Įkraunama...
Įkraunama...

Folio rūgšties nauda būsimai mamytei

Angliskai apie nakvisu vartojima pries pastojant ir nestumo metu

Cia trumpos paieskos, bet reiks pasidometi labiau, bet iki ovuliacijos manau, kad gersiu, gal neisreguliuos ko reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 03 25, 17:17)
Dėkui už informaciją  4u.gif  Pregnacare conception gėriau praeitą ciklą. Nežinau, ar dėl jų, ar šiaip, bet man netepė pirmą dieną kaip paprastai, bet iš karto prasidėjo normalus lengvas kraujavimas. Šį mėnesį geriu nakvišų aliejų, lyg tept pradeda, bet už tat jokių skausmų maudimų nejaučiu ir 0 požymiai gerokai ryškesni buvo.

Jei planuoji leliu tai nenutrauk folines rugsties naudojimo, nes ja reikia gerti pries pastojant ir dar pora menesiu pastojus.
As pataikiau ant tu Pregnancare akcijos tai tris pakuotes nusipirkau ir jau nieko daugiau papildomai nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 03 27, 17:18)
Mano aukščiau minėtose kapsulėse yra 350 mg nakvišų aliejaus vienoje kapsulėje, per parą po vieną kasulytę.

Daug kur rašo, kad geriausia žiupsnelį cinamo sumaišyti su pusę arbatinio šaukštelio medaus ir šia košele kelis kartus per dieną pasitepti dantenas, per seiles geriau pasisavina organizmas. Ši priemonė yra minima kaip viena iš natūralių priemonių padidinti vaisingumą. Tik gaila, kad nerandu pararyšyta, kam konkrečiai (kuriai vaisingumo sričiai, organui) yra tai naudinga. Ši priemonė Rytų medicinoje irgi yra taikoma. Matyt, tiesos yra. Mano manymu, jei nepadės, tai ir nepakenks toks mažas kiekis. Juolab, kad medus tai tikrai yra sveika.

Pas mane 1000mg, dar pasirinksiu medziagos anglu kalba.

Apie cinamona ir as ta skaiciau, bet trinti tikrai negaleciau, toks slykstus tas cinamonas be bandeliu doh.gif Skaiciau, kad kitos sumaiso su medumi ir sulaizo. As nurijau, negalejau kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 27, 19:26)
Pas mane 1000mg, dar pasirinksiu medziagos anglu kalba.

Apie cinamona ir as ta skaiciau, bet trinti tikrai negaleciau, toks slykstus tas cinamonas be bandeliu doh.gif Skaiciau, kad kitos sumaiso su medumi ir sulaizo. As nurijau, negalejau kitaip doh.gif

Tai gal cinamono padaugini ? Tereikia tik žiupsnelio. Man tai su medum visai nieko, tinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 27, 19:25)
Jei planuoji leliu tai nenutrauk folines rugsties naudojimo, nes ja reikia gerti pries pastojant ir dar pora menesiu pastojus.
As pataikiau ant tu Pregnancare akcijos tai tris pakuotes nusipirkau ir jau nieko daugiau papildomai nereikia smile.gif

Na, aš geriu Vitakur plus kapsules, kuriose yra nakvišų aliejaus ir dar įvairių vitaminų, tame tarpe ir folinės rūgšties. Pastebėjau vieną dalyką, kai gėriau Pregnacare conseption (vieną ciklą), po to tas kapsules, labai krūtinė jautri po O pasidarydavo, nuo kapsulių net skausminga. Bet nuo kapsulių labai aiškiai jaučiau O ir spuogelių sumažėjo.
Atsakyti
mergaites priminkit (esu perskaiciusi sia tema nuo iki, bet tiksliai nepamenu) ar folio rugsti reiketu gerti ir vyriskiui, su kuriuo kartu planuojamas lialius? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sauliute* @ 2011 03 30, 12:10)
mergaites priminkit (esu perskaiciusi sia tema nuo iki, bet tiksliai nepamenu) ar folio rugsti reiketu gerti ir vyriskiui, su kuriuo kartu planuojamas lialius?  4u.gif  ax.gif

Taip ir jam reikėtų smile.gif
Atsakyti
aciu lassie172 uz priminima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sauliute* @ 2011 03 30, 15:20)
aciu lassie172 uz priminima smile.gif

Kai dabar pavasaris ir visiems vitaminu trukumas tai abu galit ir daugiau kazkokiu vitaminu pagerti, kad organizma pastiprinti ir nesirgtumet 4u.gif
Atsakyti
be folines rugsties dar reiketu butinai gerti omega3 (zuvu taukai), netgi skaiciau, kad nesciuju keisti norai kazka suvalgyti ateina butent del omega3 trukumo organizme, mamytei kalcis ir magnis labai gerai, o tevelio spermiukams butinas cinkras ax.gif As si men be folio dar nakvisu alieju gersiu kaip ir the best rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 27, 12:14)
Dar skaiciau siek tiek apie cinamono milteliu nauda, bet informacijos labai jau mazai. Gal ka esat girdejusios apie tai?

As pati nesenai suzinojai tai, mano pazystama vyrui ir sau maista gamina su cinamonu, sake veikia labai gerai, potencija dideja. bigsmile.gif biggrin.gif Iprocio neturiu, bet kai prisimenu, iberiu ir as. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 30, 17:44)
be folines rugsties dar reiketu butinai gerti omega3 (zuvu taukai), netgi skaiciau, kad nesciuju keisti norai kazka suvalgyti ateina butent del omega3 trukumo organizme, mamytei kalcis ir magnis labai gerai, o tevelio spermiukams butinas cinkras ax.gif As si men be folio dar nakvisu alieju gersiu kaip ir the best rolleyes.gif

labas rytas, Mergytes smile.gif
turiu ir Omega3 vitaminu, ir universaliu- su magniu, kalciu ir pan. Bet tikriausiai kiek zmoniu-tiek nuomoniu, nes cia kazkur forume skaitinejau, kad kitos nerekomenduoja "primakliavoti" visokiu vitaminu. tai va dabar bus dilema, kol nepasikonsultuosiu su ginekologu (nors jie irgi-vienas vienaip, kitas-kitaip sako). Geros dienytes visoms esamoms, busimoms mamytems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 31, 00:20)
As pati nesenai suzinojai tai, mano pazystama vyrui ir sau maista gamina su cinamonu, sake veikia labai gerai, potencija dideja.  bigsmile.gif  biggrin.gif Iprocio neturiu, bet kai prisimenu, iberiu ir as.  biggrin.gif

blink.gif geras! O i bent koki maista dedi, ta prasme ir i mesa? Ar tik kai koki pyraga ar bandeles kepi? g.gif jauciu as irgi bandysiu
Papildyta:
QUOTE(*sauliute* @ 2011 03 31, 07:04)
labas rytas, Mergytes  smile.gif
turiu ir Omega3 vitaminu, ir universaliu- su magniu, kalciu ir pan. Bet tikriausiai kiek zmoniu-tiek nuomoniu, nes cia kazkur forume skaitinejau, kad kitos nerekomenduoja "primakliavoti" visokiu vitaminu. tai va dabar bus dilema, kol nepasikonsultuosiu su ginekologu (nors jie irgi-vienas vienaip, kitas-kitaip sako). Geros dienytes visoms esamoms, busimoms mamytems smile.gif

Tu tikrai esi teisi, kad kiek zmoniu tiek nuomoniu. As kai tiksliai nezinojau ka galima o ko nea tai nusipirkau specialius vitaminus planuojant leliu, taip pat ir vyrui. Ten yra labai ivairiu vitaminu ir visu butinu nestuke.gif daugiau nieko ir nenaudoju. Labai tikiuosi kad jie mums pades angeliuka prisikviesti ax.gif
Atsakyti