Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

Siandien buvau pas gine, rekomendavo gerti inofolic papildus ? Gal kas juos naudojote ? Labai nepigus , 20 d. apie 65 lt.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 10 02, 10:04)
Siandien buvau pas gine, rekomendavo gerti inofolic papildus ? Gal kas juos naudojote ? Labai nepigus , 20 d. apie 65 lt.

as geriu jau antra pakuote smile.gif rezultatus pasakysiu po keliu savaiciu kai paaiskes ar rytojaus iui procedura bus rezultatyvi thumbup.gif ir kai tapsiu nestuke.gif galesiu pasakyti, kad padejo.
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 09 10, 17:08)
Sveikos 4u.gif 
ar geriate kas po 800 ug folio? Man neseniai patare gine padidinti doze, nes ilgokai nesigauna... Ar nebus per daug folio? g.gif

kiek siekia mano zinios, tai folio rugstis turi itakos vaisiaus vystymuisi pirmajame trimestre (neva padeda isvegt kazkokio apsigimimo), bet neskatina pastojimo g.gif tikrai abejoju, ar folio trukumas (nors ta irgi reikia irodyt pasidarius tyrima) gali buti nepastojimo priezastimi. As is viso jau nebezinau, ko klausyt, vienos gydytojos aiskina vienaip, kitos kitaip, tai stengiuosi pasikliaut savo intuicija, kai pasimetu tarp nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 10 03, 13:38)
kiek siekia mano zinios, tai folio rugstis turi itakos vaisiaus vystymuisi pirmajame trimestre (neva padeda isvegt kazkokio apsigimimo), bet neskatina pastojimo  g.gif  tikrai abejoju, ar folio trukumas (nors ta irgi reikia irodyt pasidarius tyrima) gali buti nepastojimo priezastimi. As is viso jau nebezinau, ko klausyt, vienos gydytojos aiskina vienaip, kitos kitaip, tai stengiuosi pasikliaut savo intuicija, kai pasimetu tarp nuomoniu  smile.gif

Dėl apsigimimų gali įvykti savaiminis persileidimas, jei vaisiaus apsigimimas yra toks, kad su gyvybę nesuderinamas. Taip kad folis kaip ir irgi įtakos turi ax.gif
Atsakyti
Vos apsilankiusi pas daktarę išgirdau, ar geriu folio rūgštį?
Pasakiau, kad tik pirmas planavimo mėnuo ir dar negeriu, sako tai gerk, blogiau nebus, o tik geriau smile.gif
Tai dabar geriu vitaminus Pregnacare Conception.
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 25, 20:35)
Vos apsilankiusi pas daktarę išgirdau, ar geriu folio rūgštį?
Pasakiau, kad tik pirmas planavimo mėnuo ir dar negeriu, sako tai gerk, blogiau nebus, o tik geriau  smile.gif
Tai dabar geriu vitaminus Pregnacare Conception.

Vieną mėn ir aš gėriau Pregnacare Conception, dabar geriu folio rūgštį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2013 11 25, 21:15)
Vieną mėn ir aš gėriau Pregnacare Conception, dabar geriu folio rūgštį ax.gif

Sugėrusi šią pakuotę manau ir aš pereisiu tiesiog prie folio rūgšties 4u.gif
Atsakyti
Pradėjau ir aš gerti folio rūgštį smile.gif Nes jau ilgokai bandom ir nepavyksta leliaus pasikviesti...
Tik nežinau ar gerai taip "iš oro" gerti vitaminus, kai nežinai ar tau jų reikia...
Bet kadangi, manau, blogiau nebus, o mokslas sako, kad į naudą planuojant ir pastojus, tai... Mėginu. 4u.gif
Atsakyti
Man irgi gine liepe gerti folio rugsti iki 6men. Jei po 6men nepastosiu darant ND tris kartus i savaite tuomet ateiti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 21 rugpjūčio 2014 - 17:52
Folio rūgšties iki pastojimo galima vartot iki 1000 mcg, o pastojus iki 400 mcg ir ne daugiau, o jei iki pastojimo ji ilgokai gerta, nepersistengt ir su tuo 400 mcg.Yra jau duomenų kad smarkus perdozavimas gali lemt negyvagimį . Gaila, kad nenurodysiu šaltinio, bet tikrai taip skaičiau vienam moksliniam straipsnyje anglų klb. ir padariau pertrauką, nes ilgokai geriu po 1 mcg...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 21 rugpjūčio 2014 - 21:37
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 10 03, 13:38)
kiek siekia mano zinios, tai folio rugstis turi itakos vaisiaus vystymuisi pirmajame trimestre (neva padeda isvegt kazkokio apsigimimo),

spina bifida vadinas tas apsigimimas..
aš geriu folį 400 mcg jau seniai, nes planuojam ir seniai, dabar paskutinį mėn. ginekologė išrašė dar, plius nėščiosios vitaminų, kad sustiprint visą organizmą.
Atsakyti
as taip pat geriu folio rugsty smile.gif jau antras menuo stengiames ir nuo pat pirmos dienos geriu smile.gif manau tikrai nepakenks, daug skaiciau apie tai tad tikiuosi kuo greiciau sulauksim leliuko blush2.gif
Atsakyti