tokis klausimukas iškilo man šiandien: mano draugo bendradarbis pakvietė jį būti liudininku bažnytinėse vestuvėse.

Tuze, 16 Rug 2005 - 11:31, parašė:
Tuze, 16 Rug 2005 - 11:31, parašė: ![]()
Sveikutes,
tokis klausimukas iškilo man šiandien: mano draugo bendradarbis pakvietė jį būti liudininku bažnytinėse vestuvėse.Bet į poras jam paimti nori savo žmonos pusseserę.
Kai tik draugas man taip pasakė, lyg ir niekaip nesureagavau. Bet kuo toliau, tuo labiau man keista darosi.
Mano draugas juk ne vienišas - mes kartu jau 6 metai, aš pažįstama su tuo bendradarbiu. Tai čia normalu ar kaip? Padėkit man prašau!! Nesuprantu nieko visiškai. Man tada neit į vestuves visai? kur dėtis jų metu, jeigu ir nueisiu? Kuo toliau, tuo daugiau klausimų man kyla... Ar čia viskas normaliai?
Tuze, 16 Rug 2005 - 11:38, parašė:
Tuze, 16 Rug 2005 - 11:38, parašė: ![]()
ir teisingai - jokio pakvietimo kaip ir nesulaukiau......
nesinori pasirodyt kokia pikčiurna ir pult į kraštutinumus neleidžiant draugo į tas vestuves ...... nu bet pačiai jaustis šlykščiai irgi nesinori.
Tuze, 16 Rug 2005 - 13:31, parašė:
Tuze, 16 Rug 2005 - 13:31, parašė: ![]()
Sveikutes,
tokis klausimukas iškilo man šiandien: mano draugo bendradarbis pakvietė jį būti liudininku bažnytinėse vestuvėse.Bet į poras jam paimti nori savo žmonos pusseserę.
Kai tik draugas man taip pasakė, lyg ir niekaip nesureagavau. Bet kuo toliau, tuo labiau man keista darosi.
Mano draugas juk ne vienišas - mes kartu jau 6 metai, aš pažįstama su tuo bendradarbiu. Tai čia normalu ar kaip? Padėkit man prašau!! Nesuprantu nieko visiškai. Man tada neit į vestuves visai? kur dėtis jų metu, jeigu ir nueisiu? Kuo toliau, tuo daugiau klausimų man kyla... Ar čia viskas normaliai?
Tuze, 16 Rug 2005 - 13:55, parašė:
Tuze, 16 Rug 2005 - 13:55, parašė: ![]()
taigi taigi. teks pasišnekėti su draugu namie vakare rimčiau.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė