Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

Na as foline rugsti geriau 3 men pries pradedant planuoti vaikeli, tada dar menesi pageriau ir pasiklausiau ginekologes ar ir toliau ja gerti, tai ji man sake nustoti ja gerti ir kai pastosiu tada vel pradeti smile.gif Kaip jums patare jusu daktares? Geriat be pertraukos?
Atsakyti
QUOTE(LINUTE24 @ 2009 03 24, 13:12)
Nemanau kad foline rugstis gerai moteriai gerti visa gyvenima, juk ji skirta busimam vaikeliu, kad apsigimimu nebutu ir siaip kad stipresnis gimtu g.gif

Ir as nemanau, ir siaip tas gydytojas bendrosios praktikos buvo, ne ginekologas, nelabai, matyt, zino apie moteris biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir nemanau, kad visą gyvenimą reikėtų gerti schmoll.gif
Atsakyti
Klausykit, o kada reikia folinę gerti, valgant, po valgio? g.gif o jeigu valgio metu išgeriu, o paskui kavą geriu, ar kava nesusilpnina jos poveikio? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2009 03 25, 13:21)
Klausykit, o kada reikia folinę gerti, valgant, po valgio?  g.gif o jeigu valgio metu išgeriu, o paskui kavą geriu, ar kava nesusilpnina jos poveikio?  blush2.gif  blush2.gif

As visada po valgio geriu, bet pries kelias dienas irgi susimasciau, gal geriau pries valgi? Ar valgio metu?
Atsakyti
As pries pora menesiu pradejau gerti folio rugsti, bet pastebejau, kad labai beria mane nuo jos, kai nustojau gerti, ir berimas praejo. per 1-ma nestuma, kai geriau nebuvo tokiu nesamoniu unsure.gif
ar ka nors dar beria nuo folio?
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2009 03 25, 12:21)
Klausykit, o kada reikia folinę gerti, valgant, po valgio?  g.gif o jeigu valgio metu išgeriu, o paskui kavą geriu, ar kava nesusilpnina jos poveikio?  blush2.gif  blush2.gif

Pas mane parasyta gerti valgio metu smile.gif bet as labai daznai pamirstu ja isgert, tai geriu po valgio.
Atsakyti
QUOTE(ARKA* @ 2009 03 25, 17:01)
As pries pora menesiu pradejau gerti folio rugsti, bet pastebejau, kad labai beria mane nuo jos, kai nustojau gerti, ir berimas praejo. per 1-ma nestuma, kai geriau nebuvo tokiu nesamoniu unsure.gif
ar ka nors dar beria nuo folio?

vat pradejau dabar as galvoti kai pasakei... g.gif Man pradejo baisiai spuoguotis nugara blink.gif ir niekaip as negalejau suprasti nuo ko, nes tokiu bedu nesu turejus. Ir maista kaitaliojau ir to nevalgiau ir ano nevalgiau ir nepraeina doh.gif Dabar galvoju gal cia nuo folio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 03 27, 08:17)
vat pradejau dabar as galvoti kai pasakei...  g.gif Man pradejo baisiai spuoguotis nugara  blink.gif ir niekaip as negalejau suprasti nuo ko, nes tokiu bedu nesu turejus. Ir maista kaitaliojau ir to nevalgiau ir ano nevalgiau ir nepraeina  doh.gif Dabar galvoju gal cia nuo folio?  g.gif

o tu pabandyk kuri laika negert ir paziurek ar praeis.
as galvoju, nueit i vaistine ir paklaust ar neturi folio r. mazesniais kiekiais, nes pries nestuke.gif vistiek reik pagert rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2009 03 26, 21:35)
Pas mane parasyta gerti valgio metu  smile.gif  bet as labai daznai pamirstu ja isgert, tai geriu po valgio.

bet man įdomu, ar kava kaip nors įtakoja jos pasisavinimą? g.gif nes aš visad valgio metu ir po valgio išgeriu, o paskui kvos puodas unsure.gif

QUOTE(ARKA* @ 2009 03 27, 08:36)
o tu pabandyk kuri laika negert ir paziurek ar praeis.
as galvoju, nueit i vaistine ir paklaust ar neturi folio r. mazesniais kiekiais, nes pries  nestuke.gif vistiek reik pagert rolleyes.gif

kokią geri? kiek žinau, yra 400 arba 800 stiprumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2009 03 27, 09:40)
bet man įdomu, ar kava kaip nors įtakoja jos pasisavinimą?  g.gif nes aš visad valgio metu ir po valgio išgeriu, o paskui kvos puodas  unsure.gif
kokią geri? kiek žinau, yra 400 arba 800 stiprumo  g.gif

as geriu 400, bet man atrodo maciau ir 300 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ruby_ @ 2009 03 25, 11:12)
As visada po valgio geriu, bet pries kelias dienas irgi susimasciau, gal geriau pries valgi? Ar valgio metu?

pas mane instrukcijoj prie vitaminu buvo parasyta, kad negalima gerti vitamino ant tuscio skrandzio, tad manau, ar po valgio, ar valgio metu, tai jokio skirtumo g.gif as tai geriu Pregnacare...net nzn, ten parasyta, kad ir planuojancioms tinka, tad gal ir geri vitamina ax.gif kaip ne LT gyvenu, biski sunkoka susigaudyti visokiu nematytu vitaminu gausybeje... doh.gif
Atsakyti