Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

QUOTE(Renalta @ 2013 06 28, 11:19)
Tai jeigu , neduok Dieve nepastosiu, dar kokius metus ir taip gerti visa laika folio rugsti ? doh.gif ar tikrai nieko neatsitiks? blink.gif

priklauso dar kokia situacija pas vyra ka rodo spermograma ar gereja:)tada zinosiu ar gerti folio rugsti ar ne smile.gif mano manymu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 29, 13:10)
priklauso dar kokia situacija pas vyra ka rodo spermograma ar gereja:)tada zinosiu ar gerti folio rugsti ar ne smile.gif mano manymu smile.gif zinosi suklydau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 06 28, 11:19)
Tai jeigu , neduok Dieve nepastosiu, dar kokius metus ir taip gerti visa laika folio rugsti ? doh.gif ar tikrai nieko neatsitiks? blink.gif

va aš irgi kažkaip susimasčiau dėl tos folinės rugšties... o tai kaip elgiasi tos, kurios pastoja per 3-4metus? ar dar ilgiau? tikriausia visą laiką tai negeria jos unsure.gif aš jau kokius 8mėn geriu
Atsakyti
Sveikos,

as irgi pradejau gerti folio rugsti, sakau del visa ko smile.gif gydytoja sake, kad 400 folio rugstis yra pakankamas kiekis. Kai pasidomejau, kaip elgtis tuo atveju, jei tarkim po 3 men kurso dar nebusiu nestuke.gif sake po 3 men vartojimo daryti pertrauka bent 4-6 men, tada vel galima vartoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mybiglove7: 12 liepos 2013 - 11:53
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 07 12, 12:52)
Sveikos,

as irgi pradejau gerti folio rugsti, sakau del visa ko  smile.gif  gydytoja sake, kad 400 folio rugstis yra pakankamas kiekis. Kai pasidomejau, kaip elgtis tuo atveju, jei tarkim po 3 men kurso dar nebusiu  nestuke.gif sake po 3 men vartojimo daryti pertrauka bent 4-6 men, tada vel galima vartoti  g.gif

Pertraukų daryti nereikia. Nes jeigu ir gautumėt folio daugiau nei reikia organizmui, jis pasišalintų per šlapimą. Pertraukų daryt net nepatariama šiaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele99 @ 2012 12 12, 20:21)
nu va ir aš gerti pradėjau FR po 400mg per dieną ax.gif  pastebėjau, kad spuogelių šiek tiek daugiau atsirado, šiaip man tik prieš mmm jie būna blush2.gif  bet tikiuosi, kad greit jie pranyks thumbup.gif

As folio rugsti irgi nuo vakar pradejau gerti . Sakykit, ar cia daznas reiskinys spuogu atsiradimas ?
Atsakyti
as geriau geguze birzeli liepa, mat laukiausi, liepos 20 apdare abrazjia, nustojo vystytis nuo 10-11 sav, planuoju spali, o gal ir rugseji pradet planuot, tai vel man gert ta folio r?
Atsakyti
Sveikos,
mes irgi pradėsim gaudyti gandrus rugpjūčio arba rugsėjo mėn, tai šią savaitę pradėjau gert folio rūgštį. Ryt keliausiu pas ginę tai pasidomėsiu kiek laiko gert ją, jei nepastosiu tarkim per pusmetį. Šiaip daugiau nieko negeriu, stengiuosi valgyti sveiką maistą, seniau savaitgaliais kartais išgerdavau kokio kokteiliuko, dabar jau nebesinori, mieliau renkuosi sultis smile.gif
Atsakyti
man nestumo metu akusere liepe gert po 3 tabletes, o cia skaitineju, kad uztenka vienos ax.gif
Atsakyti
du kart ta pacia sms pasirase doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egasonka: 08 rugpjūčio 2013 - 08:41
QUOTE(egasonka @ 2013 08 04, 14:48)
as geriau geguze birzeli liepa, mat laukiausi, liepos 20 apdare abrazjia, nustojo vystytis nuo 10-11 sav, planuoju spali, o gal ir rugseji pradet planuot, tai vel man gert ta folio r?

Bent jau kaip man sakė gydytoja, kad folio rūgsti geriausia pradeti gerti dar 3 menesius iki planavimo smile.gif bet nemanau kad kas baisaus atsitiks jei bus pradeta gerti siek tiek veliau smile.gif
Atsakyti
Ar tokio rūgštis esanti vitaminų komplekse, užtektina dozė?
Atsakyti
Galvoju, kad dėl dozės ir vartojimo dažnumo bei trukmės reikia tartis su savo gydytoja. Manau, gydytojos parenka individualiai, nes toms, kurios turi kažkokių sutrikimų/persileidimo rizikų, gali paskirti kitokias dozes ir kitokius nurodymus kaip vartoti negu toms, kurios yra visiškai sveikos ir vaisingos.

Beje, skaičiau literatūroje, kad per didelis folio rūgšties kiekis gali sukelti podagrą, artritą, o nėščiosioms ir vaikučio apsigimimus. Nors kituose straipsniuose radau, kad perdozuoti neįmanoma. Ir tikėk, kuo nori, žmogau. Tad aš pasirinkau pasitikėti savo gydytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidurvasaris: 09 rugpjūčio 2013 - 21:39