Aš liudininkams užsakinėjau gėles - juk jie visur su jumis kartu bus ir fotografuositės su jais, ir pan. Manau, jog būtų gražiau. Sėkmės. Matau liko kelios dienos iki jūsų šventės - svarbiausia nesinervinti, viskas bus ir taip gražu, nesvarbu, ar liudininkai turės gėles, ar ne. O šiaip, gėlėmis liudininkai gali ir patys pasirūpinti, nes ir taip jaunieji užimti paskutinėm dienom.
daug skaiciau jusu temu ir pasisakymu,bet i savo klausimus atsakymo neradau.
musu jaunieji netradiciniai.t.y-jaunikiui tai antra santuoka.su jaunaja jie jau 7-8metus,turi vaika.pakviete mus su MB buti liudininkais.kaip suprantu,mums puse tradiciniu apeigu atkrenta.man reiketu tostu,palinkejimu islydint is namu,gamtoj,grizus.bet dauguma,ka skaiciau cia forume,yra skirta pirma karta tekantiems,arba jauniems zmonems.nesinori taip banaliai pasirodyt.aisku,mazai vilties,kad jus man pasiulysit ka nors,kas butu nauja,bet labai tikiuosi.buciau be galo tam zmogui dekinga.gal dar narsyciau ir pati,bet mano internetas toks letas,kad visa diena prasedejus prie jo,nesugebejau visu temu perskaityti.nors pastebejau,kad daug kas kartojasi.
labai butu grazu tostus sakyti neeiliuotus,tada atrodytu tikriau,bet nesu tokia rasytoja,kad pati sukurciau
neuzsipulkit,jei mano tema kartojasi.nes kazkur radau tema liudininkams,bet viskas issirutruliojo iki normaliu vestuviu scenarijaus
musu jaunieji netradiciniai.t.y-jaunikiui tai antra santuoka.su jaunaja jie jau 7-8metus,turi vaika.pakviete mus su MB buti liudininkais.kaip suprantu,mums puse tradiciniu apeigu atkrenta.man reiketu tostu,palinkejimu islydint is namu,gamtoj,grizus.bet dauguma,ka skaiciau cia forume,yra skirta pirma karta tekantiems,arba jauniems zmonems.nesinori taip banaliai pasirodyt.aisku,mazai vilties,kad jus man pasiulysit ka nors,kas butu nauja,bet labai tikiuosi.buciau be galo tam zmogui dekinga.gal dar narsyciau ir pati,bet mano internetas toks letas,kad visa diena prasedejus prie jo,nesugebejau visu temu perskaityti.nors pastebejau,kad daug kas kartojasi.
labai butu grazu tostus sakyti neeiliuotus,tada atrodytu tikriau,bet nesu tokia rasytoja,kad pati sukurciau
neuzsipulkit,jei mano tema kartojasi.nes kazkur radau tema liudininkams,bet viskas issirutruliojo iki normaliu vestuviu scenarijaus
mes pirsliavom tokiom pat salygom, jaunieji seniai sukure seima ir turi dukra , mielai padeciau, bet nelabai zinau, ko tiksliai jums reikia, nes tu tradiciju ne tiek daug ir atkrenta, na gandrai, ruteles, o siaip ne kazkas. Nurasysiu viena ideja i AZ cia jau rasiau nenoriu kartoti per kelias temas .
Mes taip pat pakviesti liudininkai į netradicines vestuves. Bet aš išsirinkau kas tinka iš bendros temos. Daugiau žaidimų, juokelių ir priesaika - o gandriukus, rūteles ar išlydėjimus praleidžiu
Papildyta:
tiek to gal ir man galima tą idėją į AŽ
Išlydėjimui mes susitinkame prie santuokos rūmų ir ten duosim išgerti tyro vandens iš rago - su potekste kad senovei vyrai prieš svarbią kelionę taip darė, o jaunajai senovinę monetą ir adatą Dar pilnai žodžių nesusirašiau tik...
