Norėjau mamyčių pasiteirauti, ar jūsų nepykina nuo folio rūgšties, aš kalbu apie ilgesnį jos vartojimą ?
as jau geriu beveik 2 men. bet manes nepykina
QUOTE(*Saulute* @ 2012 01 17, 09:39)
Norėjau mamyčių pasiteirauti, ar jūsų nepykina nuo folio rūgšties, aš kalbu apie ilgesnį jos vartojimą ?
o aš jau daugiau kaip metai geriu, ir nieko, jokio pašalinio poveikio
QUOTE(*Saulute* @ 2012 01 17, 08:39)
geriu foli beveik metai laiko, manes tikrai nepykina
Geriu 4 mėn. jokių šalutinių poveikių nepastebėjau...
Labutis būsimos mamytės!!
Turiu diiiiiiiiiidelį klausimą, planuojam ir mes mažiuką ir nusipirkau folio rūgšties, bet 800 mg, ir jūs man durnai paaiškinkit, ar ne per stiprios ? Nes draugė gėrė 400 mg, ar nebus kažkas blogai jei gersiu tas stipresnes ? O gal net nestiprios čia skaitos ? Taip noris sveikiau gyvent šiuo metu, bet bijau pradėt gerti Ir kodėl aš vaistinėj nepaklausiau !!
Turiu diiiiiiiiiidelį klausimą, planuojam ir mes mažiuką ir nusipirkau folio rūgšties, bet 800 mg, ir jūs man durnai paaiškinkit, ar ne per stiprios ? Nes draugė gėrė 400 mg, ar nebus kažkas blogai jei gersiu tas stipresnes ? O gal net nestiprios čia skaitos ? Taip noris sveikiau gyvent šiuo metu, bet bijau pradėt gerti Ir kodėl aš vaistinėj nepaklausiau !!
Nepergyvenk, folio rugsties nepadauginsi. Jos perteklius pasisalina is organizmo su kitais skysciais.
QUOTE(secret_lover_ @ 2012 02 21, 16:51)
Labutis būsimos mamytės!!
Planuojančioms dažniausia skiriama po 800 mg, nesijaudink.
O aš tariausi su vaistininke, man davė po 400 mg - matyt, dėl to, kad tokia maža esu, gal mažam kūnui daug nereikia. Bet gali grąsiai gerti po 800 mg, o kitą dėžutę galėsi pirkti mažesnių.
QUOTE(vylabusle @ 2012 02 21, 19:53)
Planuojančioms dažniausia skiriama po 800 mg, nesijaudink.
O aš tariausi su vaistininke, man davė po 400 mg - matyt, dėl to, kad tokia maža esu, gal mažam kūnui daug nereikia. Bet gali grąsiai gerti po 800 mg, o kitą dėžutę galėsi pirkti mažesnių.
As irgi tariausi su vaistininke man dave 400mg. Bet gydytoja liepe gerti po 2
Vakar nusipirkau pagaliau ta FR, tai pazvengiau Tokia bonkute ~100ml talpos ir ant dugno 90 mazyciu tablecikiu Visai netaupo ant plastmases Beje vaistineje irgi pasiule 1mg, bet kai pasakiau kad noriu 400mcg, paziurejo kaip i durnele ir pasake: tai gi jos brangesnes dvigubai
QUOTE(anzelikal @ 2012 02 21, 19:56)
As irgi tariausi su vaistininke man dave 400mg. Bet gydytoja liepe gerti po 2
O man gydytoja nurodė gerti 400mg po vieną per dieną... nors aš tikrai nesu labai smulkutė