QUOTE(Vidurvasaris @ 2013 08 09, 22:38)
Galvoju, kad dėl dozės ir vartojimo dažnumo bei trukmės reikia tartis su savo gydytoja. Manau, gydytojos parenka individualiai, nes toms, kurios turi kažkokių sutrikimų/persileidimo rizikų, gali paskirti kitokias dozes ir kitokius nurodymus kaip vartoti negu toms, kurios yra visiškai sveikos ir vaisingos.
Beje, skaičiau literatūroje, kad per didelis folio rūgšties kiekis gali sukelti podagrą, artritą, o nėščiosioms ir vaikučio apsigimimus. Nors kituose straipsniuose radau, kad perdozuoti neįmanoma. Ir tikėk, kuo nori, žmogau. Tad aš pasirinkau pasitikėti savo gydytoja.
Beje, skaičiau literatūroje, kad per didelis folio rūgšties kiekis gali sukelti podagrą, artritą, o nėščiosioms ir vaikučio apsigimimus. Nors kituose straipsniuose radau, kad perdozuoti neįmanoma. Ir tikėk, kuo nori, žmogau. Tad aš pasirinkau pasitikėti savo gydytoja.
as nebuvau jokioje rizikos grupeje, turiu du sveikus vaikucius, nestumai buvo lengvi, o stai trecia kart nepavyko... tai man ir keista buvo pagal ka ji nusprende kiek man gert