Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

QUOTE(zuikiene. @ 2012 12 12, 15:59)
O as pasikonsultavus su farmacininku pirkau ta 1mg, tai gyd. sake jokiu budu nes doze itin stipri smile.gif  doh.gif

hmm.. g.gif as ir toki pirkau, bet tai gal tada galima kas antra diena gerti?
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2012 12 19, 16:48)
hmm..  g.gif  as ir toki pirkau, bet tai gal tada galima kas antra diena gerti?

Nesuprasi.. Vieni sako, kad folio rūgšties perteklius pasišalina su šlapimu.. Kiti ginčijasi, kad folio rūgštis tikrai neturi įtakos ciklo ilgumui.. ir nors tai neva yra įrodyta moksliškai, bet daugumai jį geriančių ciklas pailgėja..
Atsakyti
aš nėščia, nusipirkau 800 vaistinėje pasklausius vaistininkės. Gydytojas sako, "nu gerai, gerk 800" tai čia kaip suprast tą "nu gerai", ne per daug??? tik dabar susimąsčiau
Atsakyti
as nusipirkusi geriu 1 mg is jamieson. kluasiua gydytojos tai ji mane nuramino, kad folio perdozuoti neymanoma
Atsakyti
sveikos esu siame forume naujoke 4u.gif as geriu folio rugsti o ka Jus geriate apart jos?
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 24, 10:44)
sveikos esu siame forume naujoke  4u.gif  as geriu folio rugsti o ka Jus geriate apart jos?

Nei prieš pastojant, nei dabar negeriu jokių vitaminų, tik folio rūgštį smile.gif Ginė sakė,kad jokių vitaminų nereikia, nes dabar daug gaunama natūraliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 06 25, 16:18)
Nei prieš pastojant, nei dabar negeriu jokių vitaminų, tik folio rūgštį  smile.gif Ginė sakė,kad jokių vitaminų nereikia, nes dabar daug gaunama natūraliai smile.gif

aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 25, 18:03)

ir as folio smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
bandau pastoti daugiau negu metus verysad.gif folio rugsti emiau gerti pries pat planuojant nestuma, kuri laika geriau tada nutraukiau, nes vis nepastoju.
dabar net nezinau ka daryti ar vel pradeti gerti ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 06 27, 12:34)
sveikos merginos,
bandau pastoti daugiau negu metus verysad.gif folio rugsti emiau gerti pries pat planuojant nestuma, kuri laika geriau tada nutraukiau, nes vis nepastoju.
dabar net nezinau ka daryti ar vel pradeti gerti ar ne? g.gif

Tikrai nepakenks jeigu gersite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 06 27, 12:52)
Tikrai nepakenks jeigu gersite  4u.gif

sveika,

gali pagerti,tikrai nieko blogo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(žibutė26 @ 2013 06 27, 19:22)
sveika,
gali pagerti,tikrai nieko blogo smile.gif ir as tai geriau folio rugsti tai nutraukiau tai vel geriu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 06 27, 12:52)
Tikrai nepakenks jeigu gersite  4u.gif

Tai jeigu , neduok Dieve nepastosiu, dar kokius metus ir taip gerti visa laika folio rugsti ? doh.gif ar tikrai nieko neatsitiks? blink.gif
Atsakyti