Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

QUOTE(katrinka @ 2009 04 13, 23:34)
800 mg naudoja tik nestukes, tau bus perdaug tikrai!planuojanciom tokio kiekio tikrai gerti negalima. Foli geriau sia vartoti atskirai be jokiu papildu su kitais vitaminai, 400 mg kaip tik, 1 kapsule per diena as zinau tik HEALTHILIFE firmos. vaistinei gal tesiog ispirko

nu ka as zinau... Man gine planuojant liepe 800 gert g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginukės,
su praėjusiom šv.Velykom 4u.gif
aš geriu folį 400. Jau nuo sausio mėnesio. Lauksim teigiamų rezultatų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas:)
Su Sv.Velykom 4u.gif
Norejau toki klausimeli, o jus neturejot problemu kai pradejot gerti foli su oda. Na gal berdavo ar spuogeliu atsirasdavo? Mane kazkaip paberia g.gif bet ar cia ymanoma, gal man jos per daug, geriu elevit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ori @ 2009 04 14, 09:56)
Labas rytas:)
Su Sv.Velykom 4u.gif
Norejau toki klausimeli, o jus neturejot problemu kai pradejot gerti foli su oda. Na gal berdavo ar spuogeliu atsirasdavo? Mane kazkaip paberia  g.gif  bet ar cia ymanoma, gal man jos per daug, geriu elevit smile.gif

Labas rytas 4u.gif
As geriu foline po 800 mg per diena ir dar tik planuoju smile.gif Man gine taip paskyre ir as ja pasitikiu.
Na, o as maniau, kad kaip tik oda susitvarko... Man tai jokiu suogeliu neliko, nezinau, sutapimas, ar ne, bet oda geriant foline rugsti mano nei kiek nesubjuro, gal kaip tik - isgrazejo biggrin.gif
Atsakyti
na as irgi geriu foline rugsti 800,o vaikeli planuojam pradeti liepos menesi wub.gif
pirma savaite kai pradejau gerti tai truputi berti buvo pradeje g.gif , bet dabar kaip ir viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 04 14, 08:01)
nu ka as zinau... Man gine planuojant liepe 800 gert  g.gif  blush2.gif

na gal cia pagal svori paskiria as nezinau, tesiog klausau ka gydytoja mano sako ax.gif as labai smulkute tai gal del to mazai paskire biggrin.gif nors ir tiek man buvo perdaug, prasidejo alergija tai teko nutraukti vartojima
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 04 14, 11:54)
na gal cia pagal svori paskiria as nezinau, tesiog klausau ka gydytoja mano sako ax.gif  as labai smulkute tai gal del to mazai paskire biggrin.gif  nors ir tiek man buvo perdaug, prasidejo alergija tai teko nutraukti vartojima

na nezinau pagal ka ten skiria, bet mano drauge irgi smulkute sveria vos 40kg ir jai liepe gerti foli800.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lspx @ 2009 04 14, 12:22)
na nezinau pagal ka ten skiria, bet mano drauge irgi smulkute sveria vos 40kg ir jai liepe gerti foli800.. g.gif

unsure.gif tik 40 kg, nieko sau!!!!kazkaip labai mazai, na ne, as su savo 47 kg pasijauciau storule lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 04 14, 13:45)
unsure.gif  tik 40 kg, nieko sau!!!!kazkaip labai mazai, na ne, as su savo 47 kg pasijauciau storule lotuliukas.gif

biggrin.gif na jei jau tu storule, tai as nutukusi skaitausi blink.gif blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
na nieko... ax.gif tikrai labai mazai sveria,ir dar pries kelias dienas suzinojo kad nestuke.gif tai gine sake kad jai bus lb sunku pagimdyt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sima ls @ 2009 04 14, 12:56)
biggrin.gif na jei jau tu storule, tai as nutukusi skaitausi blink.gif  blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
na nieko... ax.gif  tikrai labai mazai sveria,ir dar pries kelias dienas suzinojo kad nestuke.gif tai gine sake kad jai bus lb sunku pagimdyt... g.gif

na gi negalima taip nestukei sakyti, sunku sunku, o gal viskas bus gerai! na ne GAL o TIKRAI VISKAS BUS GERAI!!! tesiog gal daugiau valgyt reikia jai, o koks jos ugis???
cezario pjuvi padarys jai ir viskas bus ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 04 14, 14:01)
na gi negalima taip nestukei sakyti, sunku sunku, o gal viskas bus gerai! na ne GAL o TIKRAI VISKAS BUS GERAI!!! tesiog gal daugiau valgyt reikia jai, o koks jos ugis???
cezario pjuvi padarys jai ir viskas bus ciki  mirksiukas.gif

na jo, siais laikais gal labai dideliu problemu del gimdymo nebera ax.gif
ugis 160 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sima ls @ 2009 04 14, 13:10)
na jo, siais laikais gal labai dideliu problemu del gimdymo nebera ax.gif
ugis  160  smile.gif

ojoj, tikrai permazai mergaite sveria, mano ugis tai 162, tai netoli nubegau. atsimenu per egzus sveriau 45 kg. tai basu buvo ziuret doh.gif o 40 tai sunku isivazduot doh.gif unsure.gif
Atsakyti