Papildyta:
Išlydėjimui mes susitinkame prie santuokos rūmų ir ten duosim išgerti tyro vandens iš rago - su potekste kad senovei vyrai prieš svarbią kelionę taip darė, o jaunajai senovinę monetą ir adatą Dar pilnai žodžių nesusirašiau tik...
nieko ten ypatinga, gal tik man vienai ir grazu bet copy paste i AZ padariau
QUOTE(OTIORI @ 2008 09 04, 11:22)
Mes taip pat pakviesti liudininkai į netradicines vestuves. Bet aš išsirinkau kas tinka iš bendros temos. Daugiau žaidimų, juokelių ir priesaika - o gandriukus, rūteles ar išlydėjimus praleidžiu
Papildyta:
Papildyta:
o kokius zaidimus pasirinkai?kiek as supratau,tai jaunimo nebus daug.ir is vis nedideles vestuves-vos virs 20 zmoniu.
mano manymu liudininku darbas tik zakse pasirasyt.bet nenoriu taip sausai pasirodyt,todel pasakysiu tosta islydint(tik dar nesugalvojau koki,nes cia forume tai atskirai jaunikiui,atskirai jaunajai.o jie isvaziuos is savo namu),kazka sugrizus suorganizuosiu(tiekto ideja pamete nebloga),kalba susedus prie stalo,po to darbu paskirstymo ramune ar pan,dar ka nors linksmesnio prisitaikysiu is kitu scenariju ir kaip ir viskas.del to zidinio perdavimo tai abejoju.grazu,bet man kazkaip ne i tema.koks cia perdavimas,kai jaunieji seniai kartu gyvena,o ir juo labiau,kad jaunikio tevai kazkada ji jau perdave
tik va,galvoju ka reikes gamtoj veikti,kad nebutu liudna.tokios vat tokeles
p.s.o kokia ten priesaika?visai idomu.
dar man patiko ideja kai svotai bando isspresti ginca kas gims.juo labiau,kad jaunoji laikiasi,tai bus labai i tema
perrasysiu viena eilerasti, man jis be galo grazus, as juo pradejau svente ir iteikiau liudijimus (nes nesuprantu kam tuos liudijimus skaityt prie stalo ir taip visi zino kur kada ir kas susituoke), bet gal jus kazkur kitur panaudosit, kad ir atvirutei uzrasyt:
Du zmones klaupiasi pries vienas kita
Ir meiles knyga varto permazu.
Jie viska zino, kas ten parasyta.
Ach koks grazus siubavimas berzu...
Du zmones klaupiasi pries vienas kita,
Ju du pasauliai taip arti arti.
Kiek daug kalbeta-kiek neissakyta,
Nuo skausmo, neteisybes bukit atskirti...
Ir meile taria "AS TURIU NAMUS"...
Du zmones klaupiasi pries vienas kita
Ir meiles knyga varto permazu.
Jie viska zino, kas ten parasyta.
Ach koks grazus siubavimas berzu...
Ju du pasauliai taip arti arti.
Kiek daug kalbeta-kiek neissakyta,
Nuo skausmo, neteisybes bukit atskirti...
Ir meile taria "AS TURIU NAMUS"...
Prie stalo ar gamtoj (ne viska dar sudėliojau) žadu žaisti ramunę (tik darysiu su balioniukais), obuolys su smeigtukais jaunosios kulinarijos gabumams patikrinti, aistrų gesinimas ( žvakės ir šautuviukai vandens), banano valgymas, akmenukai ir gale tilto ąsotis daužomas... na ir dar gal ką
Mes vakarop prie jūros mausim tai bus priesaika (tik nežinau kur skaitysim ją ar salėj ir į butelį o po to į jūrą ar kaip tik vietoj ), fakelai ir oro žibintas
Priesaika - tai gražūs žodžiai viens kitam (radau supermamoj ) - turės skaityti patys o aš tik į buteliuką supakuosiu ir į jūrą
Na pas mus liudininkai nieko nedarė, pakvietėm juos tik parašų padėt, ir prašėm šiek tiek prie bažnyčios pagelbėt ir pan. Ir jokių organizacinių reikalų jiem neužkrovėm.
Sveikos, gal zinoti - ar liudininkai turi buti susituokusi pora? noriu kviesti savo drauge ir jis savo drauga..
aciu!
aciu!
Na mes jau po netradiciniu vestuviu. Norėčiau padėkoti tiekto už pagalba