesers su vyru jais pabuti (su salyga kad jiems nieko nereiks daryti isskyrus parasu dejima). taigi visas galvos skausmas ir scenarijaus kurimas atitenka man. muzikantas sake,kad liudininkai privales kazka pasakyti, taigi reik sukurt kalba (parasysiu - zadejo paskaityt) ir gal ka nors dar reik butinai daryti? Labai prasau patarimu ir pagelbejimu. Ir taip tu rupesciu per akis,o cia dar vienas neplanuotas... Gal kas kokia kalba grazia turit? O gal ir scenariju(mini). Jei galit i az. Aciu labai
As norejau pasiteirauti, kad gali buti liudininkais? Ar gali buti tevai liudininkais?
QUOTE(Canana @ 2009 05 08, 21:45)
As norejau pasiteirauti, kad gali buti liudininkais? Ar gali buti tevai liudininkais?
Man irgi aktualus sis klausimas
ar gali vienas is vestuviu liudininku buti ne Lietuvos pilietis, bet vedes lietuve?