QUOTE(letute25 @ 2011 04 14, 13:37)
Na man tai is vis kai tik paaiskes kad su vyru viskas gerai, is karto akys nusvis, nes to labiausiai bijau. O del saves tai kazkaip vis tiek tikiu, kad jei kazkas bus negerai, tai vis tiek vienaip ar kitaip mane sureguliuos
Kol kas nusprendem apsiriboti gine, o jei reiks kazko rimciau, ar nerasim priezasties tada spresim kitaip, nes dar turiu laiko. Tiesiog dziaugiuos, kad nelaukiau ilgiau, o pradedu ieskoti galu. Ir gine sake, kad laiku atejau
[lassie172] kaip tau jauciasi nuo to prefemin? Man kazkaip keistai O vyksta, bet pirma karta gyvenime nebuvo gleiviu pokycio i tas tasias, ziauriai keista
Kol kas nusprendem apsiriboti gine, o jei reiks kazko rimciau, ar nerasim priezasties tada spresim kitaip, nes dar turiu laiko. Tiesiog dziaugiuos, kad nelaukiau ilgiau, o pradedu ieskoti galu. Ir gine sake, kad laiku atejau
[lassie172] kaip tau jauciasi nuo to prefemin? Man kazkaip keistai O vyksta, bet pirma karta gyvenime nebuvo gleiviu pokycio i tas tasias, ziauriai keista
Žinok norėjau tasvęs to paties klausti nepasikeitė ir man žinai gal suveiks kaip kontracepcija ar ką? tai aš sakiau tiek to šį mėn baigsiu gerti kursą, gal kaip tik geriau bus, kiaušidės pailsės, hormonai pasitvarkys, o kitą mėn į burną neimsiu
O gal dabar mesti jį gert? nesuprantu kodėl tada jį skiria nėštumą planuojant