Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 31, 09:46)
blink.gif geras! O i bent koki maista dedi, ta prasme ir i mesa? Ar tik kai koki pyraga ar bandeles kepi?  g.gif jauciu as irgi bandysiu

Jie deda visur, as pradejau deti marinuodama mesyte, darydama padaziuka. mirksiukas.gif 4u.gif Labai daznai jie deda i kava, as tai irgi darau, nors nesu didele kavos gereja, bet ta karta visada iveriu ant kavos. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 31, 23:33)
Kiek savaiciu buvo, kai pabego zirniukas?

Tikiuosi, kad bent jau teisinga linkme tuos hormonus judina g.gif  biggrin.gif

man max 3 savaites išsilaiko smile.gif nu jeigu judina, reiškias yra ką judinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 01, 07:50)
man max 3 savaites išsilaiko smile.gif nu jeigu judina, reiškias yra ką judinti biggrin.gif

Sakyk jei tu tikrai zinai kad tau taip nutinka tai nejaugi nera jokiu vaistuku kurie padetu zirniukui stipriai isitvirtinti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 04 01, 12:41)
Sakyk jei tu tikrai zinai kad tau taip nutinka tai nejaugi nera jokiu vaistuku kurie padetu zirniukui stipriai isitvirtinti? blink.gif

kolkas nebandžiau nieko, galvojau po LP susitvarkys, bet kad ir 1 stad endometriozė, pasirodo visviena veikia abortuojančiai.. verysad.gif mąstau gal reikia nieko nelaukti ir prie IVF eiti kol viskas dar gerai iš esmės, bo tyrimai visokie ir gydymai ne mažiau kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 01, 10:52)
kolkas nebandžiau nieko, galvojau po LP susitvarkys, bet kad ir 1 stad endometriozė, pasirodo visviena veikia abortuojančiai..  verysad.gif  mąstau gal reikia nieko nelaukti ir prie IVF eiti kol viskas dar gerai iš esmės, bo tyrimai visokie ir gydymai ne mažiau kainuoja doh.gif

Siaubas kaip as bijau tos endometriozes doh.gif
O tu gal bandyk pas gine prasyt pirmiau vaistuku, gal gi padetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 04 01, 16:58)
Siaubas kaip as bijau tos endometriozes  doh.gif
O tu gal bandyk pas gine prasyt pirmiau vaistuku, gal gi padetu  4u.gif

Eisiu kita men pas gine, sake pradziai hormon tyrimai po to visa kita, nes jei su nors vienu hormonu kazkas prastai, tai viskam trukdys smile.gif beje jau baigiu gerti folio rugsti 3 men, nezinau ar testi. Nuo prefemin po 6 d. pradejo skaudeti ir dideti krutine. Ziauriai blink.gif įtariu teks nutraukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 04, 12:14)
Eisiu kita men pas gine, sake pradziai hormon tyrimai po to visa kita, nes jei su nors vienu hormonu kazkas prastai, tai viskam trukdys smile.gif  beje jau baigiu gerti folio rugsti 3 men, nezinau ar testi. Nuo prefemin po 6 d. pradejo skaudeti ir dideti krutine. Ziauriai blink.gif įtariu teks nutraukti doh.gif

As tai siulyciau nenutraukti folines rugsties gerimo, arba rinkis kitus vitaminus kad folines butu. Mano drauge gere visus metu ir kaip ir viskas ok dabar jau nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanaxxxx: 04 balandžio 2011 - 13:12
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 04 04, 15:11)
As tai siulyciau nenutraukti folines rugsties gerimo, arba rinkis kitus vitaminus kad folines butu. Mano drauge gere visus metu ir kaip ir viskas ok dabar jau  nestuke.gif

ai gal gersiu kas antrą dieną tada smile.gif
Atsakyti
zinot, o man ginekologas sake-pakanka gerti foline rugsti ir sveikai maitinits, t. y. vaisia, darzoves ir pan. O daugiau kazka papildomo, kaip zuvu taukai ir pan.-tikrai nereikalingi. As linkusi tiketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sauliute* @ 2011 04 06, 17:30)
zinot, o man ginekologas sake-pakanka gerti foline rugsti ir sveikai maitinits, t. y. vaisia, darzoves ir pan. O daugiau kazka papildomo, kaip zuvu taukai ir pan.-tikrai nereikalingi. As linkusi tiketi  smile.gif

Sveikai maitintis biggrin.gif skamba lyg ir paprastai, bet tuo paciu neigyvendinamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 06, 15:35)
Sveikai maitintis  biggrin.gif  skamba lyg ir paprastai, bet tuo paciu neigyvendinamai biggrin.gif

Tai jau tikrai kad ne visada iseina vien tik sveikai maitintis, tokie jau iprociai. Zinoma stengiesi kuo daugiau vaisiu darzoviu, bet buna kad nenori nei paziureti i jokias darzoves. Ypac kai MB nelabai megejas visokiu salotikiu. As kad ir pasigaminu sau kazka lengvo, bet kai jau jis pagamina tai irgi neturiu valios atsispirti ax.gif
Atsakyti
zinoma, mergaites, dabar pasakymas: sveikai maitintis-tai tarsi utopija. vien jau turint galvoje, apskritai, kad is vis nebera, arba menkai bera ypac sveiko maisto. visoks uzterstumas, E priedai ir pan. g.gif As tai pritaikaiu, kad sveikai maitintis-tai tiesiog nereikia kazkokiu papildomu vitaminu padaugint, stengtis maitintis reguliariai, ramiai pavalgyt, o ne "staciomis" per pietus ka sukist i skranduka ax.gif Toks tas sveikumas, mano supratimu. smile.gif
Atsakyti